Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

3,44 negatif düşük normalde bende biliyorum da iki gün önce 0 okulda bugün 3,44 acaba mi dedirtiyor bana birde ben daha önce burda aile hekiminde beta vermişim 0,1 çıkmış
Ada benim bi tane de kimyasal olmuştu 12 günde 3.2 gelmişti... Bence sen yarın bidaha kan ver bakalım yükseliyomu bana artacak gibi geliyo

Yarında gidersem hemşire iğneyi damarıma değil başka yerime saplar kfkfkf
Canım benim topiği sessiz okuyanlardanım da sakin ol biraz valla bak olası varsa da paniğinden olmayacak.
Gününde kan ver test de yapma. 5in altı hep negatif biliyosun çalışılan kitlere göre değişir değerler. Biraz sakin kal senden yaşca baya bi büyüğüm bi ablan olarak söylemek istedim dont paniccc.

Benimde bu 3 denemem ben şunu öğrendim eğer bi embriyo tutunamıyorsa sağlıksızdır oyüzden sıkma canını
Benim ikinci denemem canm ilkinden bi kızım var elhamdülillah 2 buçuk yaşında dondurulmuş embriyom vardı onu transfer ettirdim çözüldüğünde kalitesi çok yüksek değil dedi doktorumuz ama yinede transfer yaptık nasiptede yokmuş olmadı dediğin gibi ya sağlıksız ya kalitesiz olursa tutunması daha zor oluyor

Ada düşündümde şimdi beta düşük ya idrarda çıkması zor sen direk kan gününü bekle öyle versen sanki daha iyi olur
Çok mantıklı A adaselinkara canm sürekli sürekli test yapmak insanın modunu daha çok düşürüyor bı yandanda boş umutlara düşüyor insan en başından dedim sabırla gününü beklemek en doğrusu kim olursa olsun

Abla sence nasıl iki günde 0dan 4e yakın çıkması daha önce de test verdim buralarda 0,1 senin dediğinde kafamı karıştırdı ama benim 8.günum öyle farkı var

Ben geçen yıl 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum ozaman araştırmada kürtajımı yapan doktor bana demişti sağlıksız embriyo ya tutmaz tutarsada 8 ile 10 haftada kalbi durur. Yani o anı yasadım ya şuan kendim için diyorum eğer sağlıksızsa sonradan ölmesine dayanamıyorum en baştan olmadı derim başarılı olamadım derim

siz böyle diyince ümitlendim açıkçası. bekleyebilirseniz bekleyin test gününüzü. evde test yapın
Hayırlısı olsun inşallah kızlar ismi azam duasını ve namazını kılın ben bugün öğlen namazından sonra onu okudum kalbimle dua ettim Zekeriya peygamberimizin duasını okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…