Benimde 6. Gün embriyosu test günüm cuma sende çıktıysa denesem miHala emin değilim. Yalanci pozitif olma ihtimali var. Benimki 5 gün embriyosu. 3cü gün embriyosu galiba testlerde şimdilik cikmaz
canım senin çift 3. gün embriyosu mu. kaçıncı gğnündü bugün. sana umut olsun diye söylüyorum benimde çift üçüncü gündü 6. gün test yapmıştım dayanamayıp çıkmamıştı benimde moralim bozulmuştu ama 11. gün 236 çıktı değerİnşallah öyledir ama şimdiden umutsuzluğa kapıldım zaten bu ikinciydi. Burda beşinci günden itibaren cift çizgileri görünce insan umutlaniyor birde cift embriyo idi. Tutsa cikarmiydi diyorum bilmiyorum ki
Yaaa sen pozitifi gördün mücanım senin çift 3. gün embriyosu mu. kaçıncı gğnündü bugün. sana unut olsun diye söylüyorum benimde çift üçüncü gündü 6. gün test yapmıştım dayanamayıp çıkmamıştı benimde moralim bozulmuştu ama 11. gün 236 çıktı değer
evet 2. transferde bebeğim doğdu bile 3 aylık canımYaaa sen pozitifi gördün mü
Hayırlı olsun canım Rabbim sana bağışlasın belirtilerin varmıydı acabaevet 2. transferde bebeğim doğdu bile 3 aylık canım
Bu dönemde en iyisi kimseyle konuşmamak hormonlardan çok alıngan hassas olduk hiç öyle biri değilim ama her an kavga modunda geziyorumKızlar bugün 3-4 kez ağladım hıçkıra hıçkıra ağladığım için bebeğim stres oluyormudur yada ben olup tutunmasına engel olumuyumdur ellerim titriyor az önce arkadaşımla kava ettim o yüzden ağlamak istiyordum ağlayamıyordum bebek için sonra tutamadım kendimi chat gpt sordum ama etkilemez dedi
Ayy var gibi görünüyor hadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar ver bize
Biraz olsa rahatladım ama hala doyasıya ağlamak istiyorum herşey herkes gözüme batıyor var olduğunu bilsem de bari rahat ağlasam var mı yok mu onu da bilmiyorum bu sefer tutmazsa kesin kendimde suç arayacağım kafam allak bullakBu dönemde en iyisi kimseyle konuşmamak hormonlardan çok alıngan hassas olduk hiç öyle biri değilim ama her an kavga modunda geziyorumAllahın izniyle tutunduysa hiç bişy olmaz rahatladıysan sorun yok senin iyi olman önemli
İlk transferiniz mi kaçıncı gün embriyosuİnşallah. Hepimizin hayirli haberler alalım. Çok çabaladık. Maddi manevi Çok zor bir dönem. Cuma gününe kadar ben kesin bi 40 tane daha test yaparim.
Benimde 6. Gün embriyosu test günüm cuma sende çıktıysa denesem mi
Hayır hayır asla mod düşürmek yok göreceğiz inşallah çift çizgileriBiraz olsa rahatladım ama hala doyasıya ağlamak istiyorum herşey herkes gözüme batıyor var olduğunu bilsem de bari rahat ağlasam var mı yok mu onu da bilmiyorum bu sefer tutmazsa kesin kendimde suç arayacağım kafam allak bullak
benim ayaklarım çok üşüyordu bu en tuhaf belirtiydi hatta yeni pozitif almış bir arkadaşta aynısını söyledi. ilk günden itibaren akıntım çok oldu ama adet yaklaştıkça göğüs yanlarım filan acımaya başlamıştı. uyku hali değilde uykusuzluk vardı bende belki heyecandan bilmiyorum. ama ben test gününden bir gün önce ovulasyon testi yapmıştım elimde test kalmadığı için kopkoyu iki çizgi çıkmıştı anladım zaten pozitif çıkacağını. bu arada bende aşırı ağladığım zamanlar oldu ilaçlar hormonları çok bozuyor birşey olmuyor korkma. ama ilk transferimde belirtim yoktu tutmamıştı zatenHayırlı olsun canım Rabbim sana bağışlasın belirtilerin varmıydı acaba
İnşallah zaten sol kasığımda hafif ağrılar var oda beni korkutuyorHayır hayır asla mod düşürmek yok göreceğiz inşallah çift çizgileri
Sabah yapacaktım fitil saatim geçecek diye yapmadım gün içinde deniyim bol bol test almıştımBence dene. Kayip edecek birşeyimiz yok. İnşallah ikinci cizgiyi görürsün.
İlk transferiniz mi kaçıncı gün embriyosu
Korkma hemen hemen herkeste var onlarİnşallah zaten sol kasığımda hafif ağrılar var oda beni korkutuyor
Ay bende ilk transferimde aynı senin gibiydim eksiği var fazlası yok ama sonuç negatif Demekki herkes de bir olmuyormuşbenim ayaklarım çok üşüyordu bu en tuhaf belirtiydi hatta yeni pozitif almış bir arkadaşta aynısını söyledi. ilk günden itibaren akıntım çok oldu ama adet yaklaştıkça göğüs yanlarım filan acımaya başlamıştı. uyku hali değilde uykusuzluk vardı bende belki heyecandan bilmiyorum. ama ben test gününden bir gün önce ovulasyon testi yapmıştım elimde test kalmadığı için kopkoyu iki çizgi çıkmıştı anladım zaten pozitif çıkacağını. bu arada bende aşırı ağladığım zamanlar oldu ilaçlar hormonları çok bozuyor birşey olmuyor korkma. ama ilk transferimde belirtim yoktu tutmamıştı zaten
Ayy hadi inşallah bu sefer güzel haberi alacağız çok sevindim Rabbim size bağışlasınYok canim, benim toplamda 7ci transferim. 38 yaşındayım. Bizde aslinda bir sorun yok ama yerleşme olmuyor. Bu sefer 14 yumurta toplanti ve 11 tanesi döllendi. Sperm ve yumurta sayisi iyi aslinda. Bana 5ci gün embriyosu geri verildi
aynen öyle olacağı varsa oluyor zaten. inşallah sağlıkla tutunsunlar bol bol dua etAy bende ilk transferimde aynı senin gibiydim eksiği var fazlası yok ama sonuç negatif Demekki herkes de bir olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?