- 26 Mayıs 2025
- 69
- 36
- 3
Yok benimki dondurulmuş 1 embriyoydu çok iyi olmuş sormamanız bana pat diye söylediler ve kafama takmama sebep oldu. 3bb imişSizin taze transfer mi ?
Herkeste böyle değil. İlaçlı ve dondurulmuş transferde 10 üzeri olması. taze transferde 1.5 altında olması bekleniyor. Kimsede hata yoktur doktorlar bunu ayarlıyor zatenBak şimdi onu araştırıyorum tüp bebekte transfer için en uygun progeston değeri 1.5 ın altında olması gerekiyomuş şimdi hangimizin hatalı acaba
Tüp bebek tedavisine başlamak için 1.5 altı olmalı. Transfer zamanı 10 dan büyük olmalı.Ama doktora sorduğumda ise 271 gelmiş istediğim değer bu.. Yani 0.271 gelmiş demiyor direk 271 ı baz alıyor
Sizinki normalKızlar benimde ilk transferimde progesteron 15.70 mis bunda 14.60 sizinkiler mi yüksek benimkimi düşük anlamadım
Estrofem pregeston fitil prolutex iğne ve kan sulandırıcı iğne coraspin redostimSen ilaç olarak ne kullanıyorsun acaba canm
Aynen öyle canm senin ki benimkinin ikki üç katı
Allah ne verdiyse içiyorum sizde öyle misiniz bayılıcam artık günde 3 kere var bazı ilaçlar midem bulandıEstrofem pregeston fitil prolutex iğne ve kan sulandırıcı iğne coraspin redostim
Evet bencede çünkü ben bu degerle gebe kaldımSizinki normal
Benimde aynıydı dedim acaba farklı bişey verdiler miEstrofem pregeston fitil prolutex iğne ve kan sulandırıcı iğne coraspin redostim
Hayırlısı olsun canm kimyasal mi acabaAbla bugün farklı merkezde beta verdim 5,4 çıktı ya
Kaçla öğrendiniz acaba amin canım inşallahEvet çok şüküristeyen herkese nasip olsun inşallah hep dualarımda burda ki herkes
Yanlış tedavi nasıl oldu canım5. Deneme3. Transferim ama diğerlerini transferden sayamıyorum yanlış tedavilerden dolayı. İlk pozitifim çok şükür
Bilmiyorum ki birde özel de mi versem diyorumHayırlısı olsun canm kimyasal mi acaba
Bilmiyorum ki birde özel de mi versem diyorum
Aynı merkezde 48 saat arayla vereceğin kan değeri sana en net, doğru bilgiyi verir. O yüzden bence başka bir merkeze daha gitme canım. Bekle ve aynı yerde ver.Bilmiyorum ki birde özel de mi versem diyorum
Benimde transfer günümde 12.5 tu çok güzel demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?