Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ada sana resim atacaktım progesteron onların tahlilleride acayip eğer değer normal olursa normal değerler yazar ama düşükse yada yüksekse referans dışı der.. Doktorlarada fazla güvenme..kendin de araştır canım benim o değerle transfer yapmaları yanlıştı. Ben tedaviye başladığım gün progesteron iğlerinede başladım transferden bi gün önce doktor bana dedıkı progeston tahlili yapıcam ona göre transfer yaparım düşük olursa yapamam dedi.

Abla hep o şekilde yapılmış transferler baktım da

İlaçlı ve doğal transferde progesteron değerleri farklı oluyor herkes aynı progesteron değerleri ile transfer olmuyor ki. Bununla ilgili forumda vardı bu arada oradanda bakın isterseniz

İlaçlı ve doğal transferde progesteron değerleri farklı oluyor herkes aynı progesteron değerleri ile transfer olmuyor ki. Bununla ilgili forumda vardı bu arada oradanda bakın isterseniz
Bütün transferlerim de ortalama bu değerle oldum bahçecide 2 defa oldum onlarda transfer yapmadı değer yükselmesi lazım dediler

Kızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım

Kızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım
Hayır benimde transfer zamanı öyle bir şeydi şimdi yükseliyor yeni anlatmak istediğim bu zaten herkesin tedavi şekline göre değer belli oluyor ilaçlı ya da doğal transfer belirliyor bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…