Dimi eşim cok rahat gününü bekle diyorBenım kafamın aynısı
Gelsınlerde bıze anlatsınlarDimi eşim cok rahat gününü bekle diyor
He canım valla pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorumGelsınlerde bıze anlatsınlar
Cıkmayabılır bekle o zaman 8. Gün yap sabırsızHe canım valla pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum6.gün olacak inşallah bişeyler cıkar
Kız 7.gunu bekle bari kan için salı yap benceHe canım valla pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum6.gün olacak inşallah bişeyler cıkar
Durdum durdum barı cumartesiye kadar sıkmaya calısayım kendımı kan yapayım zaten pazartesi test gunu hem eger varsa artısı gormus olurum ama bılmem dayanabılırmıyımKız 7.gunu bekle bari kan için salı yap bence
Benımde cumartesı test gunum haftaya ama okadar dayanamamDurdum durdum barı cumartesiye kadar sıkmaya calısayım kendımı kan yapayım zaten pazartesi test gunu hem eger varsa artısı gormus olurum ama bılmem dayanabılırmıyım
Dayanırsın sabırlı olursan eğerDurdum durdum barı cumartesiye kadar sıkmaya calısayım kendımı kan yapayım zaten pazartesi test gunu hem eger varsa artısı gormus olurum ama bılmem dayanabılırmıyım
Manolya sana daha fazla olmadı mıBurayada yazarmisin benimde 7. Günüm ama cesaret edemiyorum
Benim 5 gün 0 çıktı geri 8 gün mü 9 gün mü 7,89 çıktıPazartesi 7.gün olacak bugün 5.gün
3yıl oncekı dusugumdede 5.gun ıdrarla ogrenmıstım varsa 7.gun cıkar dıye dusunuyorum
Hayır 7.ci günüm bugunManolya sana daha fazla olmadı mı
TestHayır 7.ci günüm bugun
TestHayır 7.ci günüm bugun
6.gunden sonrası çıkıyor yapabilirsinizHayır 7.ci günüm bugun
Rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel hbrler alırız. Bnmde bu 2.denemem ama 2018 doğumlu bi tane yavrum var çok şükür. Oda tüp bebek tek denemede olmuştu o inş.sıra bunda. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin..Ben stres yapmayın diye kalitelerini sormadım ve 3. Denemem artık
İlk defa duydumMino marka diye testi duydunuz mu nasıl
Bekle 8. Günü evde test yapHayır 7.ci günüm bugun
Günaydın canım yok evde test yapmayı düşünmüyorum psikolojimi bozuyor bazilarinida çıkıyor bazılarimda cikmiyorBekle 8. Günü evde test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?