Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Eğer sizin test tarihiniz gelmediyse bence erken yapmayın büyük stres çünkü

Nasıl hissediyorsun son 3 gün çizgileri görüyoruz inşallah
İnşallah inşallah İnan hiç bilmiyorum normalde dün sabah test yaptım ancak ikinci çizgiden itibaren pembe boyandı sonra da işe geç kalacağım için çıkmak zorunda kaldım tekrar iş yerine geldiğinde bakabildim iki çizgi vardı ama zamanında bakamadığım için kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bilemiyorum bu akşam tekrar test yapmayı düşünüyorum sende belirti var mı peki

Ay bu bile umut verici inşallah vardır tekrar bi test yapmalısın

Benımde dördüncü günüm ama dün yoğurt ve köfte den tiksindim maalesef çıkardım bel argın oluyor rabbim hayırlısını versin
Baharatlı kızartma türü şeyler tüketmiyorum dünya ilaç kullanıyoruz malum midem hassastır zaten ama bilmiyorum Allah hayırlısını versin güzel sonuçlar görücez inşallah önce biz inanalım isteyelim Allah vericidir Yoğurt ve köfteyi bir tüketme demire ihtiyaç var önümüzdeki dönemde
Şansına test mi bozuktu acaba hiç takılma yarın sabah yap 5 dk bekle göreceksin inşallah Bel ağrısı koku hassasiyeti kasıkta batma gibi şeyler var ama progesteron yüzünden de olabiliyormuş hayırlısı olsun inşallah benim kardeşim yok çocuğumun olsun istedim Allah kısmet eder inşallah

Ben de 5eylül de 5.gün embriyo transferi oldum dün kasıklarım çok gerildi ağrım oldu aynı şekilde belimde de mide bulantılarım oluyodu ama bugün hepsi uçtu gitti sanki umarım hepimiz için hayırlısı olur güzel haberler alırız

Merhaba benim transferim 2 Eylül'deydi dün bekleyemedim 6. Gündü ve kanda beta hCG 1.83 çıktı beklemek zor. Sürecimiz hayırlı sonuçlara çıksın hepimizin inşallah

İnşallah inşallah bende de aynı belirtiler var ama dediğin gibi ilaçların etkisi de olabilir hep birlikte pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alalım inşallah benim de hiç kardeşim yok iki embriyo transfer edildi inşallah ikisi de tutar diyorum

Merhaba benim transferim 2 Eylül'deydi dün bekleyemedim 6. Gündü ve kanda beta hCG 1.83 çıktı beklemek zor. Sürecimiz hayırlı sonuçlara çıksın hepimizin inşallah
8-9. Günden sonra tekrar baktırırsın yükselir inşallah hayırlısıyla şuan çok erken belki de daha yeni tutundu

Benimde öyle oldu 7. Günde geri geldi

Bende 2 eylülde transfer oldum 12 si cuma günü test günüm ama bende bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım sabah ama negatif tek çizgi benim de modum çok düştü. Umarım henüz erken olduğu için gorunmemistir

Bugün evde test yaptim. Kan testim cuma günü. Şimdilik silik bir cizgi var ama hala tam emin değilim. Sizlerde durumlar nasil?
Ayy çok sevindim benim de bugün 8. Günüm ama ben de yarın yapmayı düşünüyorum 3. Gün embriyosuydu benim vardır inşallah çıktıysa, kan sonucun ne zamandı? atsana testlerin fotoğraflarını

Ayy çok sevindim benim de bugün 8. Günüm ama ben de yarın yapmayı düşünüyorum 3. Gün embriyosuydu benim vardır inşallah çıktıysa, kan sonucun ne zamandı? atsana testlerin fotoğraflarını

Hala emin değilim. Yalanci pozitif olma ihtimali var. Benimki 5 gün embriyosu. 3cü gün embriyosu galiba testlerde şimdilik cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…