- 28 Eylül 2025
- 899
- 182
- 18
- 44
Güvenme kuzum 8 günü çok merak edersen kan verSilikliği var gşbi ama çok belli değil ben idrar testine hiç güvenmiyorum ya transferden 3 gün sonra test yaptım oda sadece ovitrellenin etkisi gitmiş mü acaba diyerek yoksa meraktan ölüyorum vallahi ama idrar testine güvenmiyorum
İyiki o mesajını yazdım tam modum dustumdu geri duzeldiİyi bi marka ama ben bugün prodoktor yaptım 2 saat sonra bi çizgi ama telefon ışıgınds zor görüyorum normalde görünmüyo
Valla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyorGüvenme kuzum 8 günü çok merak edersen kan ver
Kız ben dünden beri bütün markaları denedim çogu pozitif çogu negatif iyice kafam karıstı bide gece kanama olunca hastaneye gittim işte yoksa test günümde gidecektimİyiki o mesajını yazdım tam modum dustumdu geri duzeldi
Marka awox ise yalancı pozitif çıkarmıyor yani bende hiç çıkarmadı. 7.gün yapmıştım bende pozitifti hafif çizgi var gibi sizdedeKızlarrrr ben test yaptım tam şimdii bi bakarmısınızzz Eki Görüntüle 3653072
Ben yaptım hemen cıktı silik beklemedimİyi bi marka ama ben bugün prodoktor yaptım 2 saat sonra bi çizgi ama telefon ışıgınds zor görüyorum normalde görünmüyo
.Valla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyor
Kendine en iyi şeyi yapmış olacaksınValla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyor
Canım 11 gündede gitsen 2 günde bi test vereceksin.. Ve bu 3 kez tekrarlanacak.. Yani 2 defa daha yapıcam artış 2 katıyls devam ederse sorun yok gebelik var ama şüpheli durumdayım şuan kesinlik 4 gün sonra olcakValla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyor
Duran test değildi birde ilk yaptımda silik cıktı sıvı cizgisi değil yaniMarka awox ise yalancı pozitif çıkarmıyor yani bende hiç çıkarmadı. 7.gün yapmıştım bende pozitifti hafif çizgi var gibi sizdede
Neden öyle söyledin şimdi heyecanlandımBence sizinki tutunmus.
Evet pozitif görünüyorDuran test değildi birde ilk yaptımda silik cıktı sıvı cizgisi değil yani
Kuzucum seninde ilk deneme benimde ve ikimizin de bilgisi yok burdan tecrübeli anne adaylarımızdan öğreniyoruz sen çok sabırsız davrandınKendine en iyi şeyi yapmış olacaksın
Ben 7.gün idrar testi yaptım sonra 10.gün kan verdim birde 12.gün birdaha kan istemedi doktor. Bekleyin bencede yoksa çok stres olunurValla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyor
Kaç çıktıBen 7.gün idrar testi yaptım sonra 10.gün kan verdim birde 12.gün birdaha kan istemedi doktor. Bekleyin bencede yoksa çok stres olunur
Sen iyileştin mi nasıl oldun kaç kere sordum doktora gittinmiValla kendimi tutabilirsem 11.güne kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü erkenden yapıp moralimi bozmak istemiyorum tek seferde varmı yokmu bileyim sonra akılda çok soru işareti oluyor
Yukarda yazdım görmedin sanırım mesajlar çok ya iyiyim bugün dün gece parol vuruldum bu sabahta parol serum taktı hemşire hastaneye gitmiyorum mikrop yuvası diye sağlık kabinşnden çağırıyor eşim bugün iyiyim şükürler olsunSen iyileştin mi nasıl oldun kaç kere sordum doktora gittinmi
İyi çok şükür sevindim yumurta toplandıktan sonra doktor sana antibiyotik verdimiYukarda yazdım görmedin sanırım mesajlar çok ya iyiyim bugün dün gece parol vuruldum bu sabahta parol serum taktı hemşire hastaneye gitmiyorum mikrop yuvası diye sağlık kabinşnden çağırıyor eşim bugün iyiyim şükürler olsun
Evet verdi tetradox ama trabsrfer günü kestikİyi çok şükür sevindim yumurta toplandıktan sonra doktor sana antibiyotik verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?