Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kuzum yanlış anlama beni lütfen ama bu değerler çok düşük bi değer kendini umutlandırma lütfen sonunda çok üzülüyoruz doktorunun dediğini yap daha da kan verme bence günü gelince verirsin

Erkenden kan vermek cok kötü. her türlü en erken 10. Gun vermeniz 5. Gun embriyolari icin daha sağlıklı. Hem kollarınız delik deşik olmaz. Hemde sonucuz daha net olur ve bu stresi kendinize yasatmazsiniz.

Canım sormayı unuttum gerçi akşam yazdım ama cvp vermedın nasıl oldun gittinmi doktora
Hastaneye gidemiyorum ya eşim mikrop yuvası diye çok götürmeyi tercih etmedi sağlık kabinşnden hemşire çağırdık dün bide bugün parol taktılar bugün elhamdüllilah daha iyiyim gözümü açabildim

Y yhakd

Silikliği var gşbi ama çok belli değil ben idrar testine hiç güvenmiyorum ya transferden 3 gün sonra test yaptım oda sadece ovitrellenin etkisi gitmiş mü acaba diyerek yoksa meraktan ölüyorum vallahi ama idrar testine güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…