- 26 Haziran 2024
- 1.286
- 193
- 43
- 26
hadi benim dün lekelenmede yerleşti desek 9.güne de kalmaz zannetmiyorum tutunma hiç denk gelmedimEvet Pazar günü 0 çıkmıştı bugün 5,4 çıktı negatif olsaydı 5 ve altı çıkarmış doktor bir kapı araladı ama emin değilim ümidim hiç yok bir anda yükselen oluyormuş sonradan yükselen oluyormuş geç yükselen oluyormuş her insanın hormonu farklı sonuçlar veriyor dedi bende pcos vardı onla ilgisi yoktur diye düşünüyorum
Bende oldu günlerce hemde baya kana dönüştü ben zaten o zaman anlamıştım beta yükselmiyo ama yerleşme kanaması oluyo doktor yok yok o yerleşmedir dedi ondan sınra beta sıfırlandı adet gördüm ama nasıl adet gördüm çok feciydi rahim duvarıda iyice kalınlasmış ya 10 günde bitemedim. Ama ölen bebeğimde ne dedim biliyomusun buda kimyasal olsaydı bu kadar üzülmezdim dedimEvet kötü bir şey demedi ben şunu sormayı unuttum dış da veya kimyasal gebelik de yerleşme kanaması oluyormu bende ki dün yerleşme kanaması olmuş
Sabah hastaneye giderken arabada çok sallandim aklıma oda geliyor acaba kaydı mi düştü mü sonra o kadar insan çalışıyor yola gidiyor ilgisi yoktur dedim kendi kendimeBende oldu günlerce hemde baya kana dönüştü ben zaten o zaman anlamıştım beta yükselmiyo ama yerleşme kanaması oluyo doktor yok yok o yerleşmedir dedi ondan sınra beta sıfırlandı adet gördüm ama nasıl adet gördüm çok feciydi rahim duvarıda iyice kalınlasmış ya 10 günde bitemedim. Ama ölen bebeğimde ne dedim biliyomusun buda kimyasal olsaydı bu kadar üzülmezdim dedim
Kafam rahat olsun ıstıyosan negatif oldu de kafandan at eğer iyiye giderse sürpriz olsunhadi benim dün lekelenmede yerleşti desek 9.güne de kalmaz zannetmiyorum tutunma hiç denk gelmedim
Evet kesinlikle öyle yapıyorum negatif birşey beklemiyorumKafam rahat olsun ıstıyosan negatif oldu de kafandan at eğer iyiye giderse sürpriz olsun
Hayır canm olurmu öyleSabah hastaneye giderken arabada çok sallandim aklıma oda geliyor acaba kaydı mi düştü mü sonra o kadar insan çalışıyor yola gidiyor ilgisi yoktur dedim kendi kendime
Adaaa morelini yüksek tut bi anda yükselebilen bir şey doktorun dediği gibi bu şekilde düşünüp rahmini kasma en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin güzel olumlu düşün bugün Yusuf süresi aç dinle Rabbimin mucizeleri çok hiç beklemediğin an sana gelir beni dinleSabah hastaneye giderken arabada çok sallandim aklıma oda geliyor acaba kaydı mi düştü mü sonra o kadar insan çalışıyor yola gidiyor ilgisi yoktur dedim kendi kendime
Belki var şuan ve sen böyle olumsuz düşündüğün için üzüyorsun onu yapma morelini yüksek tutDoktor da daha bilemedi gibi geldi birşey demedi kesin
Kuzum bende de pcos var bekleyelim bakalımEvet Pazar günü 0 çıkmıştı bugün 5,4 çıktı negatif olsaydı 5 ve altı çıkarmış doktor bir kapı araladı ama emin değilim ümidim hiç yok bir anda yükselen oluyormuş sonradan yükselen oluyormuş geç yükselen oluyormuş her insanın hormonu farklı sonuçlar veriyor dedi bende pcos vardı onla ilgisi yoktur diye düşünüyorum
Var midir ilgisi onunlaHayır canm olurmu öyle
Yüksek ya birşey beklemiyorum stres yapmıyorumBelki var şuan ve sen böyle olumsuz düşündüğün için üzüyorsun onu yapma morelini yüksek tut
Ada bu ucu açık tedavi elimizden gelen bişey yok.. Bak ben dün test yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif sonra yaptım pozitif şimdi diyorum belkide kimyasal oluyo hCG hormonu bi salgılıyo bi salgılamıyo benlik bişey yok olursada yeniden tedaviye başlıcamEvet kesinlikle öyle yapıyorum negatif birşey beklemiyorum
Benimki raporlu çok şükür çok masrafım olmadı 42 bin transfer 6 bin opu ilaçlarda aşağı yukarı 20ye yakın tuttu öyle beni maddi yonde zorlamadi ikincisi daha uyguna maal olur şuan aşılama ücreti diğer hastanelerdeAda bu ucu açık tedavi elimizden gelen bişey yok.. Bak ben dün test yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif sonra yaptım pozitif şimdi diyorum belkide kimyasal oluyo hCG hormonu bi salgılıyo bi salgılamıyo benlik bişey yok olursada yeniden tedaviye başlıcam
Senin negatif mi oldu bugünAda bu ucu açık tedavi elimizden gelen bişey yok.. Bak ben dün test yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif sonra yaptım pozitif şimdi diyorum belkide kimyasal oluyo hCG hormonu bi salgılıyo bi salgılamıyo benlik bişey yok olursada yeniden tedaviye başlıcam
Ben negatif diyorum artık yükselmezSenin negatif mi oldu bugün
Kaçıncı denemeniz pekiBen negatif diyorum artık yükselmez
Kaçıncı denemeniz peki
Hayır bu öyle hemen şıp diye olacak bir şey değil doktorum bana özellikle 3 günden sonra yürü evin içinde dedi ona bağlamaİlk denemem benmi dikkat edemedim acaba alaturka tuvale oturup kalktım dün yürüdüm hareket ettim ilk hafta yattım bilemedim
Rızkı varsa bir şekilde gelir kapımızı çalar yoksa ne yapsak gelmez zaman herşeyin merhemiHayır bu öyle hemen şıp diye olacak bir şey değil doktorum bana özellikle 3 günden sonra yürü evin içinde dedi ona bağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?