Evet muhtemelen ondan dolayı da olabilir. Güzel düşünün hayırlı haberleriniz olsun inşallahİki gündür vardı arada hareket edince giriyor bazen durduk yere hissediyorum . Transferden önce çatlamamış yumurtam vardı doktor bunu vücut kendi atacak dedi aklıma o geldi şimdi ondan dolayı olabilir
Tek embriyo mu koyulmuştu sizin? Benim bugün transfer +10 ama doktorum 12. Gün istedi testi heyecanla bekliyorum bendeT+9 ikinci sonucu görünce doktorun istemedi bir daha kan vermemi 12 gün sonraya kese randevusu verdi
Ben 6. Günde evde idrar testi yaptım silik çıktı ama flaşla falan gördük ışık altında baktık o derece zor görünüyordu silik çıktığını görünce hemen kan verdim çıktı şükür. Çıkar yani özellikle kanda.5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba
Benim de bugün transfer+5 doktorum 11.günde istedi ama benim iğnem bitiyor transfer+9 da, yeni doza başlamamam da bunun pozitif olup olmadığına bağlı yoksa hiç başlatmayacaklar o yüzden transfer+9 da kan testi vereceğim bu cumartesiTek embriyo mu koyulmuştu sizin? Benim bugün transfer +10 ama doktorum 12. Gün istedi testi heyecanla bekliyorum bende
Haydi bakalım güzel haberler alalım cumartesiBenim de bugün transfer+5 doktorum 11.günde istedi ama benim iğnem bitiyor transfer+9 da, yeni doza başlamamam da bunun pozitif olup olmadığına bağlı yoksa hiç başlatmayacaklar o yüzden transfer+9 da kan testi vereceğim bu cumartesi
Fenix flora , megafert, d vitamini ve B12 vitamin kullanıyorum benKızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Bana magnezyum omega 3 selenyum ve probiyotik verdi. D vitaminini kullanıyordum zaten. Kabızlık gibi sorunlar olmasın diye probiyotik başlattıFenix flora , megafert, d vitamini ve B12 vitamin kullanıyorum ben
Transferin kaçıncı günündesinizBana magnezyum omega 3 selenyum ve probiyotik verdi. D vitaminini kullanıyordum zaten. Kabızlık gibi sorunlar olmasın diye probiyotik başlattı
Ben Efa Mom kullanıyorum, çok yakın arkadaşım eczacı o önerdi, onu doktora sordum içeriği güzel dedi onayladı. Memnunum kan değerlerimi düzenledi halsiz hissetmiyorum. D vitamini takviyesi de ocean alıyorum ama genelde unutuyorum onuKızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Bende 3 Eylül da olmuştum çok şükür pozitif2 Eylül saat 09.00 bende katıldım aranıza
Merhaba bende 3 Eylül transferım 8 gün yaptım pozitifi gördüm çok acele etmeyın benceBende bu sabah bi yapsam mı dedim ama 5. gün çok erken çıkmaz diye 7. Gün mü yapsam diyorum
Daha transfer olmadım döngüm başladı sadece ilaçlara başladım EstrofemeTransferin kaçıncı günündesiniz
Evet o biraz unutuluyor malesefBen Efa Mom kullanıyorum, çok yakın arkadaşım eczacı o önerdi, onu doktora sordum içeriği güzel dedi onayladı. Memnunum kan değerlerimi düzenledi halsiz hissetmiyorum. D vitamini takviyesi de ocean alıyorum ama genelde unutuyorum onu
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBende 3 Eylül da olmuştum çok şükür pozitif
Amin inşallah teşekkür ediyorumHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Kaçıncı gün beta verdiniz kaçla öğrendinizAmin inşallah teşekkür ediyorum
10 gün öğrendim-228Kaçıncı gün beta verdiniz kaçla öğrendiniz
8 gün sabah idrar testı yaptım tabiKaçıncı gün beta verdiniz kaçla öğrendiniz
çok güzel10 gün öğrendim-228
12 gün de-362
14 .gün tekrar vericem yarın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?