• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ama tıpta öyle söylüyor kadınım hormonları yükselirken kocanında öyle olurmuş. Benim eşimde göbekli diyo bana bak bana göbekli diyodun senın karnın benden büyük oldu .. Bu arada iğneler ve ilaçlar beni çok şişiriyo. Dedim benim şişlik geçici seninki kalıcı😅😅
Ayyy benim eşimde öyle yeminle dıyom kı zayıfla dıyo yok sen kılo alınca benım tişörtleri giyersin ekstra kıyafet almazsın dıyo dua et göbekli kocan var dedı Allah razı olsun aşko dedım 🤣🤣🤣🤣

Yok her zaman öyle olmuyor. Benim 3 transferim kimyasal gebelikti. 2 günde bir 2,5 kat artı. 8.gün 10. Gün 12 gün Doktorum bir daha kan vermene gerek yok dedi 2 hafta sonra ya çağırdı kese görmeye. Ama 17.gün rahimime bir ağrı sancı girdi inanılmaz, geçmek bilmedi. Hiç geçmeyen bir ağrı. 24 saat sürdü hala geçmiyor. Ertesi gün oldu 18.günü ağrı acı hala devam ediyor ben panik oldum ve kan vermeye gittim değerim sadece ℅20 artmıştı. 2 gün sonra 20.günü bir daha kan istedi doktorum bu seferde ℅℅30 düşmüştü. Ve ilaçları kestik 😔
Kaç çıkmıştı peki sonuclariniz hatirliyomusunuz

Back
X