Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

hadi benim dün lekelenmede yerleşti desek 9.güne de kalmaz zannetmiyorum tutunma hiç denk gelmedim

Evet kötü bir şey demedi ben şunu sormayı unuttum dış da veya kimyasal gebelik de yerleşme kanaması oluyormu bende ki dün yerleşme kanaması olmuş
Bende oldu günlerce hemde baya kana dönüştü ben zaten o zaman anlamıştım beta yükselmiyo ama yerleşme kanaması oluyo doktor yok yok o yerleşmedir dedi ondan sınra beta sıfırlandı adet gördüm ama nasıl adet gördüm çok feciydi rahim duvarıda iyice kalınlasmış ya 10 günde bitemedim. Ama ölen bebeğimde ne dedim biliyomusun buda kimyasal olsaydı bu kadar üzülmezdim dedim

Sabah hastaneye giderken arabada çok sallandim aklıma oda geliyor acaba kaydı mi düştü mü sonra o kadar insan çalışıyor yola gidiyor ilgisi yoktur dedim kendi kendime

Sabah hastaneye giderken arabada çok sallandim aklıma oda geliyor acaba kaydı mi düştü mü sonra o kadar insan çalışıyor yola gidiyor ilgisi yoktur dedim kendi kendime
Adaaa morelini yüksek tut bi anda yükselebilen bir şey doktorun dediği gibi bu şekilde düşünüp rahmini kasma en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin güzel olumlu düşün bugün Yusuf süresi aç dinle Rabbimin mucizeleri çok hiç beklemediğin an sana gelir beni dinle

Kuzum bende de pcos var bekleyelim bakalım

Evet kesinlikle öyle yapıyorum negatif birşey beklemiyorum
Ada bu ucu açık tedavi elimizden gelen bişey yok.. Bak ben dün test yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif sonra yaptım pozitif şimdi diyorum belkide kimyasal oluyo hCG hormonu bi salgılıyo bi salgılamıyo benlik bişey yok olursada yeniden tedaviye başlıcam

Benimki raporlu çok şükür çok masrafım olmadı 42 bin transfer 6 bin opu ilaçlarda aşağı yukarı 20ye yakın tuttu öyle beni maddi yonde zorlamadi ikincisi daha uyguna maal olur şuan aşılama ücreti diğer hastanelerde

Senin negatif mi oldu bugün

İlk denemem benmi dikkat edemedim acaba alaturka tuvale oturup kalktım dün yürüdüm hareket ettim ilk hafta yattım bilemedim
Hayır bu öyle hemen şıp diye olacak bir şey değil doktorum bana özellikle 3 günden sonra yürü evin içinde dedi ona bağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…