- 26 Haziran 2024
- 1.283
- 190
- 43
- 26
Yükseliyomu yani varmı gelişmeYok etmiyor kan
sonucum da 9,2 geldi
15 filan çıksaydı 2 kat artmış olacaktı7, 89 çıkan sonucun üzerinden 48 saat geçti
Benim 10. Gün 0 çıktı beta hiç tutmamış15 filan çıksaydı 2 kat artmış olacaktı
Eee varmı gebelik peki7, 89 çıkan sonucun üzerinden 48 saat geçti
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alrsınız inşallah
Kaçındı denemede doktor 2 koymayı kabul etti sano sanaEee varmı gebelik peki
Benim 10. Gün 0 çıktı beta hiç tutmamış
Pelin ne desem bilemedim geride embriyon varmıydıBenim 10. Gün 0 çıktı beta hiç tutmamış
Bilmiyorum kiEee varmı gebelik peki
Yasın küçükse 3 denemede 2 tane transfer yapıyolar. Yani 35 yasın altındakilere 3 deneme olması gerekiyor Türkiye'de malesef ki yasak aslında saçma buluyorum insan gençken coğul gebeliği daha iyi taşıyabilirKaçındı denemede doktor 2 koymayı kabul etti sano sana
Canım sormayı unuttum gerçi akşam yazdım ama cvp vermedın nasıl oldun gittinmi doktoraAyyy gözün aydın çok sevindim gerçekten böyle pozitif duyunca kendimmiş gibi seviniyorum vallahi
Ada birkaç gün daha bekle ozaman kesinleşicekKafam Çarşamba pazarı gibi oldu
Geride var embriyom ama iyi kalite olan buydu. Geçen sefer biraz artıp eksilmişti ama şimdi hiç tutmamıs direk sıfırPelin ne desem bilemedim geride embriyon varmıydı
Çok üzgünüm ama kimyasal demek bu zaten30 Eylül 3 44 1 Ekim 7 89 3 Ekim 9,2 aynı merkezde hepsi
Embriyo kalitesine aldanma 5aa nın tutmadığı 4 cc nin tuttuğunu duydum oyüzden geride kalan embriyonu transfer ettir.. Ve inşallah o senin mucizen olsunGeride var embriyom ama iyi kalite olan buydu. Geçen sefer biraz artıp eksilmişti ama şimdi hiç tutmamıs direk sıfır
Nasip bakalım toparlanıp deneyeceğimEmbriyo kalitesine aldanma 5aa nın tutmadığı 4 cc nin tuttuğunu duydum oyüzden geride kalan embriyonu transfer ettir.. Ve inşallah o senin mucizen olsun
Ada birkaç gün daha bekle ozaman kesinleşicek
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?