Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Erken zaten ondan silik 6. Günde yerleşiyor bebişler iyice hiç takma kafana çok bekledin tadını çıkar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay ağladım zaten inanılmaz duygusalım amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım onca çaba onca bekleyiş, Allahım hepimizi sevindirsin

Doktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastane

Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah
Ay 840 mı bizim burda özelde 220 tl İstanbul da bide
yaa çok üzüldüm Rabbim bu bebişini sağ sağlim sana kavuştursun inşallah Demekki gerçekten sigarayla bi alakası yok sen nezamandır içiyorsun

5 yıl önce oğluma hamileyken 60 tl verdim dedim ben mi çok eskide kalmışım sende böyle söyleyince başka yere bakayım bu arada nerede oturuyorsun

Aynen bence de bak bakalım sende kan ver olmadı idrarı aynı gün yaptık kanı da aynı gün versek İstanbul Pendik’te oturuyorum ben sen nerden oturuyorsun

Ay ağladım zaten inanılmaz duygusalım amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım onca çaba onca bekleyiş, Allahım hepimizi sevindirsin
Bugün neye ağladım yavru kedinin gözü enfeksiyon olmuş annesi o halde bırakmış diye

yaa çok üzüldüm Rabbim bu bebişini sağ sağlim sana kavuştursun inşallah Demekki gerçekten sigarayla bi alakası yok sen nezamandır içiyorsun
Bende İstanbul’da sordum küçükçekmece hastanesi evime yakın o verdi fiyatı sen nereye sordun

Bende İstanbul’da sordum küçükçekmece hastanesi evime yakın o verdi fiyatı sen nereye sordun
Ben Sultanbeyli de oturuyorum canım benimde evime yakın özel hastane tüm hastane testlerimi burda yaptırıyorum ben asla şaşmam Burdan hepsi 40 dk da çıkıyor

Aynen bence de bak bakalım sende kan ver olmadı idrarı aynı gün yaptık kanı da aynı gün versek İstanbul Pendik’te oturuyorum ben sen nerden oturuyorsun
Küçükçekmece de oturuyorum olur kanıda aynı gün verelim

Amin kuzum inşallah tam 10 yıldır içiyorum doktorum da biliyordu bırakamadığımı, bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendiğimizde direk sakın kendini suçlama dedi bu durumlarda anneler hep kendini suçluyor sigara içtim ondan mı oldu yukarı uzandım ondan mı oldu işe gittim ondan mı oldu temizlik yaptım ondan mı oldu diye ama hiç alakası yok muhtemelen kromozomlarında problem vardı dedi dediği gibi de çıktı

Ben Sultanbeyli de oturuyorum canım benimde evime yakın özel hastane tüm hastane testlerimi burda yaptırıyorum ben asla şaşmam Burdan hepsi 40 dk da çıkıyor
Valla bende o fiyatı duyunca Nişantaşı’nda falan sordum sandım başka hastane bakayım

Alakası yok bütün tanıdıklarım içti çocukların maşallahı var sadece kiloları biraz azdı anaları sigara içmek için yemek yemiyordu ondan

Alakası yok bütün tanıdıklarım içti çocukların maşallahı var sadece kiloları biraz azdı anaları sigara içmek için yemek yemiyordu ondan
Vucüt sağlıklı olmayan gebelikleri sonlandırıyor

Sultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acaba

İnanki benimde çok yakından tanıdığım insanlar var kuzenlerim özellikle hamileyken bile içtiler maşallah çoçukları sapa sağlam annemde hep kızıyordu sigara engelliyor çocuğunun olmamasını vs bide doktorum da bilmiyor sigara içtiğimi şuan içmiyorum gerçi de bana sormuşlardı içmiyorum demiştim herşey allahtan ya nasibimizde varsa ne yaparsak yapalım nasip olacak bize o

Sultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acaba
Sultanbeyli saygı hastanesi canım ben en son bhcg 10 şubatta verdim 220 tl ydi belki çok az yükselmiştir ama daha geçen progestan testini 280 tl ye verdim ve doktorum kendi kliniğinde 1700 tl ye yaparım demişti bende yaptırırsan aradaki farka bakarmısın şaka gibi insanları sömürüyorlar resmen

Gerçekten öyle ben 1 eylülde transfer olacağım hastanede progestan testini 1400 TL’ye yaptırdım fark inanılmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…