Hayır bu öyle hemen şıp diye olacak bir şey değil doktorum bana özellikle 3 günden sonra yürü evin içinde dedi ona bağlama
Aynen öyle o yüzden Rabbim en doğru zamanda hayırsızı da hayırlı kılıp kucağına versin isteyen herkesinRızkı varsa bir şekilde gelir kapımızı çalar yoksa ne yapsak gelmez zaman herşeyin merhemi
Olur mu hiç yapay zekaya soruyorum da 10. 12. Gün bile tutunma ihtimali var diyo ama normalde 6-10 arası zatenhadi benim dün lekelenmede yerleşti desek 9.güne de kalmaz zannetmiyorum tutunma hiç denk gelmedim
Umarım olumlu sonuçlanır,stresinizi çok iyi anlıyorum ama olmazsa bir dahaki sefere çok daha sakin kalmayı deneyin çünkü inananın çok etkiliyor. Hormonları aşırı etkiliyor progestan 56 yazmışsınız başka bir cevabınızda gördüm düşük bir sonuç 56 günde ne kadar progestan kullanıyordunuz?Evet Pazar günü 0 çıkmıştı bugün 5,4 çıktı negatif olsaydı 5 ve altı çıkarmış doktor bir kapı araladı ama emin değilim ümidim hiç yok bir anda yükselen oluyormuş sonradan yükselen oluyormuş geç yükselen oluyormuş her insanın hormonu farklı sonuçlar veriyor dedi bende pcos vardı onla ilgisi yoktur diye düşünüyorum
Sabah akşam bir iğne birde fitil başka yokUmarım olumlu sonuçlanır,stresinizi çok iyi anlıyorum ama olmazsa bir dahaki sefere çok daha sakin kalmayı deneyin çünkü inananın çok etkiliyor. Hormonları aşırı etkiliyor progestan 56 yazmışsınız başka bir cevabınızda gördüm düşük bir sonuç 56 günde ne kadar progestan kullanıyordunuz?
Dondurulmuş kaç embriyo var ? Sıfırdan başlamak için devlet 3 hak tanıyor. Transfer için öyle bi hak sayısı yok. Gidip olabilirsin transferDondurulmuş embriyolarım da var arkada devletin bana tanıdıgi 3 hak
Merhaba sizinde pozitifti benim ağrılarım var rahim kasılmaları ayakta çok durunca özellikle oluyor 3.kani yarın vercem korkmaya başladım bugun artıyor gibi sizde var mı böyle biseyUmarım olumlu sonuçlanır,stresinizi çok iyi anlıyorum ama olmazsa bir dahaki sefere çok daha sakin kalmayı deneyin çünkü inananın çok etkiliyor. Hormonları aşırı etkiliyor progestan 56 yazmışsınız başka bir cevabınızda gördüm düşük bir sonuç 56 günde ne kadar progestan kullanıyordunuz?
Hiç tuvalet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Milyonlarca insan alaturka wc kullanıyor. Hamile kalırken, hamilelik boyunca. Öyle değil mi? Sıkma canını.İlk denemem benmi dikkat edemedim acaba alaturka tuvale oturup kalktım dün yürüdüm hareket ettim ilk hafta yattım bilemedim
O nasıl oluyor yapay zeka ben bilmiyorumOlur mu hiç yapay zekaya soruyorum da 10. 12. Gün bile tutunma ihtimali var diyo ama normalde 6-10 arası zaten
6Dondurulmuş kaç embriyo var ? Sıfırdan başlamak için devlet 3 hak tanıyor. Transfer için öyle bi hak sayısı yok. Gidip olabilirsin transfer
Bi tane negatif oldu sonra yaptım pozitif olduSenin negatif mi oldu bugün
Ada senin gibi olsam hiç üzülmem ne güzel biz hep özel tedavi ilaçlar 300 bini geçti benimDondurulmuş embriyolarım da var arkada devletin bana tanıdıgi 3 hak
Bende canım daha fazlaAda senin gibi olsam hiç üzülmem ne güzel biz hep özel tedavi ilaçlar 300 bini geçti benim
Ya bana da ateş yaptı geçen sefer prednol kullanmıştım alerji yapmasın vücut atmasın diye. Bu sefer vermedi bir kaç akşam oldu ama 39. OlmadıYa benim ateşim 39.8 donuyorum parol içtim bir şeye yaramadı
Dondurulmuş var mı sizin kızlarBende canım daha fazla
Doktorunuz 56 ya az demedi mi benim transfer günüm 150 çıkmıştı ben günde 6 fitil 2 iğne kullanıyordum. Bana az geldi bu bile etkilemiş olabilirSabah akşam bir iğne birde fitil başka yok
Üşüttünmü ılık bi banyo yap kalabalık ortamlara girme herkes hastaYa benim ateşim 39.8 donuyorum parol içtim bir şeye yaramadı
Chat gpt yani onla konuşuyorum kafamı rahatlatıyorO nasıl oluyor yapay zeka ben bilmiyorum
Normal demiş nasıl normal dedi onu anlamadım benim 271 çıkmıştıDoktorunuz 56 ya az demedi mi benim transfer günüm 150 çıkmıştı ben günde 6 fitil 2 iğne kullanıyordum. Bana az geldi bu bile etkilemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?