Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıkla
Ayy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabah
Bende aynı öyleyim göreceksin merak etme

Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıkla
Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin inşallah sana da yavrunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin mevlam

Kızlar transferden önce sigara kullanan varmıydı veya şuan bile içen
Ben şuanda da içiyorum ne yazık ki bir de sigaranın stresine sokamadım kendimi tabi ki içmemek en doğrusu ama pozitifi alırsam bırakacağım diye söz verdim kendime

Kızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
Merhaba demiş bize kanda da çıksın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peşimden gelin dedim ilk gelen sen oldun her gün daha çok artın inşallah transferimiz aynı gündü galiba beninde aynı çıktı

Ben şuanda da içiyorum ne yazık ki bir de sigaranın stresine sokamadım kendimi tabi ki içmemek en doğrusu ama pozitifi alırsam bırakacağım diye söz verdim kendime
Ya ben 10 yıldır aktif içiyorum transfer olucağım gün bıraktım asla zorlanmıyorum ama sürekli aklımda bende transfer tedavisine başlamadan bırakacağım demiştim bırakamadım ama transfer olduğum gün bıraktım önceki transferimde de aynısı yapmıştım ama negatifti demek kil sigarayla bi alakası yok Muş

İnşallah tiksinirsin kokusundan yoksa büyük stres olur vücuduna

İnşallah, aynen yarın kan vereceğim hadi sıra sizde artık sizlerin de pozitif testlerinizi görelim hep birlikte
Doktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastane
Maşallah. Belirgin bir çizgi. Çok çok sevindim adınıza. İnşallah sımsıkı tutunur bebişiniz. Şimdiden ben burdayim demiş bile... kesinlikle positif bir test!
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah

Evet şimdi sen yazınca baktım da senin testin de benimkiyle aynı bende 8. güne göre çok silik çıktı diye kafama takmıştım, iyi ki yazdın çok teşekkür eserim merhaba demiş gibi bebişler Dilerim hepimizin sağlıkla ilerler, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah transfer topiğinden anne topiğine geçeriz

Sana helal olsun diyorum benim zaten oldukça stresli bi işim var, süreç zaten stresli o yüzden buna giremedim ben bir önceki transferimde de içtim o pozitifti ancak dokuzuncu haftada kalbi durdu kromozomlarında problem varmış kürtaj sonrası patoloji raporunda öğrendik

Adetimin 2.günü yani bugün yarın olacağım 2.günü iğnelere başlayacağım ilk transferim süreç hakkında bilgilerinize neler yapmam için bilgilerinize talibim

Doktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastane

Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah

Benimki de çok kızar ben ona söylemeyeceğim test günüm cuma hem takip etmiş olurum dedim
Bu arada çok çok fazla istemişler cidden ben bi hastaneden 460 bi hastaneden 620 TL fiyat aldım

Yok denilebilir aslında ikinci ve üçüncü gün bel ağrısı vardı o geçti birkaç gündür de ara ara adet ağrısı gibi ağrı girip geri gidiyor
Benimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzz

Erken zaten ondan silik 6. Günde yerleşiyor bebişler iyice hiç takma kafana çok bekledin tadını çıkar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimki de çok kızar ben ona söylemeyeceğim test günüm cuma hem takip etmiş olurum dedim
Bu arada çok çok fazla istemişler cidden ben bi hastaneden 460 bi hastaneden 620 TL fiyat aldım
5 yıl önce oğluma hamileyken 60 tl verdim dedim ben mi çok eskide kalmışım sende böyle söyleyince başka yere bakayım bu arada nerede oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…