Yok ben konuşmam lazım uzaktan dinleyemiyorum Özgül abla beni çok güldürüyorAynı ben de öyle oldum bazen sadece dinliyorum bağımlılık yapıyor
Hepimiz 10 ile 15 haziran arası doğuracazHayır temmuz haziran değil 8 aylık oluyor Haziran
Benim de öyle çevremde beni anlayabilecek hamile ya da hamile adayı birisi de yok danışabileceğimArkadaşlarımı arıyorum artık sıkıldım onlardan beni anlamıyorlar şuan hislerimi duygularımı o yüzden konudmak istemiyorum
Benim varda doğal hamile kalmış nerden bilsin ne çektiğimiBenim de öyle çevremde beni anlayabilecek hamile ya da hamile adayı birisi de yok danışabileceğim
Benide ama şuan ben donma modundayım gaza gelip test alma elif fikirleri dinle elif diye sadece sizi dinliyorumYok ben konuşmam lazım uzaktan dinleyemiyorum Özgül abla beni çok güldürüyor
Ateş düştüğü yeri yakar şuan aynı dertten muzdaribiz oyüzdenYok ben konuşmam lazım uzaktan dinleyemiyorum Özgül abla beni çok güldürüyor
Ne anlasınlar neeBenim varda doğal hamile kalmış nerden bilsin ne çektiğimi
Burası iyi bacım şimdi seni yarın ilk önce evde idrar testine sonrada kan testine gonderecez ha evde negatif hastanede pozitif rekoru ozgulde kimseye vermez ona goreBenim de öyle çevremde beni anlayabilecek hamile ya da hamile adayı birisi de yok danışabileceğim
Eylül'den hesapla daha doğru haziran 13 e geliyor benimEkimde 1 yazlık hamile oluyoruz zaten say bakalım Ekim 1 diye
Yok yok ben 4 5 gündür buradayım iyi sıktım dişimi diş macunna bile işemedimBurası iyi bacım şimdi seni yarın ilk önce evde idrar testine sonrada kan testine gonderecez ha evde negatif hastanede pozitif rekoru ozgulde kimseye vermez ona gore
Hahahahahhaha o ona ait dünyada ilkBurası iyi bacım şimdi seni yarın ilk önce evde idrar testine sonrada kan testine gonderecez ha evde negatif hastanede pozitif rekoru ozgulde kimseye vermez ona gore
Çapraz sorgu benden sorulurBurası iyi bacım şimdi seni yarın ilk önce evde idrar testine sonrada kan testine gonderecez ha evde negatif hastanede pozitif rekoru ozgulde kimseye vermez ona gore
Yok yok ben 4 5 gündür buradayım iyi sıktım dişimi diş macunna bile işemedim
Yav bende öyle diyordum bugün Özgül ablanın gazıyla test yaptımYok yok ben 4 5 gündür buradayım iyi sıktım dişimi diş macunna bile işemedim
Berfin özelden msj atYok ben konuşmam lazım uzaktan dinleyemiyorum Özgül abla beni çok güldürüyor
Ben garanti veriyorum çok korkuyorum yapamammmmmmYav bende öyle diyordum bugün Özgül ablanın gazıyla test yaptım
Abla nasıl atılıyorBerfin özelden msj at
Korkmaaaaağğğğğ bir şey olmuyorrrrrBen garanti veriyorum çok korkuyorum yapamammmmmmaklım çıkıyor
Berfin sen maraşlı mısınBen garanti veriyorum çok korkuyorum yapamammmmmmaklım çıkıyor
Gözün kör olmaya bende bılmıyom atmadım dedim sen yazarsan ben yazarımAbla nasıl atılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?