Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıklaHayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende aynı öyleyim göreceksin merak etmeAyy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabah
Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim tüm bekleyenleri sevindirsin inşallah sana da yavrunu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin mevlamAmin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıkla
Ben şuanda da içiyorum ne yazık ki bir de sigaranın stresine sokamadım kendimi tabi ki içmemek en doğrusu ama pozitifi alırsam bırakacağım diye söz verdim kendimeKızlar transferden önce sigara kullanan varmıydı veya şuan bile içen
Merhaba demiş bize kanda da çıksın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
Ya ben 10 yıldır aktif içiyorum transfer olucağım gün bıraktım asla zorlanmıyorum ama sürekli aklımdaBen şuanda da içiyorum ne yazık ki bir de sigaranın stresine sokamadım kendimi tabi ki içmemek en doğrusu ama pozitifi alırsam bırakacağım diye söz verdim kendime
İnşallah tiksinirsin kokusundan yoksa büyük stres olur vücudunaBen şuanda da içiyorum ne yazık ki bir de sigaranın stresine sokamadım kendimi tabi ki içmemek en doğrusu ama pozitifi alırsam bırakacağım diye söz verdim kendime
Doktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastaneİnşallah, aynen yarın kan vereceğimhadi sıra sizde artık sizlerin de pozitif testlerinizi görelim hep birlikte
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallahMaşallah. Belirgin bir çizgi. Çok çok sevindim adınıza. İnşallah sımsıkı tutunur bebişiniz. Şimdiden ben burdayim demiş bile... kesinlikle positif bir test!
Evet şimdi sen yazınca baktım da senin testin de benimkiyle aynı bende 8. güne göre çok silik çıktı diye kafama takmıştım, iyi ki yazdın çok teşekkür eserimMerhaba demiş bize kanda da çıksın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeşimden gelin dedim ilk gelen sen oldun her gün daha çok artın inşallah transferimiz aynı gündü galiba beninde aynı çıktı
Ya ben 10 yıldır aktif içiyorum transfer olucağım gün bıraktım asla zorlanmıyorum ama sürekli aklımdabende transfer tedavisine başlamadan bırakacağım demiştim bırakamadım ama transfer olduğum gün bıraktım önceki transferimde de aynısı yapmıştım ama negatifti demek kil sigarayla bi alakası yok Muş
İnşallah canım benim inşallahİnşallah tiksinirsin kokusundan yoksa büyük stres olur vücuduna
Yaa belirtin var mıydııAy inşallah inşallah sizin testleri bekliyorum çift çizgili
Doktorum kızar test gününden önce verirsem nasıl dayanıcam birde bügün fiyat sordum beta hcg için 840 tl dedi ufacık hastane
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallah
Yok denilebilir aslında ikinci ve üçüncü gün bel ağrısı vardı o geçti birkaç gündür de ara ara adet ağrısı gibi ağrı girip geri gidiyorYaa belirtin var mıydıı
Evet şimdi sen yazınca baktım da senin testin de benimkiyle aynı bende 8. güne göre çok silik çıktı diye kafama takmıştım, iyi ki yazdın çok teşekkür eserimmerhaba demiş gibi bebişler Dilerim hepimizin sağlıkla ilerler, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah transfer topiğinden anne
Benimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzzYok denilebilir aslında ikinci ve üçüncü gün bel ağrısı vardı o geçti birkaç gündür de ara ara adet ağrısı gibi ağrı girip geri gidiyor
5 yıl önce oğluma hamileyken 60 tl verdim dedim ben mi çok eskide kalmışım sende böyle söyleyince başka yere bakayımBenimki de çok kızar ben ona söylemeyeceğimtest günüm cuma hem takip etmiş olurum dedim
Bu arada çok çok fazla istemişler cidden ben bi hastaneden 460 bi hastaneden 620 TL fiyat aldım
Mutlaka haberdar et bizi de, dilerim pozitifi görürsünBenimde aynı yarın sabah test günüm kan vericem ara ara ağrı girip gidiyor bitde göğüslermde şişlik ağrı var inşallah hepimiz pozitif görürüzz
Bende gidip yapayım diyorum eşim izin vermiyor doktor 12 si demiş ilkinde 10 gün demişti aynı embriyo ne değişti5 yıl önce oğluma hamileyken 60 tl verdim dedim ben mi çok eskide kalmışım sende böyle söyleyince başka yere bakayımbu arada nerede oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?