Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya bu işte en iyi yer Türkiyedekiler gibi para peşinde olup dolandırıcı değiller en azından
Hem işin ehli olmuş kıbrıs dediğin gibi bizimkiler gibi fırsatçı değil. Ama bu sefer öylr bi doktır buldum ki lokman hekim hastanesinde say nur hoca hiç beni maddi anlamda yormadı ya allah razı olsun olan bişeyi istemedi. Hatta tahlilleri mi devlette yaptır bura özel çok tutar dedi. Orda bi tane test yaptırdum transferden önce oda progestan onuda mecburen yaptırduk çünkü çıkan değere göre transfer oluyo

Ya Rabbim sizin de kucagınıızı doldursun inanın çok zor bu süreç benim doktorum Ahmet Yıldızbakan Mersin’de yaşıyorum ben onun yönlendirmesiyle Kıbrıs’a gittik şimdi o takip ediyor beni bende çok memnunum testleri falan bende hep devlette verdim

Hem fırsatçılar hem de bir daha gitmek için çoğu negatif oluyor

Ne zaman test vereyim normal günüm ayın 10 u da ben dayanamam
Ben bugün 6 günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bide yarın yada öbürgün yaparım kan günüm pazar günü kanı tam zamanında vericem ama erken vermicem değer düşük çıkarsa hiç moralimi bozmayım gerçi ben kendimi negatife de hazırlamıştım ama bugün pozitif gördüm bakalım hayırlısı

Ay evet benim çoğu tanıdığım Bülent hocaya da gitti ama olmadı Kıbrıs’a gittiler ilk denemede pozitif aldılar
İlk denemede olmadı 3 denemede olmadı yok şu tedaviyi uyguladık yok şurda sorun vardı hep yalan ya ondan sonra bak allahın işine 6 denemede oluyo

Yaaaa değeriniz katlanarak devam etsin inşallah Rabbim kimseyi çocuk hasreti ile bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…