Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Teşekkür ederim dualarım kendimle birlikte siz canım kadınların hepsine, sürekli dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün diye

Evet evet koyulaşmayı görürsün hem Cuma günü mübarek günde kesin sınucu alırsın inşallah Belirtin var mıydııı
Çok yoktu desem yeridir, ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ilk 2-3 gün bel ağrısı yaşadım ama eğer bu bir belirti sayılırsa ilk transferimden farklı olarak bunda son bir kaç gündür regl ağrısı gibi ağrılar başlamıştı ara ara gidip gelen

Ben birkaç gündür grip olduüum için belirtilerimi anlamakta çok zorlandım, o yüzden hiçbir belirtim yok maalesef Hatırlıyoe musun biz Nisanda mesajdan seninle Kocaelideki hastaneler hakkında konuşmuştuk, inşallah pozitif haberimizi de beraber alırız

Evet evet hatırladım şimdi sen diyince inşallah canımm belirti yok diye üzülmemek lazım cidden ben de transfer olduğumu bilmesem yaşadığım hiç bişeye belirti demezdim, bildiğimiz için belirti arıyoruz bence

Kesinlikle, o kadar ilaç ve iğne ile bi yerlerimizin tepki vermemesi garip olurdu zaten O yüzden sakince beklemeye devam ediyorum

Çok teşekkür ederim canım bütün dileklerim 2. Çizgiyi görmek isteyenlerle seninde pozitif olacak bu ay güzel haberlerle başladı öyle gidecek

Ayy kızlar çok heyecanlıyım gerçekten ilk defa pozitif bi testim oluyor işten izin alıp akşamüstü kan vermeye gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…