Yarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkükendini yıpratma ben transferden sonraki 5. ve 6. günler test yapıp yıkıldım resmen stresten öldüm. 7. gün sabah test yaptım prodoctor silik pembe çıktı 8. gün koyulaşmıştı zaten bugün de kan verdim 242 çıkmış. dün akşam regl olmadan bi kaç gün önce başlayan kasık sızlamaları gibi ağrı vardı yatarken şimdi de dizlerimin üstünden yukarı doğru bir şey çekiliyor uyuşuyor gibi oluyor başka bi belirti yok düne kadar da hiç belirtim olmadı
Tamamdır olurTeşekkür ederim yarın muayenede diğer ilaçları doktora sorarım eğer kullanacağız derse size tekrar yazarım olurmu
En azından 7. günü bekleyebilirsen bekle benceYarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü
Hevesim yok zaten negatif hissediyor gibiyim Sen hiç test yaptın mı canım test günün nezamandıEn azından 7. günü bekleyebilirsen bekle bence
5eylül transferi mi siz deHevesim yok zaten negatif hissediyor gibiyim Sen hiç test yaptın mı canım test günün nezamandı
Evet dondurulmuş embriyo sizin de mi 5 Eylül5eylül transferi mi siz de
sabah ilk idrarla yap canım inşallah vardır seninledirYarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü
Bakalım nasip inşallah vardırsabah ilk idrarla yap canım inşallah vardır seninledirçıkmazsa da üzülme diğer günler çıkmayıp 10. gün pozitif çıkan çok kişi var.
Evet canım 5 eylül 5. Gün embriyosu benim de ama henüz test için cesaret edemiyorum zaten evde sadece kaset test varEvet dondurulmuş embriyo sizin de mi 5 Eylül
Ben yarın yapacağım zaten bişey hissedemiyorum aslında çok umutluydum bugün nedense bu hisse kapıldım bakalım nasip herşey allahtan hakkımızda hayırlısı olsunEvet canım 5 eylül 5. Gün embriyosu benim de ama henüz test için cesaret edemiyorum zaten evde sadece kaset test var
Transfer+6’dayım ben hiç test yapmadım 13 Eylül test günüm o zmn yapacağım yanlış hatırlamıyorsam 2.günün akşamı başlayan 3. Günün boyunca devam eden kasık ağrım vardı ama 2-3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum bugün anlık adet sancılarım oluyor sivilcelenmelerşm arttı baş ağrımda tekrardan başladı adet belirtilerim de olabilir ilaçların etkileri de bekleyip göreceğiz ama ben adetim gibi hissediyorumHevesim yok zaten negatif hissediyor gibiyim Sen hiç test yaptın mı canım test günün nezamandı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah transferimiz aynı günmüş çok şükür güzel haberler gelmeye devam ediyorkızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
Valla hcg için 2 hastaneye baktım biri 840 diğeri 500 dedi aralarında 500 metre var o yüzden devlette baktırıcam protesto ediyorum.Özel hastanede progestan baktırdım 130 TL ödedim. 700 nedir ya
amin canım çok sağol sanırım seninki de pozitif inşallah sağ salim doğurmayı nasip etsin allahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah transferimiz aynı günmüş çok şükür güzel haberler gelmeye devam ediyor
Dün gördüm çok şükür bende eşim oyun bozanlık yapmazsa akşam gidip kan vericemamin canım çok sağol sanırım seninki de pozitif inşallah sağ salim doğurmayı nasip etsin allah
Amin inşallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız biz de eylül bize de şanslı getirir inşallahBen yarın yapacağım zaten bişey hissedemiyorum aslında çok umutluydum bugün nedense bu hisse kapıldım bakalım nasip herşey allahtan hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?