6. Gün 66.8Sen önce bir vermiştim demi kaçıncı gündu ve kaç çıkmıştı canım birde iğnenin etkisimi acaba diye kafamız karismisti
Bugün kaçıncı günün canım6. Gün 66.8
8.gün 77.6
9.gün 84.2 idi canım asıl öğrenmem gereken değer bu 9. Gündü
Ayyyy çok sevindimmm 8.güne göre bence iyi Rabbim kat kat arttırsınİnşallah canım ben hiç böyle sancı yaşamamıştım daha öncekilerde birazz tedirgin oldum inşallah yükseliş iyi olur
11. Günüm canımBugün kaçıncı günün canım
Özel laboratuvar canım Yapcak bısey yok 2 saat dedıyse beklıcezAslında yarım saattlik bi test ama insanlatı uğrastırıyolar
Bende yanlış çıkmadı artımedSana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayın
Ayyy dualarım seninle Rabbim sağlıkla artırsın11. Günüm canım
İnşallah güzel bacım hepimizin sağlıkla artsın inşallahAyyy dualarım seninle Rabbim sağlıkla artırsın
Kimyasal gebelik oldu benimki 15 beta ile öğrenmiştimMrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldu
Elifim naptın aşkımİnşallah güzel bacım hepimizin sağlıkla artsın inşallah
Hadi ya nasıl ilerledi acaba değerinizKimyasal gebelik oldu benimki maalesef
Verdim kuzum bende 2 saate çıkar dedi inşallah olumludur yaElifim naptın aşkım
7. Günden itibaren lekelenmem başladı kahve sarı tonlarında çok az peçeteye geliyordu evde test yaptım silik çıktı 8. Gün biraz daha belirgin ama hala silikti 9. Gün kan testinden önce tekrar evde yaptım yine silik ama daha belirgindi ama geç göründü testte şüphelendim 9. Gün kan verdim 15 ile öğrendim 12. Gün 9’a düştü 14. Gün 2 oldu lekenmem her gün biraz daha artmıştı zaten 12. Gün kan verirken sırada beklerken regl olduğumu zannetmiştimHadi ya nasıl ilerledi acaba değeriniz
Lekelenme sürekli mi oldu7. Günden itibaren lekelenmem başladı kahve sarı tonlarında çok az peçeteye geliyordu evde test yaptım silik çıktı 8. Gün biraz daha belirgin ama hala silikti 9. Gün kan testinden önce tekrar evde yaptım yine silik ama daha belirgindi ama geç göründü testte şüphelendim 9. Gün kan verdim 15 ile öğrendim 12. Gün 9’a düştü 14. Gün 2 oldu lekenmem her gün biraz daha artmıştı zaten 12. Gün kan verirken sırada beklerken regl olduğumu zannetmiştim
Canım pızitif doktor dedi artısa göre takip edicezAyyyy çok sevindimmm 8.güne göre bence iyi Rabbim kat kat arttırsın
Sano sende ne çıktı değer benim tahlilim 1 saatte çıktıBende yanlış çıkmadı artımed
Yapar kan sulandırıcı canımbenimde bazı yerlerimde var ama anlamadım corspirim yapar mı ?
Ayyy cok sevındım hadı hayırlı olsun ınsaAllah katlanarak devam eder bızlerede dua et canımKızlar beta 30.13 çıkmış T+8 gün bana düşük geldi
İnşalllah kuzum dua edin banaYapar kan sulandırıcı canım
Ayyy cok sevındım hadı hayırlı olsun ınsaAllah katlanarak devam eder bızlerede dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?