- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Ada sana resim atacaktım progesteron onların tahlilleride acayip eğer değer normal olursa normal değerler yazar ama düşükse yada yüksekse referans dışı der.. Doktorlarada fazla güvenme..kendin de araştır canım benim o değerle transfer yapmaları yanlıştı. Ben tedaviye başladığım gün progesteron iğlerinede başladım transferden bi gün önce doktor bana dedıkı progeston tahlili yapıcam ona göre transfer yaparım düşük olursa yapamam dedi.Abla hep ne okudum biliyor musun büyük araştırma ve sağli ocağı farkı oluyormuş inşallah benimkide öyledir içimde küçücük bir umut var eşimde rahatlarsan birde acilde beta yaptirak diyor hiç gutmedigimiz yere ama bilemiyorum ben ne diyeceğimi kafam daha orda acaba farklı yerde olunca düşük mü çıktı
Bu çok düşük bi değer düşün ben 271 le transfer oldum bidahakine aklında bulunsun bu değeri gördünmü transferi istemeProgestanımda 54 çıktı
Abla hep o şekilde yapılmış transferler baktım daAda sana resim atacaktım progesteron onların tahlilleride acayip eğer değer normal olursa normal değerler yazar ama düşükse yada yüksekse referans dışı der.. Doktorlarada fazla güvenme..kendin de araştır canım benim o değerle transfer yapmaları yanlıştı. Ben tedaviye başladığım gün progesteron iğlerinede başladım transferden bi gün önce doktor bana dedıkı progeston tahlili yapıcam ona göre transfer yaparım düşük olursa yapamam dedi.
İlaçlı ve doğal transferde progesteron değerleri farklı oluyor herkes aynı progesteron değerleri ile transfer olmuyor ki. Bununla ilgili forumda vardı bu arada oradanda bakın istersenizAda sana resim atacaktım progesteron onların tahlilleride acayip eğer değer normal olursa normal değerler yazar ama düşükse yada yüksekse referans dışı der.. Doktorlarada fazla güvenme..kendin de araştır canım benim o değerle transfer yapmaları yanlıştı. Ben tedaviye başladığım gün progesteron iğlerinede başladım transferden bi gün önce doktor bana dedıkı progeston tahlili yapıcam ona göre transfer yaparım düşük olursa yapamam dedi.
Bütün transferlerim de ortalama bu değerle oldum bahçecide 2 defa oldum onlarda transfer yapmadı değer yükselmesi lazım dedilerİlaçlı ve doğal transferde progesteron değerleri farklı oluyor herkes aynı progesteron değerleri ile transfer olmuyor ki. Bununla ilgili forumda vardı bu arada oradanda bakın isterseniz
İlaçlı ve doğal transferde progesteron değeri aynı değilBütün transferlerim de ortalama bu değerle oldum bahçecide 2 defa oldum onlarda transfer yapmadı değer yükselmesi lazım dediler
Benim yaş farkedermi acaba 25 yaşındayım dondurulmuş 5.embriyoBütün transferlerim de ortalama bu değerle oldum bahçecide 2 defa oldum onlarda transfer yapmadı değer yükselmesi lazım dediler
Abla önce ki msjima ne dedin görmedin bir bulsana onu farklı merkezlerde yazmıştımBütün transferlerim de ortalama bu değerle oldum bahçecide 2 defa oldum onlarda transfer yapmadı değer yükselmesi lazım dediler
Sağlık ocağında mi 300 tlAbla hep o şekilde yapılmış transferler baktım da
Canım transferin yapılması için progeston değeri var o değere yaklaşması lazım bebeğin tutunması için vücutta yeterli progeston olması lazım .. Doğal transfer nasıl bişeyİlaçlı ve doğal transferde progesteron değeri aynı değii
Hangisi canmAbla önce ki msjima ne dedin görmedin bir bulsana onu farklı merkezlerde yazmıştım
Özel hastane de birde orda mi yaptiraam diyorum dunki ve bugün ki ayrı merkezler ya Pazar orda sıfır bugün 5,4 sağlı ocağı da salı 3,44 dün 7,89 kafam çok karıştı önemli olan bugünden sonrası dediSağlık ocağında mi 300 tl
Bana hiç bakilmamis bileKızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım
Ciddimisiniz ya bunların cihazları mı farklıKızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım
Valla olabilir siz yazınca baktım tekrar ilki olumluydu 2 buçuk yaşında kızım var bu olumsuz oldu ya cihaz farklı ya girilen referanslarCiddimisiniz ya bunların cihazları mı farklı
Resim atamıyorum atabilsem göstercem test sonucunuHangisi canm
Arada hafif girip çıkan regl sancıları dışında bende bi şey yok, eşim gaz ağrısı falandır diyor ilaçlardan dolayı da olabilirmişKızlar uyudunuzmu varmı bi gelişme ağrı sızı durumunuz nedir
Hayır benimde transfer zamanı öyle bir şeydi şimdi yükseliyor yeni anlatmak istediğim bu zaten herkesin tedavi şekline göre değer belli oluyor ilaçlı ya da doğal transfer belirliyor bunudaKızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?