• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba, bende okuyup pozitif olanlardan ve daha önce negatif olmuş 2 tüp bebek tedavim olduğu için farklı giden şeyleri gözlemliyorum. Karnım gurul gurul sürekli gaz var gibi, alt karnımda transferden sonra 2 3 defa hafif adet sancısına benzer sancılar oldu, sırtım ve belim ağrıyor , dün biraz baş ağrısı yaşadım, ve fitili koyarken içeride şişlik tarzında birşey oluştu bunuda birisi söylemişti rahim aşağıya mı iniyormuş ne belirti olabilirmiş buda. 3 defa test yaptım çizgiyi gördüm fakat 25 eylülde ovitrelle yapmıştım onunda etkisi varmı bilmiyorum. Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum. Siz evde test yaptınız mı ☺️🥹
Ya rahim de şişlik bende de oldu fitili zor koyuyorum bu bi belirti mii

Ben transferin 7.günündeyim sadece adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs var arada da kasıklarda ufak batmalar fakat herhangi bir lekelenme yaşamadım endişeliyim bilmiyorum

Ben transferin 7.günündeyim sadece adet olacakmış gibi ağrı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs var arada da kasıklarda ufak batmalar fakat herhangi bir lekelenme yaşamadım endişeliyim bilmiyorum
Bendede yoktu dün gece başladı aynı ağrılar transfer olduğumdan bu yana var

Back
X