- 25 Ekim 2023
- 541
- 445
- 23
Evet o test negatif daha açıklayıcı yazarmisinizAma görünmüyor 2.cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o test negatif daha açıklayıcı yazarmisinizAma görünmüyor 2.cizgi
Benim regl günüm pazar test günüm Salı regl daha yakın duruyor bana şuanBende dedim oluyor ara sıra ve gögüslerim de hafif ağrı var tam regl belirtilerim
Vallahi mantıklı hamile değilim deme ama buraya gelince değerim yükseliyor evde düşüyor de hoca büyük ihtimalle kocan yüzünden der yatışını yaparGidip yatışmı yaptırsam kendime hocam evde hamile değilim bi süre burda kalabilir miyim![]()
Evet negatif bende bir şey anlamadımEvet o test negatif daha açıklayıcı yazarmisiniz
Bak bacım kuran çarpsın bi gün hastalandım ama nasıl kusuyorum eşimde herşeyde bişey arıyo ama benim hamile kalmam mümkün değil çünkü iki tüpümde alındı neyse. Biri tane test aldım ama silik falan değil test bağırıyo sen hamilesin koşa koşa hastaneye gittik. Gittik ne gittik kocaman bi sıfırOf of ben artık idrar testi vermiyorum![]()
Vallahi mantıklı hamile değilim deme ama buraya gelince değerim yükseliyor evde düşüyor de hoca büyük ihtimalle kocan yüzünden der yatışını yapar![]()
Hahahahha senin kocanla benim kocam kardeş olabilir mi çünkü aynı benim kocamBak bacım kuran çarpsın bi gün hastalandım ama nasıl kusuyorum eşimde herşeyde bişey arıyo ama benim hamile kalmam mümkün değil çünkü iki tüpümde alındı neyse. Biri tane test aldım ama silik falan değil test bağırıyo sen hamilesin koşa koşa hastaneye gittik. Gittik ne gittik kocaman bi sıfır![]()
Eşim diyo yürü eve başımın belasıHahahahha senin kocanla benim kocam kardeş olabilir mi çünkü aynı benim kocam![]()
İyide senin suçun yok testin suçuEşim diyo yürü eve başımın belası![]()
Ablam aradı az önce diyo ne oldu dedim bu ara sadece hastanede hamileyim evde hamile olmam için zamana ihtiyacım varmışİyide senin suçun yok testin suçuişte bu kocalar ah ah ah hiç anlamazlar halden
Hahahaha ya idrarda çok geç çıkıyormuş zaten suan israrda pozitif çıkanların çoğu yalancı pozitif en sağlıklısı kan testiAblam aradı az önce diyo ne oldu dedim bu ara sadece hastanede hamileyim evde hamile olmam için zamana ihtiyacım varmış
Deli deli konuşma diyor ama yalanmı
Evet o dünkü tam pozitif test varya o bile canımı sıktı neden dedimki acaba önce değerim yüksekti sonra kimyasal mı oluyo.. Testlerin hiç biri birini tutmuyo canım ondan diyorum yapma git kan verHahahaha ya idrarda çok geç çıkıyormuş zaten suan israrda pozitif çıkanların çoğu yalancı pozitif en sağlıklısı kan testi
Evet ya çok demorolize ediyor insanı pozitif çıksa da bir şey arıyoruz negatif olsa da üzülüyoruz o yüzten sağlıklı değil şuan kan versem çıkar mı ki benimEvet o dünkü tam pozitif test varya o bile canımı sıktı neden dedimki acaba önce değerim yüksekti sonra kimyasal mı oluyo.. Testlerin hiç biri birini tutmuyo canım ondan diyorum yapma git kan ver
Bizde aslında hiç hata yok dimiİyide senin suçun yok testin suçuişte bu kocalar ah ah ah hiç anlamazlar halden
7 gün mutlaka bişey çıkar. Kız bi önceki ölen bebekte transferin 6 günü beta 60.16 çıktıEvet ya çok demorolize ediyor insanı pozitif çıksa da bir şey arıyoruz negatif olsa da üzülüyoruz o yüzten sağlıklı değil şuan kan versem çıkar mı ki benim
Adaselin arkadaşın idra testi pozitifti kanda negatif değil ama çok az sinir bir degerHahahaha ya idrarda çok geç çıkıyormuş zaten suan israrda pozitif çıkanların çoğu yalancı pozitif en sağlıklısı kan testi
Kız bak şimdi kan veririm ha7 gün mutlaka bişey çıkar. Kız bi önceki ölen bebekte transferin 6 günü beta 60.16 çıktı
Ay benim bugün T+4 müş ya pazartesi transfer oldum benKız bak şimdi kan veririm ha
Doktor değerimi gördü dedıkı valla çok güzel bi değer dedi.. Bana 12 gün sonra teste başla dedi ben bi hafta önce test olayını bitirmiştimEvet ya çok demorolize ediyor insanı pozitif çıksa da bir şey arıyoruz negatif olsa da üzülüyoruz o yüzten sağlıklı değil şuan kan versem çıkar mı ki benim