Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Test gününü bekle bence canım ilaçlarına devam et canını da sıkma şimdiden erken olabilir
İnşallah öyledir . Bakalım test gününü bekliyorum artık . Allah ın izniyle zaten 3 günümüz kaldı . İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız . Çok zor tüm katlandıklarımız kadınlar olarak . Maddi manevi. İşim stresliydi sırf kafam rahat olsun , sonra vicdan azabı yaşamayayım diye işi bıraktım . İnşallah güsel haberler

Benimde son 3 gün

Aynı gün transfer olmuşuz benımde sol tarafımda bir kaşık ağrısı hatta damar atması gibi nabız gibi oldum bugünde bel ağrım var çok merak ediyorum tuttumu acaba idrar yaptın mı hiç yada lekelenme oldu mu

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhabalar bende dün gonal f başladım süreç nasıl ilerliyor o kadar heyecanlıyım ki Rabbim kucaklarımızı doldurmayı sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin

Merhabalar bende dün gonal f başladım süreç nasıl ilerliyor o kadar heyecanlıyım ki Rabbim kucaklarımızı doldurmayı sağlıklı hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin
Olumlu düşün sana iyi gelen şeyler yap ve sağlıklı beslen canım sonrası hızla geçiyor yavaş geçen süreç transfer sonrası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…