- 25 Ekim 2023
- 492
- 421
- 23
Bu arada senide tebrik ederim kese gördü mü doktorBekle 8. Günü evde test yap
Hayır canım daha degıl yarına tekrar kan vercemBu arada senide tebrik ederim kese gördü mü doktor
Hımm ben evde 8. Günümde yaptım iki teste bırden ikiside aynı çıkınca kan günümü bekledimGünaydın canım yok evde test yapmayı düşünmüyorum psikolojimi bozuyor bazilarinida çıkıyor bazılarimda cikmiyor
5.günKacinci gün embriyosu
Yarın bende kontrol kan vereceğimHayır canım daha degıl yarına tekrar kan vercem
Hayırlı olsun canım Allahim kucaginizada almayı nasip etsinGecen ki testtede pozitifi görmüştüm silikti ama onu ikindin 5 gibi yapmıstım zar zor çişimlebugün ilk sabah kaset test yaptım onda silik cıktı bende kana geldim
Hımm ben evde 8. Günümde yaptım iki teste bırden ikiside aynı çıkınca kan günümü bekledim
Elif naptin nerelerdesin doktorla konuştunmuNasıl gidiyor canım
Doktorla konuşmuştum bi artış var ama sağlıklı sağlıksız bişey diyemiyorum dedi tekrar kan istedi pazar veya salı ver dedi bu gün verdim baklaım ne olacak inşallah artmış gitmiştirElif naptin nerelerdesin doktorla konuştunmu
Bacım yaptım ya testi de attım buraya aynı anda ıkı teste yaptım ikisi de aynı çıkınca testın bırını attım burayaKız sen yapmayacaktin yapmadım dedin
Hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallahDoktorla konuşmuştum bi artış var ama sağlıklı sağlıksız bişey diyemiyorum dedi tekrar kan istedi pazar veya salı ver dedi bu gün verdim baklaım ne olacak inşallah artmış gitmiştir
Vala artık yatmıyorum ağır iş de yapmıyorum ama yemeğe falan yardım edıyorum canım toz alıyorum eğilmiyorum sadece arada bır adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bide belımde nokta gibi yerde ağrım oluyorNasıl gidiyor canım
Gözün aydın canım rabbim bizlerede nasip etsin inşaAllahKızlar selam. Sabah ilk idrarla test yaptım ve 8. Gün attıgımdan daha koyu cıktı simdi kan verdim 10. Gün bugün 5. Güm embriyosuydu hayırlısı bakalım
Komik ifade birakmissinda nedeni nedir acabaHayırlı olsun canım Allahim kucaginizada almayı nasip etsin
Bence sizin kafa karışıklığı iğneden dolayı olmuştu şimdi artışınız gayet iyi iki kata yakın artmış %60 yeterli diye biliyorum ben hayırlı olsun inşallahKızlar 3 ekimde 123 tü 5 Ekim de 213 olmuş şükür rabbime yavaş ilerliyordu bu gü ikiye katlamış geç tutunma mı oldu ki
Evet bende yeterli diye biliyorum çok yavaş ilerliyordu bu gün ki artış iki katına yaklaşmış doktorla bi görüşeyim bakalım Allah’ıma binlerce kez şükür yarabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın İnşallahh sağlıkla artsın gitsin değerlerimizBence sizin kafa karışıklığı iğneden dolayı olmuştu şimdi artışınız gayet iyi iki kata yakın artmış %60 yeterli diye biliyorum ben hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?