- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
EvetO 5 çıkan yerde daha önce betaniz 0 çıkmış mıydı sizin
Rabbim bi daha yaşatmasın en güzelinden nasip olsun inşallah aynen öyle naisbimiz neyse o olacakAynn bacım sonradan yıkım çok kötü oluyo ben sinir krizleri geçirmiştim bi gün önce onu gördüm kalp atışlarını izledim bi gün sonra kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktır dedi malesef ölmüş aklım gitti ya attığım çığlıklar hastaneyi inlettim oyüzden o anı hiç unutamıyorum.. En güzeli en baştan negatif olursada napim yeniden derim nasibimde varsa Rabbim verecek zaten
Fazlasıyla yordun kuzum bencede artık sabırla bekle inşallah gönlünce olurKafamı yormicam şuan varsa zaten benimledir ve orda durur cuma gününü beklicem
8.gunumGeçmiş olsun kaçıncı gün.
Evet bak bu çok doğru araştırma Hastanesi'nde yaptırıyodum yüksek tıp merkezinde yaptırıyodum düşük çıkıyodu. Her hastanede tahlil farklı çıkıyoŞöyle canm sağlık ocağının referans araligiyla hastanenin referans aralığı farkli o yüzden farklı çıkıyor o anlamda merkezden merkeze değişir dedim bide belki cumartesiden beri ilaç bıraktım hormonlar değişti hani herşey etkiliyebiliryor
Amin inşallah 5 yükselmez mi dedi doktor neden ümitsiz oldun belki geç tutundu sen 3 gün sonra mi verdin kanı 9da vermiştin birde 12demi verdinFazlasıyla yordun kuzum bencede artık sabırla bekle inşallah gönlünce olur
Referans aralıkları farklı işte devlet bı tık daha yüksek tutuyor özel düşük sankiEvet bak bu çok doğru araştırma Hastanesi'nde yaptırıyodum yüksek tıp merkezinde yaptırıyodum düşük çıkıyodu. Her hastanede tahlil farklı çıkıyo
Siz bana bir simge demiştiniz o doğru olurmu yanında varsa bakardımEvet bak bu çok doğru araştırma Hastanesi'nde yaptırıyodum yüksek tıp merkezinde yaptırıyodum düşük çıkıyodu. Her hastanede tahlil farklı çıkıyo
Ben hiç özelde yaptırmadım ikiside devlette yaptırdımReferans aralıkları farklı işte devlet bı tık daha yüksek tutuyor özel düşük sanki
Evet canm tutunmadi kalite olarakta çok yüksek değildi cumartesi ilaçları bıraktım ben adet olmayı bekliyeceyim doktorumla görüşüp duruma göre karar verip tekrar başlayacağımAmin inşallah 5 yükselmez mi dedi doktor neden ümitsiz oldun belki geç tutundu sen 3 gün sonra mi verdin kanı 9da vermiştin birde 12demi verdin
Hala kendini yormaya devam ediyorsun hani bekleyecektin hiç bir şeye bakma okuma sabırla bekle kuzmSiz bana bir simge demiştiniz o doğru olurmu yanında varsa bakardım
<5Siz bana bir simge demiştiniz o doğru olurmu yanında varsa bakardım
5 bu şekilde olursa yükseliyo demektir.. Büyüktür 5 sen diyo. Diğeri küçüktür 5 den diyo
Abla hep olumlu yönde gidiyor bir yandanda acaba diyorum 6.günde çıkmadı ya 7.gunde 1 buçuk olduysa bugün 3 buçuk 1 haftalık gebeliği gosteriyormusHala kendini yormaya devam ediyorsun hani bekleyecektin hiç bir şeye bakma okuma sabırla bekle kuzm
77.60 çıktı ilacın etkisi gitmiş tahminimÇıktı mi senin sonuc
Çok iyi inşallah maşallah77.60 çıktı ilacın etkisi gitmiş tahminim
Ama yükselmesi lazım değil miydi canım ben tam anlamıyorum da nasıl olduğunu 68di 77 olmus77.60 çıktı ilacın etkisi gitmiş tahminim
Başım hep böyle işler yaptığımdan ağrır benimAma yükselmesi lazım değil miydi canım ben tam anlamıyorum da nasıl olduğunu 68di 77 olmus
Pazar günü kan vermem çok yanlış oldu benim ya çarşamba günü zaten test günümdüYa kızlar neden acele ediyorsunuzvalla bu gruptaki sabırsız olan benim ama benden beter çıktınız Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?