İnşallah öyledir . Bakalım test gününü bekliyorum artık . Allah ın izniyle zaten 3 günümüz kaldı . İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız . Çok zor tüm katlandıklarımız kadınlar olarak . Maddi manevi. İşim stresliydi sırf kafam rahat olsun , sonra vicdan azabı yaşamayayım diye işi bıraktım . İnşallah güsel haberlerTest gününü bekle bence canım ilaçlarına devam et canını da sıkma şimdiden erken olabilir
Ayy valla gerçekten de öyle bir türlü geçmiyor vakit önceden ne hızlı geçerdi günler diyorumöyle düşünüyorum bende artık günler ne çok uzun geçmek bilmiyor
Benimde son 3 günİnşallah öyledir . Bakalım test gününü bekliyorum artık . Allah ın izniyle zaten 3 günümüz kaldı . İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız . Çok zor tüm katlandıklarımız kadınlar olarak . Maddi manevi. İşim stresliydi sırf kafam rahat olsun , sonra vicdan azabı yaşamayayım diye işi bıraktım . İnşallah güsel haberler
Aynı gün transfer olmuşuz benımde sol tarafımda bir kaşık ağrısı hatta damar atması gibi nabız gibi oldum bugünde bel ağrım var çok merak ediyorum tuttumu acaba idrar yaptın mı hiç yada lekelenme oldu muMerhabalar canlarbende 6 Eylülde transfer oldum transfer +7. günüm bugün benim birkaç gündür sağ kasık ağrım ve bel ağrılarım var. Beni biraz korkutuyor tek taraflı ağrı olunca dış gebelik aklıma geldi. Merak ettiğim sizlerde yaşanan kasık ağrıları tek taraflı mı yoksa genel bir ağrı mı ? Yardımcı olursanız memnun olurum.
Benim 7 Eylül transfer oldu 6.gün embriyosu, test gününe 16 Eylül dedi bakalımBende siz 12 yazınca 3.sandım evet genelde 5.günler 9 ya da 10. Gün kan veriyorlar diye biliyorum demekki daha garantiye almak istiyor doktorunuz
Yumurta kaliten neydi canım kaç tane tranfer olmustunKızlar 5. Gün embriyosu sonucun 32.46 düşük değil dimi düşük geldi gözüme bugün transfer+9
5.gün embriyosu 5AA kalitede 1 adet embriyo transfer oldumYumurta kaliten neydi canım kaç tane tranfer olmustun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim 7 Eylül transfer oldu 6.gün embriyosu, test gününe 16 Eylül dedi bakalım
Merhabalar bende dün gonal f başladım süreç nasıl ilerliyor o kadar heyecanlıyım ki Rabbim kucaklarımızı doldurmayı sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsinHakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım sonucun çok sevindim pozitif olmasına5.gün embriyosu 5AA kalitede 1 adet embriyo transfer oldum
Ay benimkiyle aynı5.gün embriyosu 5AA kalitede 1 adet embriyo transfer oldum
Olumlu düşün sana iyi gelen şeyler yap ve sağlıklı beslen canım sonrası hızla geçiyor yavaş geçen süreç transfer sonrası :)Merhabalar bende dün gonal f başladım süreç nasıl ilerliyor o kadar heyecanlıyım ki Rabbim kucaklarımızı doldurmayı sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin
Ben de 20 dk önce kan verdim doktorumu dinleyemedim5.gün embriyosu 5AA kalitede 1 adet embriyo transfer oldum
Çok sağol canım allah razı olsun darısı başınaHayırlı olsun canım sonucun çok sevindim pozitif olmasına
Kız gördüm ben pozitifi dünSende inşallah pozitifi görürsün
Ayy biz seninle aynı gün transfer olmuştukkk sonucun çıkarsa yaz lütfenBen de 20 dk önce kan verdim doktorumu dinleyemedim
O kadar heyecanlıyım ki birde iğneden sonra karın ağrısı yaşıyorum ben sizde de oldu mu ?Olumlu düşün sana iyi gelen şeyler yap ve sağlıklı beslen canım sonrası hızla geçiyor yavaş geçen süreç transfer sonrası :)
Yaa hayırlı olsun canım buraya yazmışmıydın göremedim benKız gördüm ben pozitifi dün
Yazdım dün canım hatta değerimide yazdım sana 58,3 çıktı diyeYaa hayırlı olsun canım buraya yazmışmıydın göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?