- 17 Temmuz 2024
- 145
- 41
- 18
- 27
Korkuyorum ya
4.gun 5 de değil kfkfkfk transferlemi 5 di kfkfkf he yok 4 de idrar testi yaptırdım 5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum ya
4.gun 5 de değil kfkfkfk transferlemi 5 di kfkfkf he yok 4 de idrar testi yaptırdım 5
Yanlış Yere sordum ada sen ne zaman oldun transferini4.gun 5 de değil kfkfkfk transferlemi 5 di kfkfkf he yok 4 de idrar testi yaptırdım 5 de kan fkfkrk
Ada bak sonuç ne olursa olsun kendini asla yıpratma rızkı olan taşın dibinde olsa gelir seni bulur canım benim. Ama bidaha denersen asla erken gitme idrar yap ama kan verme canoAllah'tan 10 12 veya 14 gün daha fazla olsa eczaneler bizle sermaye çevirir kgkfkfk
Benim 1 oğlum var ilk eşimden normal dogumlaarkadaşlar aramızda hiç çocuğu olan var mı ?
Ada 9 gün oldu ama 5 inci günden bu yana hepimiz seferber oldukYanlış Yere sordum ada sen ne zaman oldun transferini![]()
Aha işte beni gaza getiren sahıs bu işte![]()
Ama neyseki bana yüklediğin gaz eczaneye kadar gittiyaaa deme öyle
Maşallah günlerdir konuşuyorsunuz o zaman gerçi bende katıldım bu ekibe baya sarıyorAda 9 gün oldu ama 5 inci günden bu yana hepimiz seferber olduk
Ayyy benim eşimde öyle yeminle dıyom kı zayıfla dıyo yok sen kılo alınca benım tişörtleri giyersin ekstra kıyafet almazsın dıyo dua et göbekli kocan var dedı Allah razı olsun aşko dedımAma tıpta öyle söylüyor kadınım hormonları yükselirken kocanında öyle olurmuş. Benim eşimde göbekli diyo bana bak bana göbekli diyodun senın karnın benden büyük oldu .. Bu arada iğneler ve ilaçlar beni çok şişiriyo. Dedim benim şişlik geçici seninki kalıcı![]()
22 EylülYanlış Yere sordum ada sen ne zaman oldun transferini![]()
Allah razı olsunMaşallah günlerdir konuşuyorsunuz o zaman gerçi bende katıldım bu ekibe baya sarıyor![]()
İlk bu grubta 10 kişiydikMaşallah günlerdir konuşuyorsunuz o zaman gerçi bende katıldım bu ekibe baya sarıyor![]()
İnşallah pozitifi gören bu ekip olarak başka başlık altında çocuklarımızı konuşuyor oluruzİlk bu grubta 10 kişiydik![]()
Aminnn kız daha cinsiyet varİnşallah pozitifi gören bu ekip olarak başka başlık altında çocuklarımızı konuşuyor oluruz![]()
Aminnn iyi geceler canımKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun kimin gönlünden ne geçiyorsa Rabbim o dileğimizi hayatımıza dahil etsin gerçek olsun![]()
Cinsiyeti içinde evet şunu yedim ne olur bunu canım çekti erkek mi olur muhabbetleri var dimiAminnn kız daha cinsiyet varayyy
Bende 5. Gün yazısını görünce dedim benle bir mi transferin yoksa da sen benden önceymişsin kuzumAllah razı olsun
Kaç çıkmıştı peki sonuclariniz hatirliyomusunuzYok her zaman öyle olmuyor. Benim 3 transferim kimyasal gebelikti. 2 günde bir 2,5 kat artı. 8.gün 10. Gün 12 gün Doktorum bir daha kan vermene gerek yok dedi 2 hafta sonra ya çağırdı kese görmeye. Ama 17.gün rahimime bir ağrı sancı girdi inanılmaz, geçmek bilmedi. Hiç geçmeyen bir ağrı. 24 saat sürdü hala geçmiyor. Ertesi gün oldu 18.günü ağrı acı hala devam ediyor ben panik oldum ve kan vermeye gittim değerim sadece ℅20 artmıştı. 2 gün sonra 20.günü bir daha kan istedi doktorum bu seferde ℅℅30 düşmüştü. Ve ilaçları kestik![]()