Uçakla yarım aaat sürüyor opudan bi gün önce git bide transfer günü gitBen novaart a taaa törekentten de uzakta oturuyorum git gel yapıyorum bazen koyuyor bi kan için çağırıyorlar mesela uzak olunca ne bileyim
İnşallah gerek kalmazUçakla yarım aaat sürüyor opudan bi gün önce git bide transfer günü git
Hastanenin yakın olması büyük avantaj başka hastanelerde konuşmuştum fakat uzaklardı opu öncesi biliyosunuz çok önemli fazla yürüyüş egzersiz bunlar yasak oyüzden bende yakında tercih ettim sırf eşim işinden olmasin diyeBen novaart a taaa törekentten de uzakta oturuyorum git gel yapıyorum bazen koyuyor bi kan için çağırıyorlar mesela uzak olunca ne bileyim
Evet evet doğru sizde bizimle aynı süreçtesiniz Rabbimin izniyle gerek kalmayacakİnşallah gerek kalmaz
Sen şanslıymışsın canım benim öyle olmadı öneriyle hastaneyi buldum ama evime en uzak yer çıktı yani Ankara’nın iki ucundayızHastanenin yakın olması büyük avantaj başka hastanelerde konuşmuştum fakat uzaklardı opu öncesi biliyosunuz çok önemli fazla yürüyüş egzersiz bunlar yasak oyüzden bende yakında tercih ettim sırf eşim işinden olmasin diye
Ben kendim İstanbul'dayım okadar çok hastane aradım ki hepsinden fiyat aldım bi çoğu çok pahalıydı tedavi aynı parası niye farklı dimi ama bütün doktorlar aynı şeyi yapıyoSen şanslıymışsın canım benim öyle olmadı öneriyle hastaneyi buldum ama evime en uzak yer çıktı yani Ankara’nın iki ucundayız
İsimleri para ediyor kuzum onların işte ticarerhaneler resmenBen kendim İstanbul'dayım okadar çok hastane aradım ki hepsinden fiyat aldım bi çoğu çok pahalıydı tedavi aynı parası niye farklı dimi ama bütün doktorlar aynı şeyi yapıyo
Hastaneler genelde merkezlerde oluyo diğer illerde. Ama istanbul öyle değil heryer merkezİnşallah Allah bizi de mutlu edecek bu sefermaşallah umarım sağlıkla tutunuyordur sana
Bide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördükİsimleri para ediyor kuzum onların işte ticarerhaneler resmen
Bide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördükya bunlar çok fen
Evet Gerçekten fenalar kötüler mecbur kaldığımız için veriyoruz elimizdekini avucumuzdakini . Ama her şeyde de bir hayır vardır Allah belki de olması gerektiği zaman verecek onu bize o zaman tattıracak o güzel duyguyuBide mesela sen başka merkezlerde bikaç kez deniyosun olmuyo öyle isim yapmış bi merkeze git tek seferde seni hamile kalman için herşey yapıyolar ondan sonra hemen reklam. Dış merkezlerde 5 deneme bizde tek seferde pozitif gördükya bunlar çok fena
Rahatladım yaA adaselinkara nasılsın canım moralin biraz duzeldinmi stres yapma artık olurmu ilacinida ic alacaktin ya al hemen
3 yıldır tedavi görüyorum elinde avucumda ne var harcadım bişeyim kalmadı kimki bile isteye insanları böyle zor duruma koyuyor Rabbim yedirmesin darphane gibi para basıyolar. Hastane değil darphaneEvet Gerçekten fenalar kötüler mecbur kaldığımız için veriyoruz elimizdekini avucumuzdakini . Ama her şeyde de bir hayır vardır Allah belki de olması gerektiği zaman verecek onu bize o zaman tattıracak o güzel duyguyu
Evet3 yıldır tedavi görüyorum elinde avucumda ne var harcadım bişeyim kalmadı kimki bile isteye insanları böyle zor duruma koyuyor Rabbim yedirmesin darphane gibi para basıyolar. Hastane değil darphane
evet mesela3 yıldır tedavi görüyorum elinde avucumda ne var harcadım bişeyim kalmadı kimki bile isteye insanları böyle zor duruma koyuyor Rabbim yedirmesin darphane gibi para basıyolar. Hastane değil darphane
Normal bence bebişin tutunmaya başladı inşallah ondandırKarın ağrısı devam ediyor ara ara bende normal mi acaba
Herkes te belirti olmuyo boşuna kendinizi belşrti arayarak üzmeyinBen aşırı hassasım ya herşeye ağlamak geliyor içimden sadece hiç bir belirti yok kollamıyorum da var mı yok mu diye aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?