- 1 Temmuz 2022
- 145
- 151
- 53
- 30
Teşekkür ederimDdmSckn Macengcans Kızlar tebrik ederiiimm, testleriniz bsriz görünüyor Sağlıkla artsın ve ilerlesin inşallah Pozitifler gelmeye başladı çok şükür, bizlere de dua edin biz de çift çizgileri görelim
Ayy inşallah, sonucunu bekliyoruzBenimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzz
senin pozitif mii
Ayyy ne güzel sabaah, valla ben burdan gaaayet görüyorum canım hayırlı olsuuunnnKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
Yarın sabah da bi daha yapıp 10. Günde kan veriyim diyorum artık inşallah gerçekten doğrudur vardırAyyy ne güzel sabaah, valla ben burdan gaaayet görüyorum canım hayırlı olsuuunnn
Evet evet koyulaşmayı görürsün hemYarın sabah da bi daha yapıp 10. Günde kan veriyim diyorum artık inşallah gerçekten doğrudur vardırsağol canım inşallah
Çok yoktu desem yeridir, ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ilk 2-3 gün bel ağrısı yaşadım ama eğer bu bir belirti sayılırsa ilk transferimden farklı olarak bunda son bir kaç gündür regl ağrısı gibi ağrılar başlamıştı ara ara gidip gelenEvet evet koyulaşmayı görürsün hemCuma günü mübarek günde kesin sınucu alırsın inşallah Belirtin var mıydııı
Ben birkaç gündür grip olduüum için belirtilerimi anlamakta çok zorlandım, o yüzden hiçbir belirtim yok maalesefÇok yoktu desem yeridir, ara ara kasıklarıma ağrı giriyordu ilk 2-3 gün bel ağrısı yaşadım ama eğer bu bir belirti sayılırsa ilk transferimden farklı olarak bunda son bir kaç gündür regl ağrısı gibi ağrılar başlamıştı ara ara gidip gelen
Evet evet hatırladım şimdi sen diyinceBen birkaç gündür grip olduüum için belirtilerimi anlamakta çok zorlandım, o yüzden hiçbir belirtim yok maalesefHatırlıyoe musun biz Nisanda mesajdan seninle Kocaelideki hastaneler hakkında konuşmuştuk, inşallah pozitif haberimizi de beraber alırız
Kesinlikle, o kadar ilaç ve iğne ile bi yerlerimizin tepki vermemesi garip olurdu zatenEvet evet hatırladım şimdi sen diyinceinşallah canımm belirti yok diye üzülmemek lazım cidden ben de transfer olduğumu bilmesem yaşadığım hiç bişeye belirti demezdim, bildiğimiz için belirti arıyoruz bence
Ayy var var olmaz mıı merhaba anne demiş sanaKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
Kesinliklee varrr ben burdayım diyor gözün aydınnn hayırlı olsunnnKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
Hayırlı olsun canimmKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
Çok teşekkür ederim canım bütün dileklerim 2. Çizgiyi görmek isteyenlerle seninde pozitif olacak bu ay güzel haberlerle başladı öyle gidecekDdmSckn Macengcans Kızlar tebrik ederiiimm, testleriniz bsriz görünüyor Sağlıkla artsın ve ilerlesin inşallah Pozitifler gelmeye başladı çok şükür, bizlere de dua edin biz de çift çizgileri görelim
GörünüyorKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
maşallah cok net cıkmış. sağlıkla katlanarak ilerlesinnKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?