- 26 Haziran 2024
- 1.284
- 190
- 43
- 26
Devamı gelmedi bende iki üç damla olduHadi bakalım inşallah iyiye gider ada kahve leke ne kadar devam etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devamı gelmedi bende iki üç damla olduHadi bakalım inşallah iyiye gider ada kahve leke ne kadar devam etti
Benim gece başladı peçete geliyodu şimdi bi kaç damla geldi ama sancım var aynı adet sancısı bacaklarıma vuruyo.. Hemoğram çıkmış onda bazı değerler yüksek çıkmış bakalım nolcakDevamı gelmedi bende iki üç damla oldu
2 saat sonra cıkcak Arıcaklar benıÇıktımı sonuç
Tam saat kaçta verdin2 saat sonra cıkcak Arıcaklar benı
Ya rahim de şişlik bende de oldu fitili zor koyuyorum bu bi belirti miiMerhaba, bende okuyup pozitif olanlardan ve daha önce negatif olmuş 2 tüp bebek tedavim olduğu için farklı giden şeyleri gözlemliyorum. Karnım gurul gurul sürekli gaz var gibi, alt karnımda transferden sonra 2 3 defa hafif adet sancısına benzer sancılar oldu, sırtım ve belim ağrıyor , dün biraz baş ağrısı yaşadım, ve fitili koyarken içeride şişlik tarzında birşey oluştu bunuda birisi söylemişti rahim aşağıya mı iniyormuş ne belirti olabilirmiş buda. 3 defa test yaptım çizgiyi gördüm fakat 25 eylülde ovitrelle yapmıştım onunda etkisi varmı bilmiyorum. Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum. Siz evde test yaptınız mı![]()
Aslında yarım saattlik bi test ama insanlatı uğrastırıyolar2 saat sonra cıkcak Arıcaklar benı
Ada bu testin markası ne
Eşimde dün prodoktor test sipariş vermişti bugün gelecekti ama malesef leke başladı bendeDaha önce ki yaptıklarım predictor early idi bugün yaptım prodoctor silik çıktı yine
Ard Med kuzum erken gebelikAda bu testin markası ne
Başka bi test al onunla da deme prodoktor al amaArd Med kuzum erken gebelik
Başka bi test al onunla da deme prodoktor al ama
Şimdimi geldiBenden afedersiniz leke geldi leke dediğim böyle (et parçası) ben adet olacağım sanırsam
Evet daha yeniŞimdimi geldi
Bendede yoktu dün gece başladı aynı ağrılar transfer olduğumdan bu yana varBen transferin 7.günündeyim sadece adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs var arada da kasıklarda ufak batmalar fakat herhangi bir lekelenme yaşamadım endişeliyim bilmiyorum
Yat uzan dınlen biraz iş filn yapma yarına kadar belli olurEvet daha yeni
Ama sanırım zaten herkeste lekelenme olmuyor.Bendede yoktu dün gece başladı aynı ağrılar transfer olduğumdan bu yana var
Senin lekelenme nasıl sanki benimkinin devamı gelecek gibi hissediyorum ama adet olsa dün ultrason da görür muyduYat uzan dınlen biraz iş filn yapma yarına kadar belli olur
T+8 oldu bugün ama gece çok sancım olduAma sanırım zaten herkeste lekelenme olmuyor.
Ama işte insan ister istemez kendini dinleyip belirti arıyor.
Erkenden test yapmak istemiyorum 8 ekimi bekliyorum
Sizin kaçıncı gün acaba