Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Yarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü

Teşekkür ederim yarın muayenede diğer ilaçları doktora sorarım eğer kullanacağız derse size tekrar yazarım olurmu

Yarın transfer+6 olucam erken gebelik testi yaparım varsa çıkar bence 5. Gün embriyosu çünkü
sabah ilk idrarla yap canım inşallah vardır seninledir çıkmazsa da üzülme diğer günler çıkmayıp 10. gün pozitif çıkan çok kişi var.

Evet canım 5 eylül 5. Gün embriyosu benim de ama henüz test için cesaret edemiyorum zaten evde sadece kaset test var
Ben yarın yapacağım zaten bişey hissedemiyorum aslında çok umutluydum bugün nedense bu hisse kapıldım bakalım nasip herşey allahtan hakkımızda hayırlısı olsun

Hevesim yok zaten negatif hissediyor gibiyim Sen hiç test yaptın mı canım test günün nezamandı
Transfer+6’dayım ben hiç test yapmadım 13 Eylül test günüm o zmn yapacağım yanlış hatırlamıyorsam 2.günün akşamı başlayan 3. Günün boyunca devam eden kasık ağrım vardı ama 2-3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum bugün anlık adet sancılarım oluyor sivilcelenmelerşm arttı baş ağrımda tekrardan başladı adet belirtilerim de olabilir ilaçların etkileri de bekleyip göreceğiz ama ben adetim gibi hissediyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah transferimiz aynı günmüş çok şükür güzel haberler gelmeye devam ediyor
amin canım çok sağol sanırım seninki de pozitif inşallah sağ salim doğurmayı nasip etsin allah

Ben yarın yapacağım zaten bişey hissedemiyorum aslında çok umutluydum bugün nedense bu hisse kapıldım bakalım nasip herşey allahtan hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız biz de eylül bize de şanslı getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…