- 28 Eylül 2025
- 901
- 182
- 18
- 44
Benim yok cnm zor bela 2 tane oldu onuda transfer ettirdimDondurulmuş var mı sizin kızlar
benim hiç ağrım sancım yok çok şükür ama herkesin farklı olabiliyor. Başta böyle ağrılar normalmiş içini ferah tut kanama olmasın yeter. Gaz sancısı ve kabızlık varsa da bu tarz şeyler oluyor ikisini genelde karıştırabiliyorlar. Her şey yolundadır inşallah hiç stres yapma normal yaşadıklarınMerhaba sizinde pozitifti benim ağrılarım var rahim kasılmaları ayakta çok durunca özellikle oluyor 3.kani yarın vercem korkmaya başladım bugun artıyor gibi sizde var mı böyle bisey
Bencede asla normal değil benim doğal transferdi transfere 5 gün kala düşük gördüğü için başlamıştım progestana hâlâ aynı dozda kullanıyorum. Progestan tutuyor embriyoyu zaten nasıl normal demiş dr anlamadımNormal demiş nasıl normal dedi onu anlamadım benim 271 çıkmıştı
Hastayım ya havaalanından kaptım kesin donuyorum ağlıyorum kasılıyorum gerçekten olan da gitti bu ateşle kasılmayla çok kötü hissediyorumÜşüttünmü ılık bi banyo yap kalabalık ortamlara girme herkes hasta
Prednolü transfer gününe kadar kullandım sonra kesti doktorYa bana da ateş yaptı geçen sefer prednol kullanmıştım alerji yapmasın vücut atmasın diye. Bu sefer vermedi bir kaç akşam oldu ama 39. Olmadı
sonra geçti
Doktora git hemen agumentin antibiyotik versin onu hamileler kullanıuoHastayım ya havaalanından kaptım kesin donuyorum ağlıyorum kasılıyorum gerçekten olan da gitti bu ateşle kasılmayla çok kötü hissediyorum
Canım senin pozitif mibenim hiç ağrım sancım yok çok şükür ama herkesin farklı olabiliyor. Başta böyle ağrılar normalmiş içini ferah tut kanama olmasın yeter. Gaz sancısı ve kabızlık varsa da bu tarz şeyler oluyor ikisini genelde karıştırabiliyorlar. Her şey yolundadır inşallah hiç stres yapma normal yaşadıkların
Transfer öncesi baktı hemen progestan hormonu demi bakacağım tahlilinde 59 bugün de 54Bencede asla normal değil benim doğal transferdi transfere 5 gün kala düşük gördüğü için başlamıştım progestana hâlâ aynı dozda kullanıyorum. Progestan tutuyor embriyoyu zaten nasıl normal demiş dr anlamadım
Evet çok şükürCanım senin pozitif mi
İlk transferiniz mıydı sizin kaçıncı denemenizEvet çok şüküristeyen herkese nasip olsun inşallah hep dualarımda burda ki herkes
5. Denemeİlk transferiniz mıydı sizin kaçıncı denemeniz
Nasıl yanlış tedavi mesela5. Deneme3. Transferim ama diğerlerini transferden sayamıyorum yanlış tedavilerden dolayı. İlk pozitifim çok şükür
Ben alaturka kullanıyorum aslında daha sağlıklıHiç tuvalet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Milyonlarca insan alaturka wc kullanıyor. Hamile kalırken, hamilelik boyunca. Öyle değil mi? Sıkma canını.
Değerler düşük olduğu için referans dışı diyor
Abla hep ne okudum biliyor musun büyük araştırma ve sağli ocağı farkı oluyormuş inşallah benimkide öyledir içimde küçücük bir umut var eşimde rahatlarsan birde acilde beta yaptirak diyor hiç gutmedigimiz yere ama bilemiyorum ben ne diyeceğimi kafam daha orda acaba farklı yerde olunca düşük mü çıktıDeğerler düşük olduğu için referans dışı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?