Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben belirtisiz bi şekilde devam ediyorum maalesef, bir de grip oldum 3 gündür falan onunla uğraşıyorum üzgünüm o yüzden. Belirtin var mıydııı
Düne kadar hiiç belirtim yoktu dün akşam regl olcam gibi kasık ağrısı başladı sırta vuran bi de bacaklarım dizlerimden yukarı doğru çekiliyor gibi uyuşuyor gibi üşüyor gibi anlam veremediğim bi his var belirtim yok diye üzülmeyin ben de yedim bitirdim kendimi hiçbi belirti yok olmadı diye

Aaayy hep içimden diyorum ama bi türlü gerçekleştiremedim şunu

Merhaba kaçıncı gün embriyosu sizin ve bugğn kaçıncı gününüz acaba

Bence 8e kadar bekleyelim. Benim de her sabah gözlerim teste gidiyor ama eğer geç döllenme ise boş yere üzülmek istemiyorum. Ve benim doktorum test günü olarak 17 eylül dedi.
Benim test günüm 14 Eylül doktorum öyle istedi
Yarın bi gebelik testi yapmak istiyordum ama kararsızım

Ayni gün transfer olmuşuz cok erken ama ne durumdasiniz nasil hissediyorsunuz ben yerime siğamiyorum evde surekli oku oku dur
Ben çok sakinim sanki hiçbirşey hissetmiyor gibiyim. Sadece karnım şiş ve sert acıyor iğnelerden. Sanki transfer olmamış gibiyim.

Ben çok sakinim sanki hiçbirşey hissetmiyor gibiyim. Sadece karnım şiş ve sert acıyor iğnelerden. Sanki transfer olmamış gibiyim.
2.günden belirti aramaya calisiyorum hic birsey hissetmemiz aslinda cok normal transfer gününden beri sürekli ayni seyleri okuyup okuyup duruyorum ilaclarin yaptığı gerginlik var ustune benim yaşadığım stres ayin 20 si nasıl gelecek nasıl sabredicem bilmiyorum cok zor inşallah pozitif sonuclar aliriz

Ben de transfer+6.Günde ufak ufak başladım. Bugün 9. Günüm bayağı toparlandım çok şükür. Bol c vitamini, bol su tüketmeni önerebilirim. Bir de günlük q bardak limonlu ıhlamur
Teşekkür ederim geçmiş olsun

Yarın benimde transfer+6 erken gebelik testi yapsam çıkar mı sence
Bence daha yapma dedim ya ben 5te başladım hafi o gün erken diye kendim avuttum 6da yapıp da çıkmayınca yıkıldım resmen 6 da çok erken. Bence7. Günü bekle bir güncük daha dayan ha yaparım negatif çıkmazsa üzülmem diyosan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…