Sen şimdi bu gün kan verdin demi normalde test günün yarınHatırlamıyorum inan o kadarini asilamalarda kullanmıştım üzerinden 8 9 gün geçmemişti
Verdin mi kanDamarlarım da sıkıntı kan vermekten damarlarım aşırı zedelenmiş her hastaneye gittiğimde bi mücadele yaşıyoruz
Hadı bakalım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah ama üzülmek yokVerdim
Bacım kaç kere vercen kan senSizce yarın mı ereyim cuma mi vereyim
İnan canım bende hiç bilmiyorum bu işler ne oluyor test günün normalde yârın demi8.gün bugün 10.gün yeniden mi versem gidip ne diyorsunuz kızlar ben tam bilmiyorum bu işleri Pazar 0,1di
Negatif o zaman vermeyeyim demi pazardan saliya artınca ben bir an pozitif mi acaba dedimBacım kaç kere vercen kan sen
Yok kuzum negatıfNegatif o zaman vermeyeyim demi pazardan saliya artınca ben bir an pozitif mi acaba dedim
8.günüm Perşembe 10.günYok kuzum negatıf
Aramıza hoşgeldinnnn hadı bakalım hayırlısı olsunKızar ben transfer oldum5a ve 5 b iki embriyo bekleme süremiz başladı
Yok cuma günüİnan canım bende hiç bilmiyorum bu işler ne oluyor test günün normalde yârın demi
O zaman bekleYok cuma günü
Karar ver biraz umitlenmistim şöyle ümitlendim beta durduk yere yükselmez ki pazar 0,1di dün 1den başladıysa bugün katlandı diye hesapladimO zaman bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?