Yok ben opudan önce kullandım opuyu Kıbrıs’ta oldum sonra 5.gün taze transfer oldum o ilaçlar opudan önce kullanıldıOluşan sonradamı gonal ve ovitrella kullandın
Çok haklısın ticarethane olmuş resmen merkezlerYa bu işte en iyi yer Türkiyedekiler gibi para peşinde olup dolandırıcı değiller en azından
Gonalf ovitrella oxidite bunlara bende 70 bin verdim rahatYok ben opudan önce kullandım opuyu Kıbrıs’ta oldum sonra 5.gün taze transfer oldum o ilaçlar opudan önce kullanıldı
Evet günü kafalarına göre veriyorlar gibiSen bigün öncesin gerçi ha bi gün önce ha bigün sonra
Hem işin ehli olmuş kıbrıs dediğin gibi bizimkiler gibi fırsatçı değil. Ama bu sefer öylr bi doktır buldum ki lokman hekim hastanesinde say nur hoca hiç beni maddi anlamda yormadı ya allah razı olsun olan bişeyi istemedi. Hatta tahlilleri mi devlette yaptır bura özel çok tutar dedi. Orda bi tane test yaptırdum transferden önce oda progestan onuda mecburen yaptırduk çünkü çıkan değere göre transfer oluyoYa bu işte en iyi yer Türkiyedekiler gibi para peşinde olup dolandırıcı değiller en azından
Gonalf ovitrella oxidite bunlara bende 70 bin verdim rahat
Gonalf ovitrella oxidite bunlara bende 70 bin verdim rahat
Transferden sonra verdikleri ilaçlara 10 bin gitti orda her şey çok pahalı sadece tüp bebek buraya göre ucuz
Ya Rabbim sizin de kucagınıızı doldursun inanın çok zor bu süreç benim doktorum Ahmet Yıldızbakan Mersin’de yaşıyorum ben onun yönlendirmesiyle Kıbrıs’a gittik şimdi o takip ediyor beni bende çok memnunum testleri falan bende hep devlette verdimHem işin ehli olmuş kıbrıs dediğin gibi bizimkiler gibi fırsatçı değil. Ama bu sefer öylr bi doktır buldum ki lokman hekim hastanesinde say nur hoca hiç beni maddi anlamda yormadı ya allah razı olsun olan bişeyi istemedi. Hatta tahlilleri mi devlette yaptır bura özel çok tutar dedi. Orda bi tane test yaptırdum transferden önce oda progestan onuda mecburen yaptırduk çünkü çıkan değere göre transfer oluyo
Tmm şimdi oldu 6 gün den sonra hcg artmaya başlıyo zatenYok ben opudan önce kullandım opuyu Kıbrıs’ta oldum sonra 5.gün taze transfer oldum o ilaçlar opudan önce kullanıldı
Hem fırsatçılar hem de bir daha gitmek için çoğu negatif oluyorHem işin ehli olmuş kıbrıs dediğin gibi bizimkiler gibi fırsatçı değil. Ama bu sefer öylr bi doktır buldum ki lokman hekim hastanesinde say nur hoca hiç beni maddi anlamda yormadı ya allah razı olsun olan bişeyi istemedi. Hatta tahlilleri mi devlette yaptır bura özel çok tutar dedi. Orda bi tane test yaptırdum transferden önce oda progestan onuda mecburen yaptırduk çünkü çıkan değere göre transfer oluyo
Evet 10. Cu gün 7 su oluyorYaaa inşallah iyi haberler alırız ayın 7sinde test vericez o zaman ikimizde
Ne zaman test vereyim normal günüm ayın 10 u da ben dayanamamTmm şimdi oldu 6 gün den sonra hcg artmaya başlıyo zaten
Sanki bilinçli yapıyolar gibi dimiHem fırsatçılar hem de bir daha gitmek için çoğu negatif oluyor
Ay evet benim çoğu tanıdığım Bülent hocaya da gitti ama olmadı Kıbrıs’a gittiler ilk denemede pozitif aldılarSanki bilinçli yapıyolar gibi dimi
Ben bugün 6 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bide yarın yada öbürgün yaparım kan günüm pazar günü kanı tam zamanında vericem ama erken vermicem değer düşük çıkarsa hiç moralimi bozmayım gerçi ben kendimi negatife de hazırlamıştım ama bugün pozitif gördüm bakalım hayırlısıNe zaman test vereyim normal günüm ayın 10 u da ben dayanamam
İlk denemede olmadı 3 denemede olmadı yok şu tedaviyi uyguladık yok şurda sorun vardı hep yalan ya ondan sonra bak allahın işine 6 denemede oluyoAy evet benim çoğu tanıdığım Bülent hocaya da gitti ama olmadı Kıbrıs’a gittiler ilk denemede pozitif aldılar
Yaaaa değeriniz katlanarak devam etsin inşallah Rabbim kimseyi çocuk hasreti ile bırakmasınBen bugün 6 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bide yarın yada öbürgün yaparım kan günüm pazar günü kanı tam zamanında vericem ama erken vermicem değer düşük çıkarsa hiç moralimi bozmayım gerçi ben kendimi negatife de hazırlamıştım ama bugün pozitif gördüm bakalım hayırlısı
Ben yazdım ya kuzum değerin gayet iyi ilacına devam et ve iki gün sonra tekrar test ver
Kesinlikle inşallah sizin de son olurİlk denemede olmadı 3 denemede olmadı yok şu tedaviyi uyguladık yok şurda sorun vardı hep yalan ya ondan sonra bak allahın işine 6 denemede oluyo
Aksine kan akışı için sürekli yatma ama asla ağir iş yapma canimYürümekten birşey olurmu
A adaselinkaraEvet yani tranferin 5.ci günü tutunmuş şimdi 2 gün bekleyip 2 katı olamsi için dua edecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?