- 26 Haziran 2024
- 1.283
- 190
- 43
- 26
Öyle yapacağım artıkHergun kan vermek seni yıprattı. Bir sonraki kanını 2 gün sonra ver canım 2 kat olursa cok iyi olur ama olmazsada yapacak birsey yok. Kendini toparlayıp tekrar denersin.
Kuzum yanlış anlama beni lütfen ama bu değerler çok düşük bi değer kendini umutlandırma lütfen sonunda çok üzülüyoruz doktorunun dediğini yap daha da kan verme bence günü gelince verirsinAbla pozitif mi negatif mi kesin birşey demiyor doktor kafam ondan karışık negatif 0 olsa tamam derim ama üzülüyorum unutuyorum acaba mi diyorum sevinemiyorum asıl test günü yarın 12.gun önemli diyor o yüksek çıksa bile ben bunları nasıl unutayım dün 5,4e göre evet iyi 9,2 ama o 1 ekimdeki 7 neyin nesiydi bir umut taşımak istiyorum ama tasiyamiyorum diğer transferimde asla ama asla vermeyeceğim
Bende senin gibi 2 defa donmuş bu sefer taze oldumİki seferdir donmuş oluyorum.
İlk denememde 12. Gün 10
14. Gün 25
16. Gün 75
18. Gün 11 çıktı benim kimyasal oldu. Bunda da 10. Dün direk 0 hiç tutmadı
Hastaneye gidemiyorum ya eşim mikrop yuvası diye çok götürmeyi tercih etmedi sağlık kabinşnden hemşire çağırdık dün bide bugün parol taktılar bugün elhamdüllilah daha iyiyim gözümü açabildimCanım sormayı unuttum gerçi akşam yazdım ama cvp vermedın nasıl oldun gittinmi doktora
Y yhakdBenim ikinci denemem benim durumum daha kötü bizim sperm yok ameliyat dokusu ile embriyo onunla oluşuyor ve geride hiçbirseyimiz kalmadı bizim maddi söylemiyorum artık siz sadece belki tüp bebeğe verdiniz biz bide erkek tedavisi ameliyati tese dokusu saklaması onunla yumurta toplanması olusmayan embriyolar piezzo tekniği parası bir sürü şey
Kaçıncı günKızlarrrr ben test yaptım tam şimdii bi bakarmısınızzz Eki Görüntüle 3653072
8.günüm bugünKaçıncı gün
Belli olmiyor amaBurda cok belli olmamıs ama
Kaçıncı gün
Belli olmiyor ama
Belli oldu mu senin
Kan verdinmi8.günüm bugün
Vermedim test günüm değil ki baktım herkes bi deniyor bende yapayım dedim kızı kurstan aldım zar zor bi tuvaletimşe yaptımKan verdinmi
Awox diye bi test eczanede o varmıs erken gebelik testiTestin markası ne gerçi hepsinde yalancı pozitif çıkuyo
İyi bi marka ama ben bugün prodoktor yaptım 2 saat sonra bi çizgi ama telefon ışıgınds zor görüyorum normalde görünmüyoAwox diye bi test eczanede o varmıs erken gebelik testi
Yok kız 6. Ci günüm zaten birde ilk idrarla yapmadım 8 .gün falan olsa moralim bozulurduda iyiym amaBelli oldu mu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?