Ayni gün transfer olmuşuz cok erken ama ne durumdasiniz nasil hissediyorsunuz ben yerime siğamiyorum evde surekli oku oku durmerhaba arkadaşlar benimde bugün belli oldu transfer günüm ayın 8 inde pazartesi günü olacağım inşallah. 2 tane donmuş embriyom var çift transfer olacağım. Daha önce şubat ayında taze oldum tutmadı. Bu ikinci olacak. Rahim kalınlığı 10 mm dedi ve iyi dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
aynı zamanda transfer olmuşuz bugün transfer + 5 bir his yok hiç dinlenmeden işe gidip geliyorum .ben test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum siz cesaretlisiniz bende acaba 18 değilde 17 de mi baktırsam diye kafamda deli sorularYarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü
Benim test günüm 14 Eylül sizin neden bukadar geç 3. Gün embriyosu muaynı zamanda transfer olmuşuz bugün transfer + 5 bir his yok hiç dinlenmeden işe gidip geliyorum .ben test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum siz cesaretlisiniz bende acaba 18 değilde 17 de mi baktırsam diye kafamda deli sorular
hayır 5 gün ama doktorum 18 verdi testi gününe neden bilmiyorum sanırım herkese aynısını veriyor 12. gün ... embrloğum.10 gün de yaptırsan çıkar dedi ama napsam bilemedim bugün benim transfer +4 cumartesi öğlen oldum artık kafam gitti iş çıkış saatlerine yaklaştığım için normal :)Benim test günüm 14 Eylül sizin neden bukadar geç 3. Gün embriyosu mu
Tabi ki çıkar çıkmaz yazacağım hem de
Bende makine mühendisiyim 30 yaşındayımEvet canım endüstri mühendisiyim 30 yaşındayımsen?
Hayırlı olsun çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinkızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
Allah razı olsun aminHayırlı olsun çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ben belirtisiz bi şekilde devam ediyorum maalesef, bir de grip oldum 3 gündür falan onunla uğraşıyorum üzgünüm o yüzden. Belirtin var mıydıııay inanamıyorum hala 242 gelmiş sonuç iki gündür çok takip edemedim buraları sen ne alemdesin
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinEki Görüntüle 3642620 transfer sonrası 8. Gün değerim
Mantıklı. Bende vakti geldiğinde gider devlette yaptırırım diye düşünüyorum. Gerçi ben küçük yerde yaşıyorum ilçede özel hastane yok.Valla hcg için 2 hastaneye baktım biri 840 diğeri 500 dedi aralarında 500 metre var o yüzden devlette baktırıcam protesto ediyorum.
Yanılmıyorsam 6 eylülde beraber transfer olmuştuk benim de 5. Gün emb doktorum test günü için 16 eylül dedi demekki çıkması gerekiyor ben 16 eylülde yaptıracağım, denenebilirhayır 5 gün ama doktorum 18 verdi testi gününe neden bilmiyorum sanırım herkese aynısını veriyor 12. gün ... embrloğum.10 gün de yaptırsan çıkar dedi ama napsam bilemedim bugün benim transfer +4 cumartesi öğlen oldum artık kafam gitti iş çıkış saatlerine yaklaştığım için normal :)
Siz transfer +5 dediniz ondan öylr yazdım ben tabi herkesin test günü farklı oluyorhayır 5 gün ama doktorum 18 verdi testi gününe neden bilmiyorum sanırım herkese aynısını veriyor 12. gün ... embrloğum.10 gün de yaptırsan çıkar dedi ama napsam bilemedim bugün benim transfer +4 cumartesi öğlen oldum artık kafam gitti iş çıkış saatlerine yaklaştığım için normal :)
Bende bugün grip belirtileri gösteriyorum . Transfer günü hariç 4. GünümdeyimBen belirtisiz bi şekilde devam ediyorum maalesef, bir de grip oldum 3 gündür falan onunla uğraşıyorum üzgünüm o yüzden. Belirtin var mıydııı
Ben de transfer+6.Günde ufak ufak başladım. Bugün 9. Günüm bayağı toparlandım çok şükür. Bol c vitamini, bol su tüketmeni önerebilirim. Bir de günlük q bardak limonlu ıhlamurBende bugün grip belirtileri gösteriyorum . Transfer günü hariç 4. Günümdeyim
Maşallah maşallahBen beta verdim kızlar saat 3 gibi, 56 gelmiş sonucum3. Gün embriyosu transfer sonrası 9. Gün değeri
Maşallah maşallahBen beta verdim kızlar saat 3 gibi, 56 gelmiş sonucum3. Gün embriyosu transfer sonrası 9. Gün değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?