- 21 Kasım 2022
- 905
- 958
- 33
Hayırlı uğurlu olsun. Geçen sene bende bugün transfer olmuştum. Şu an kucağımda oğluşum. Sizede bol şans diliyorumKızar ben transfer oldum5a ve 5 b iki embriyo bekleme süremiz başladı
EvetBen tam doz vurmadım canım sen tam doz mu vurdun
Kesinmi yok dediKızlar 5.0 sıfır çıktı sonuç gebelik yok inşallah sizlerin olur
okudumda beta sıfırken ertesi gün 3 küsur mu oldu. aynı merkezde mi verdiniz kanı. bana tuaf gedi yükselmesi bence yine kan verin yada evde test yapın. hiç belli olmazSano 2.7yle öğrenen de olmuş hamileliğini
Bacım vallah ben istiyorum kimse negatif olmasın ama nasip ümitlenip sonra üzülüyorsun ondan dedımSano 2.7yle öğrenen de olmuş hamileliğini
Evet Pazar günü test verdim tıp acilde bugün aile sağlığı merkezinde verdim ikisindende daha önce betam 0,1 hep bu değerde yok iki yerdende verdim hepokudumda beta sıfırken ertesi gün 3 küsur mu oldu. aynı merkezde mi verdiniz kanı. bana tuaf gedi yükselmesi bence yine kan verin yada evde test yapın. hiç belli olmaz
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun. Geçen sene bende bugün transfer olmuştum. Şu an kucağımda oğluşum. Sizede bol şans diliyorum
Kesinmi yok dedi
Sano ruhefzanın transferden sonra kaçıncı günü biliyomusunBacım vallah ben istiyorum kimse negatif olmasın ama nasip ümitlenip sonra üzülüyorsun ondan dedım
Sonuç çıktımıBenim yarın 9.gunüm olur ikiye katlarsa 8e yakın olması lazım
Evet Pazar 0,1 bugün 3,44Sonuç çıktımı
biraz önceki konuda 9. gün 7,63 gelmiş değeri ve hergün çok güzel yükselmiş. bugün kaçıncı günündü. bence yarın yine ver bakalımEvet Pazar günü test verdim tıp acilde bugün aile sağlığı merkezinde verdim ikisindende daha önce betam 0,1 hep bu değerde yok iki yerdende verdim hep
İki günde 3,44 olmuş acaba mi diyorum ve bugün 8.günüm doktor 12.gun kan ver demiştiSonuç çıktımı
8.günüm büyük ihtimalle yarın da benim 7,8 civarı gelmesi lazımbiraz önceki konuda 9. gün 7,63 gelmiş değeri ve hergün çok güzel yükselmiş. bugün kaçıncı günündü. bence yarın yine ver bakalım
iyi de sen ilk kanı 6. gün mü vermiştin çök erken değil mi. benim 11. gün 200 lerdeydi 3. gün embriyosu. ama 6. gün idrar testi negatifti demekki 5 in altındaydı. senin 5. gün embriyosuysa yarın ver bakalım mutlaka bi değer çıkması gerekir8.günüm büyük ihtimalle yarın da benim 7,8 civarı gelmesi lazım
Dur daha senin kan zamanına var daha yükselir bekleİki günde 3,44 olmuş acaba mi diyorum ve bugün 8.günüm doktor 12.gun kan ver demişti
Benimki 5. Embriyo 6.gun sıfır 8.gün 3,44iyi de sen ilk kanı 6. gün mü vermiştin çök erken değil mi. benim 11. gün 200 lerdeydi 3. gün embriyosu. ama 6. gün idrar testi negatifti demekki 5 in altındaydı. senin 5. gün embriyosuysa yarın ver bakalım mutlaka bi değer çıkması gerekir
Yarında gidersem hemşire iğneyi damarıma değil başka yerime saplar kfkfkfDur daha senin kan zamanına var daha yükselir bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?