Yok artık farka bak ben progestanı tema hastanesinde yaptırdım 700 küsür dü o da pahalı ama daha insaflıymışSultanbeyli saygı hastanesi canım ben en son bhcg 10 şubatta verdim 220 tl ydi belki çok az yükselmiştir ama daha geçen progestan testini 280 tl ye verdim ve doktorum kendi kliniğinde 1700 tl ye yaparım demişti bende yaptırırsan aradaki farka bakarmısın şaka gibi insanları sömürüyorlar resmen
Ayy yok daha neler bende 30 ağustosta yaptım testi sadece 280 TL’ye doktorumun hemşireleri zorladı burda yapın diye ama yaptırmadım 1500 tl kazıklanmaya hiç niyetim yokGerçekten öyle ben 1 eylülde transfer olacağım hastanede progestan testini 1400 TL’ye yaptırdım fark inanılmaz ya
hahahah seninde çokmuş ama diğer arkadaşımıza göre iyi tabiYok artık farka bak ben progestanı tema hastanesinde yaptırdım 700 küsür dü o da pahalı ama daha insaflıymış
5. gün embriyosu ile tanıdığım bir arkadaşım 5. Gününde evdeki testle öğrendi kanda da 15-20 arası bir değere denk geliyordu yakalamış olduKızlar ben yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı 5. Gün embriyosu transfer+5 .Günündeyim
Yapma çıkmaz benim çıkmadı üzme boşu boşuna kendiniKızlar ben yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı 5. Gün embriyosu transfer+5 .Günündeyim
Kız bekle 2 -3 gün daha çık dolaş durma evde ben oğlanı aldım hergün parka , alışverişeKızlar ben yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı 5. Gün embriyosu transfer+5 .Günündeyim
Yapma çıkmaz benim çıkmadı üzme boşu boşuna kendini
Ay öyle mi diyorsunuzzz yapmayayım ozaman seninde mi 5. Gün embriyosu 1 dal sigara içtim dayanamadım kızlar umarım tutunmayı etkilemez kötü hissettim kendimiKız bekle 2 -3 gün daha çık dolaş durma evde ben oğlanı aldım hergün parka , alışverişe
Ayyyy yapayım ozaman5. gün embriyosu ile tanıdığım bir arkadaşım 5. Gününde evdeki testle öğrendi kanda da 15-20 arası bir değere denk geliyordu yakalamış oldudeneyebilirsin silik de olsa çıkabilir
Etkilemez sen stres yapma yeterAy öyle mi diyorsunuzzz yapmayayım ozaman 1 dal sigara içtim dayanamadım kızlar umarım tutunmayı etkilemez kötü hissettim kendimi
Teşekkür ederimmm seninde mi 5. Gün embriyosuydu canımEtkilemez sen stres yapma yeter
Benim 6AA o durumda 5. Günde sabah idrarında çıkmadı zaten stresli süreç silik görsen stres görmesen ekstra stresTeşekkür ederimmm seninde mi 5. Gün embriyosuydu canım
Benimde 5AA hiç çıkmaz ozaman sende çıkmadıysa 7. Günde belki yaparım bence varsa çıkar nediyorsunBenim 6AA o durumda 5. Günde sabah idrarında çıkmadı zaten stresli süreç silik görsen stres görmesen ekstra stres
En erken 7. Gün zaten 6. Günde hcg salgılanıyor 5. Gün embriyosunda çıkarsa çook silik çıkması gerekBenimde 5AA hiç çıkmaz ozaman sende çıkmadıysa 7. Günde belki yaparım bence varsa çıkar nediyorsun
Tamam 7. Günde yapıyorum ozaman kızlarEn erken 7. Gün zaten 6. Günde hcg salgılanıyor 5. Gün embriyosunda çıkarsa çook silik çıkması gerek
Hayırlı olsun canım güzel haberler alman dileğiyle neler hissediyorsun nasıl geçiyor günlerin belirtilerin var mı kaçıncı gün embriyosu çok soru sordum amaSelam kızlar bende 7 eylülde ilk transferimi oldum. 16 Eylül test günüm
Benimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzzYok denilebilir aslında ikinci ve üçüncü gün bel ağrısı vardı o geçti birkaç gündür de ara ara adet ağrısı gibi ağrı girip geri gidiyor
senin pozitif miiAy belirtilerimiz aynı umarım pozitiftir sonucun
Yok canım belli değil benim henüzBenimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzz
senin pozitif mii
16 si benimde transfer tarihim hayata bakarmisin inşallah sen pozitif Alican bende bekleme surecine giricem birisi için sonken birisi için başlangıç Allah emeklerimizi acılarımzii umutlarimizi boşa cikartmasin insallahSelam kızlar bende 7 eylülde ilk transferimi oldum. 16 Eylül test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?