- 1 Temmuz 2022
- 142
- 145
- 53
- 30
Ay ağladım zaten inanılmaz duygusalımErken zaten ondan silik 6. Günde yerleşiyor bebişler iyice hiç takma kafana çok bekledin tadını çıkarAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay 840 mı bizim burda özelde 220 tl İstanbul da bideDoktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastane
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah
yaa çok üzüldüm Rabbim bu bebişini sağ sağlim sana kavuştursun inşallah Demekki gerçekten sigarayla bi alakası yok sen nezamandır içiyorsunSana helal olsun diyorumbenim zaten oldukça stresli bi işim var, süreç zaten stresli o yüzden buna giremedim ben bir önceki transferimde de içtim o pozitifti ancak dokuzuncu haftada kalbi durdu kromozomlarında problem varmış kürtaj sonrası patoloji raporunda öğrendik
5 yıl önce oğluma hamileyken 60 tl verdim dedim ben mi çok eskide kalmışım sende böyle söyleyince başka yere bakayımbu arada nerede oturuyorsun
Bugün neye ağladım yavru kedinin gözü enfeksiyon olmuş annesi o halde bırakmış diyeAy ağladım zaten inanılmaz duygusalımamiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım onca çaba onca bekleyiş, Allahım hepimizi sevindirsin
Ay ciddenBende gidip yapayım diyorum eşim izin vermiyor doktor 12 si demiş ilkinde 10 gün demişti aynı embriyo ne değişti
Ay belirtilerimiz aynı umarım pozitiftir sonucunBenimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzz
Bende İstanbul’da sordum küçükçekmece hastanesi evime yakın o verdi fiyatı sen nereye sordunAy 840 mı bizim burda özelde 220 tl İstanbul da bide
yaa çok üzüldüm Rabbim bu bebişini sağ sağlim sana kavuştursun inşallah Demekki gerçekten sigarayla bi alakası yok sen nezamandır içiyorsun
Ben Sultanbeyli de oturuyorum canım benimde evime yakın özel hastane tüm hastane testlerimi burda yaptırıyorum ben asla şaşmam Burdan hepsi 40 dk da çıkıyorBende İstanbul’da sordum küçükçekmece hastanesi evime yakın o verdi fiyatı sen nereye sordun
Küçükçekmece de oturuyorum olur kanıda aynı gün verelimAynen bence de bak bakalım sende kan ver olmadı idrarı aynı gün yaptık kanı da aynı gün versekİstanbul Pendik’te oturuyorum ben sen nerden oturuyorsun
Amin kuzum inşallahAy 840 mı bizim burda özelde 220 tl İstanbul da bide
yaa çok üzüldüm Rabbim bu bebişini sağ sağlim sana kavuştursun inşallah Demekki gerçekten sigarayla bi alakası yok sen nezamandır içiyorsun
Valla bende o fiyatı duyunca Nişantaşı’nda falan sordum sandım başka hastane bakayımBen Sultanbeyli de oturuyorum canım benimde evime yakın özel hastane tüm hastane testlerimi burda yaptırıyorum ben asla şaşmam Burdan hepsi 40 dk da çıkıyor
Alakası yok bütün tanıdıklarım içti çocukların maşallahı var sadece kiloları biraz azdı anaları sigara içmek için yemek yemiyordu ondanAmin kuzum inşallahtam 10 yıldır içiyorum doktorum da biliyordu bırakamadığımı, bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendiğimizde direk sakın kendini suçlama dedi bu durumlarda anneler hep kendini suçluyor sigara içtim ondan mı oldu yukarı uzandım ondan mı oldu işe gittim ondan mı oldu temizlik yaptım ondan mı oldu diye ama hiç alakası yok muhtemelen kromozomlarında problem vardı dedi dediği gibi de çıktı
Yaa al benden de o kadarBugün neye ağladım yavru kedinin gözü enfeksiyon olmuş annesi o halde bırakmış diye
Vucüt sağlıklı olmayan gebelikleri sonlandırıyorAlakası yok bütün tanıdıklarım içti çocukların maşallahı var sadece kiloları biraz azdı anaları sigara içmek için yemek yemiyordu ondan
Sultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acabaBen Sultanbeyli de oturuyorum canım benimde evime yakın özel hastane tüm hastane testlerimi burda yaptırıyorum ben asla şaşmam Burdan hepsi 40 dk da çıkıyor
Yakın olanlar gitsin cidden uygun çok alacağımız olacak daha bir teste o kadar verirsekSultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acaba
İnanki benimde çok yakından tanıdığım insanlar var kuzenlerim özellikle hamileyken bile içtiler maşallah çoçukları sapa sağlam annemde hep kızıyordu sigara engelliyor çocuğunun olmamasınıAmin kuzum inşallahtam 10 yıldır içiyorum doktorum da biliyordu bırakamadığımı, bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendiğimizde direk sakın kendini suçlama dedi bu durumlarda anneler hep kendini suçluyor sigara içtim ondan mı oldu yukarı uzandım ondan mı oldu işe gittim ondan mı oldu temizlik yaptım ondan mı oldu diye ama hiç alakası yok muhtemelen kromozomlarında problem vardı dedi dediği gibi de çıktı
Sultanbeyli saygı hastanesi canım ben en son bhcg 10 şubatta verdim 220 tl ydi belki çok az yükselmiştir ama daha geçen progestan testini 280 tl ye verdim ve doktorum kendi kliniğinde 1700 tl ye yaparım demişti bende yaptırırsan aradaki farka bakarmısın şaka gibi insanları sömürüyorlar resmenSultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acaba
Bence de öyle yaYakın olanlar gitsin cidden uygun çok alacağımız olacak daha bir teste o kadar verirsek
Sultanbeyli saygı hastanesi canım ben en son bhcg 10 şubatta verdim 220 tl ydi belki çok az yükselmiştir ama daha geçen progestan testini 280 tl ye verdim ve doktorum kendi kliniğinde 1700 tl ye yaparım demişti bende yaptırırsan aradaki farka bakarmısın şaka gibi insanları sömürüyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?