Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ay hadi inşallah çift çizgiyi görürsün haberdar et, benim de testlerim hazır ama çarşamba sabahını bekliyorum

Ay hadi inşallah çift çizgiyi görürsün haberdar et, benim de testlerim hazır ama çarşamba sabahını bekliyorum
Yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı. Erken mi yok mu bilmiyorum. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama ne mümkün eşime de bahsetmedim iyi ki soylemicem şu an. Sente marka erken gebelik testi duydun mu hiç?

Yaptım ama silik çizgi bile çıkmadı. Erken mi yok mu bilmiyorum. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama ne mümkün eşime de bahsetmedim iyi ki soylemicem şu an. Sente marka erken gebelik testi duydun mu hiç?
Ben 5. Günün sabahı yaptım seninle aynı sonuç zaten ancak 6. Günde hormon salgılanmaya başlıyormuş yarın 8. Gün deniycem sanırım

Canım hiç duymadım markayı güvenilir mi onu da bilmiyorum, hassasiyeti yüksek olmayabilir. İdrarda belki daha ölçebileceği seviyeye gelmemiş olabilir. Daha bugün salı, kan testine 3 gün var son güne kadar beklemek lazım, tahmin ediyorum modu düşüyor insanın ama umudunu kesme son gün bile idrarda negatif ama kanda pozitif görenler duydum

Hayırlı olsun belirtin var mı
Valla hormonların etkisi mi gerçek belirti mi daha önce doğum yapmış biri olarak bende bilmiyorum. Belimde minik batmalar oluyor sol tarafta ,genelde sol kasığa ara ara batma oluyor bide dün koku hassasiyeti eklendi şuan böyle

Benımde dördüncü günüm ama dün yoğurt ve köfte den tiksindim maalesef çıkardım bel argın oluyor rabbim hayırlısını versin

İnşallah öyledir ama şimdiden umutsuzluğa kapıldım zaten bu ikinciydi. Burda beşinci günden itibaren cift çizgileri görünce insan umutlaniyor birde cift embriyo idi. Tutsa cikarmiydi diyorum bilmiyorum ki

İnşallah öyledir ama şimdiden umutsuzluğa kapıldım zaten bu ikinciydi. Burda beşinci günden itibaren cift çizgileri görünce insan umutlaniyor birde cift embriyo idi. Tutsa cikarmiydi diyorum bilmiyorum ki
Tek de tutunmuş olabilir geç de tutunmuş olabilir allahtan ümit kesilmez insan elbet üzülüyor ben de yarın sabah testi yapıcam ama korkuyorum negatif görücem diye, hele de dediğin gibi ilk deneme olmayınca insan daha da zorlanıyor

İnşallah öyledir ne diyeyim. Sağlık ocağında ki hemşire tanıdık yarın 8. Gün varsa cikarmi kanda dedim az da olsa çıkar yarın Bi kan alalım dedi. Belki de gidip kan veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…