Hahahahahhahahha ya krize girdimKan testinde gebeyim..evde ki testte değilim buna ne diyecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahhahahha ya krize girdimKan testinde gebeyim..evde ki testte değilim buna ne diyecek![]()
Ay dimi valla 3 ünden biri inşallah tutunmuştur 3 ünü bünyem kaldırmaz da yine Rabbim bilir tabiBari arada bir midem falan bulanıyo de eski modu yerine gelsin ama senin pozitif olduğunu düşünüyorum 3 tane ya illaki biri tutacak
Kızlar erken gebelik testinin adını değiştirdimHahahahahhahahha ya krize girdim![]()
Zaten öyle beklesen de beklemesen de bari bekleyip gününde görelimBenimde öyleydi elif 5 gün kimsenin çikmaz zaten ama belki 6.7 gün ve sobrası
Korkunun ecele faydası yok dimi olmayınca elimizden bişey gelmiyo
Yaaa bu testte aslında hamile misinizBakın bu kızımda attıgım altında senesi bile yazıyor
Aynen çok korkuyorum bende ondan zaten regl gibi sancı başladı yıkılamam baştanBak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycez![]()
Bende dedim oluyor ara sıra ve gögüslerim de hafif ağrı var tam regl belirtilerimAynen çok korkuyorum bende ondan zaten regl gibi sancı başladı yıkılamam baştan![]()
Nasreddin hoca misali oldu gerçektenKızlar erken gebelik testinin adını değiştirdimbundan sonra onun adı ya tutarsa
![]()
Ben o sancıları günlerdir çekiyorum hala şuan kasıklatım ağrıyo ama normalmiş. Gerçi doktorlar herşeye normal diyo.Aynen çok korkuyorum bende ondan zaten regl gibi sancı başladı yıkılamam baştan![]()
Senin kaç gün olduAynen çok korkuyorum bende ondan zaten regl gibi sancı başladı yıkılamam baştan![]()
Böyle saçma bişey varmı dimi hastanede hamileyim eve geliyorum yoqNasreddin hoca misali oldu gerçekten![]()
Benim hiç belirtim yok sadece geceleri hafif regl ağrısı gibi okuyor o kadar bende korkuyorum belirti yok dşyeBende dedim oluyor ara sıra ve gögüslerim de hafif ağrı var tam regl belirtilerim
Sen bi süre hastanede kal bacım belki değerlerin çok yükselir Allah’ın izniyleBöyle saçma bişey varmı dimi hastanede hamileyim eve geliyorum yoq![]()
Evet bu testte kızıma transferin 10. Günüydü kızım 3. Gün embriyosuydu burda pozitif cıktı 2 gün sonra kandada cıktı 139 cıkmıstı hattaYaaa bu testte aslında hamile misiniz
Ama görünmüyor 2.cizgiEvet bu testte kızıma transferin 10. Günüydü kızım 3. Gün embriyosuydu burda pozitif cıktı 2 gün sonra kandada cıktı 139 cıkmıstı hatta
Bak gene başladı kız tesadüf tesadüf niye anlamıyon bacımYaaa bu testte aslında hamile misiniz
Aynen katılıyorumKendine en iyi şeyi yapmış olacaksın
Evet evet normal diyip geçiyorlar bizde napalım kendi imkanlarımızla öğrenmeye çalışıyoruz işteBen o sancıları günlerdir çekiyorum hala şuan kasıklatım ağrıyo ama normalmiş. Gerçi doktorlar herşeye normal diyo.
Gidip yatışmı yaptırsam kendime hocam evde hamile değilim bi süre burda kalabilir miyimSen bi süre hastanede kal bacım belki değerlerin çok yükselir Allah’ın izniyle![]()
Of of ben artık idrar testi vermiyorumBak gene başladı kız tesadüf tesadüf niye anlamıyon bacım