Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Hayır bu öyle hemen şıp diye olacak bir şey değil doktorum bana özellikle 3 günden sonra yürü evin içinde dedi ona bağlama

Rızkı varsa bir şekilde gelir kapımızı çalar yoksa ne yapsak gelmez zaman herşeyin merhemi
Aynen öyle o yüzden Rabbim en doğru zamanda hayırsızı da hayırlı kılıp kucağına versin isteyen herkesin

Adaselin canım pazartesi tekrar git olumsuz düşünme ama

Umarım olumlu sonuçlanır,stresinizi çok iyi anlıyorum ama olmazsa bir dahaki sefere çok daha sakin kalmayı deneyin çünkü inananın çok etkiliyor. Hormonları aşırı etkiliyor progestan 56 yazmışsınız başka bir cevabınızda gördüm düşük bir sonuç 56 günde ne kadar progestan kullanıyordunuz?

Sabah akşam bir iğne birde fitil başka yok

Merhaba sizinde pozitifti benim ağrılarım var rahim kasılmaları ayakta çok durunca özellikle oluyor 3.kani yarın vercem korkmaya başladım bugun artıyor gibi sizde var mı böyle bisey

İlk denemem benmi dikkat edemedim acaba alaturka tuvale oturup kalktım dün yürüdüm hareket ettim ilk hafta yattım bilemedim
Hiç tuvalet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Milyonlarca insan alaturka wc kullanıyor. Hamile kalırken, hamilelik boyunca. Öyle değil mi? Sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…