Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben bugün kan verdim transfer+9 32.46 çıktı düşükmü sence sen kaçıncı günde vermiştin
Betanı bence kıyaslama 11-12 de bu değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen çok gebe oldu. Kafanı ferah tut önemli olan biliyosun güzel artışı

Evet teşekkür ediyorum yinede insan hep bi kaygılı oluyor ya
Asıl bu süreç kaygılı ya zaten bende yarın beta vericem. Ondan sonra kese görebilecekmiyim hadi gördüm kalp atışı duyacakmıyım hep bunları düşünüyorum ama işte ne kadar kaygılı olursak olalım olacak olan oluyor. Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda inşallah

Kaçıncı gün embriyosu peki benim 5. Gün embriyosu 8 inde transfer oldum 17 si test günüm 9.gun ilk testi yapalım dediler
Kaçinci transferiniz benim 3. Denemem olacak bu ve hic birinde geride embriyo yoktu hep başa sardim şimdi gene yok dondurulmus embriyom bu duruma biraz cok üzülüyorum hem maddi hem manevi cok zor

Kaçinci transferiniz benim 3. Denemem olacak bu ve hic birinde geride embriyo yoktu hep başa sardim şimdi gene yok dondurulmus embriyom bu duruma biraz cok üzülüyorum hem maddi hem manevi cok zor
Benim ikinci denemem benim durumum daha kötü bizim sperm yok ameliyat dokusu ile embriyo onunla oluşuyor ve geride hiçbirseyimiz kalmadı bizim maddi söylemiyorum artık siz sadece belki tüp bebeğe verdiniz biz bide erkek tedavisi ameliyati tese dokusu saklaması onunla yumurta toplanması olusmayan embriyolar piezzo tekniği parası bir sürü şey

Hiç birimizin ki kolay değil malesef benim esimde de sperm hareketsizligi cikti bu tedavi de daha oncesinde de ben tuplerimi aldırdım tikanmislardi acilmadilar ameliyat oldum Allah yardimcimiz olsun bu tedavimiz son olsun inşallah çok zor gerçekten bu tedavimi herkesden sakladım artik teselliler bile ağir gelmeye başladı bizi bizden başka anlayan yok malesef

Bende kimse bilmiyor gerçekten de nasip artık herkesin zor süreci tabiki asla karşılaştırma yapamayz güzel haberler alalım hep birlikte umutla bekliyoruz

Amin inşallah çok haklısınız olacak olan oluyor nasip kısmet diyelim Rabbim kucağımıza almayı nasip eylesin

Ben de 11 Eylül’de transfer oldum

Canım bana asla kahve çay içme denildi kahve zararlı değil mi ?
Bana öyle bir şey denilmedi. Bitki çayları nane maydonoz cast food paketli ürün yasak. Tüp Bebek diyetisybeleri de bir yere kadar kahveye müsade ediyor diye ben içiyorum. Ama normalde ictigimden daha az kahve koyuyorum. Bir de günde en fazla iki fincan içiyorum. Transferden sonra 1 e düşürdüm. Çay tuketmiyorum.

Banada maydanoz nar bitki çayları söylendi ama özellikle kesinlikle çay kahve içmiyorsun tutunma olana. Kadar denildi hatta canım istedi sordum hayır içme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…