Yukarıdaki mektup işaretinden atılıyorGözün kör olmaya bende bılmıyom atmadım dedim sen yazarsan ben yazarım
Yalancı ben sana ne zaman gaz verdim yapma diye buralarda üstümü başımı yırttımBen garanti veriyorum çok korkuyorum yapamammmmmmaklım çıkıyor
Yazdım geldi miGözün kör olmaya bende bılmıyom atmadım dedim sen yazarsan ben yazarım
Ya dur eşime de dedim onlar bana gaz verdi ben istemedim yapmak diyeYalancı ben sana ne zaman gaz verdim yapma diye buralarda üstümü başımı yırttım
Yok abla töbeee yapma dedin hattaYalancı ben sana ne zaman gaz verdim yapma diye buralarda üstümü başımı yırttım
Bizsiz özellere gidiyorlaaaYazdım geldi mi
Hayır yap dedi arkandayım dedi yapmasan uyuyamam dedi bende kıramadımYok abla töbeee yapma dedin hatta
Ediy tabi ne dedi sana özelden bana mesaj at bakimŞimdi siz merak edersiniz
Hahahaha söylemem özelllll biraz eliften biraz senden bahsettik işte 3 dkkdaEdiy tabi ne dedi sana özelden bana mesaj at bakim
Ediy tabi ne dedi sana özelden bana mesaj at bakim
Sen ne fenasınnnHahahaha söylemem özelllll biraz eliften biraz senden bahsettik işte 3 dkkda
Evet bencede herkes özelden yazsın insta adresniAhahah bence instagramda grup kuralım biz böylece
Ay ceza yemiyim bunu yazdığım için ilk elif dedi kadınlar kulübü başkanı lütfen onun hesabını kapatınEvet bencede herkes özelden yazsın insta adresni
Bunun cezası var yalnız hesap kapatıyorlar eğer farkederlerseEvet bencede herkes özelden yazsın insta adresni
Evet hemen kendimi korudumBunun cezası var yalnız hesap kapatıyorlar eğer farkederlerse
Vallaha öyle dedim daha erken dedim üzülürsün dedim ama dinletemedimYok abla töbeee yapma dedin hatta
AhahahahhAy ceza yemiyim bunu yazdığım için ilk elif dedi kadınlar kulübü başkanı lütfen onun hesabını kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?