Düne kadar hiiç belirtim yoktu dün akşam regl olcam gibi kasık ağrısı başladı sırta vuran bi de bacaklarım dizlerimden yukarı doğru çekiliyor gibi uyuşuyor gibi üşüyor gibi anlam veremediğim bi his varBen belirtisiz bi şekilde devam ediyorum maalesef, bir de grip oldum 3 gündür falan onunla uğraşıyorum üzgünüm o yüzden. Belirtin var mıydııı
Aaayy hep içimden diyorum ama bi türlü gerçekleştiremedim şunuDüne kadar hiiç belirtim yoktu dün akşam regl olcam gibi kasık ağrısı başladı sırta vuran bi de bacaklarım dizlerimden yukarı doğru çekiliyor gibi uyuşuyor gibi üşüyor gibi anlam veremediğim bi his varbelirtim yok diye üzülmeyin ben de yedim bitirdim kendimi hiçbi belirti yok olmadı diye
Merhaba kaçıncı gün embriyosu sizin ve bugğn kaçıncı gününüz acabaDüne kadar hiiç belirtim yoktu dün akşam regl olcam gibi kasık ağrısı başladı sırta vuran bi de bacaklarım dizlerimden yukarı doğru çekiliyor gibi uyuşuyor gibi üşüyor gibi anlam veremediğim bi his varbelirtim yok diye üzülmeyin ben de yedim bitirdim kendimi hiçbi belirti yok olmadı diye
Merhaba 5. Gün embriyosu 1 eylülde transfer oldum 10. Gün oluyor transferle birlikteMerhaba kaçıncı gün embriyosu sizin ve bugğn kaçıncı gününüz acaba
Kaygı böyle bi şey işte ben de 7. gün testte görene kadar stresten süründüm resmenAaayy hep içimden diyorum ama bi türlü gerçekleştiremedim şunu
Yarın benimde transfer+6 erken gebelik testi yapsam çıkar mı senceKaygı böyle bi şey işte ben de 7. gün testte görene kadar stresten süründüm resmen
Maşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahMerhaba 5. Gün embriyosu 1 eylülde transfer oldum 10. Gün oluyor transferle birlikte
Bence 8e kadar bekleyelim. Benim de her sabah gözlerim teste gidiyor ama eğer geç döllenme ise boş yere üzülmek istemiyorum. Ve benim doktorum test günü olarak 17 eylül dedi.Yarın benimde transfer+6 erken gebelik testi yapsam çıkar mı sence
Merhaba herhangi bir belirtiniz var mı pekiBence 8e kadar bekleyelim. Benim de her sabah gözlerim teste gidiyor ama eğer geç döllenme ise boş yere üzülmek istemiyorum. Ve benim doktorum test günü olarak 17 eylül dedi.
Benim test günüm 14 Eylül doktorum öyle istediBence 8e kadar bekleyelim. Benim de her sabah gözlerim teste gidiyor ama eğer geç döllenme ise boş yere üzülmek istemiyorum. Ve benim doktorum test günü olarak 17 eylül dedi.
Ben çok sakinim sanki hiçbirşey hissetmiyor gibiyim. Sadece karnım şiş ve sert acıyor iğnelerden. Sanki transfer olmamış gibiyim.Ayni gün transfer olmuşuz cok erken ama ne durumdasiniz nasil hissediyorsunuz ben yerime siğamiyorum evde surekli oku oku dur
2.günden belirti aramaya calisiyorum hic birsey hissetmemiz aslinda cok normal transfer gününden beri sürekli ayni seyleri okuyup okuyup duruyorum ilaclarin yaptığı gerginlik var ustune benim yaşadığım stres ayin 20 si nasıl gelecek nasıl sabredicem bilmiyorum cok zor inşallah pozitif sonuclar alirizBen çok sakinim sanki hiçbirşey hissetmiyor gibiyim. Sadece karnım şiş ve sert acıyor iğnelerden. Sanki transfer olmamış gibiyim.
aynı zamanda transfer olmuşuz bugün transfer + 5 bir his yok hiç dinlenmeden işe gidip geliyorum .ben test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum siz cesaretlisiniz bende acaba 18 değilde 17 de mi baktırsam diye kafamda deli sorular
Teşekkür ederimBen de transfer+6.Günde ufak ufak başladım. Bugün 9. Günüm bayağı toparlandım çok şükür. Bol c vitamini, bol su tüketmeni önerebilirim. Bir de günlük q bardak limonlu ıhlamur
HarikaBen beta verdim kızlar saat 3 gibi, 56 gelmiş sonucum3. Gün embriyosu transfer sonrası 9. Gün değeri
Bence daha yapma dedim ya ben 5te başladım hafi o gün erken diye kendim avuttum 6da yapıp da çıkmayınca yıkıldım resmen 6 da çok erken. Bence7. Günü bekle bir güncük daha dayanYarın benimde transfer+6 erken gebelik testi yapsam çıkar mı sence
Amin inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir darısı tüm isteyenlerin emek verenlerin bekleyenlerin başına olsunMaşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Yani bel ve kasık ağrım var. Onun dışında herhangi bir belirtim yok. İlaçlardan da olabilir amaMerhaba herhangi bir belirtiniz var mı peki
İnşaallah çizgiyi görürsün diyeyim o zaman :)Benim test günüm 14 Eylül doktorum öyle istedi
Yarın bi gebelik testi yapmak istiyordum ama kararsızım
Ayyy bende bendeBen çok sakinim sanki hiçbirşey hissetmiyor gibiyim. Sadece karnım şiş ve sert acıyor iğnelerden. Sanki transfer olmamış gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?