Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İki gündür vardı arada hareket edince giriyor bazen durduk yere hissediyorum . Transferden önce çatlamamış yumurtam vardı doktor bunu vücut kendi atacak dedi aklıma o geldi şimdi ondan dolayı olabilir
Evet muhtemelen ondan dolayı da olabilir. Güzel düşünün hayırlı haberleriniz olsun inşallah

5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba
Ben 6. Günde evde idrar testi yaptım silik çıktı ama flaşla falan gördük ışık altında baktık o derece zor görünüyordu silik çıktığını görünce hemen kan verdim çıktı şükür. Çıkar yani özellikle kanda.

Tek embriyo mu koyulmuştu sizin? Benim bugün transfer +10 ama doktorum 12. Gün istedi testi heyecanla bekliyorum bende
Benim de bugün transfer+5 doktorum 11.günde istedi ama benim iğnem bitiyor transfer+9 da, yeni doza başlamamam da bunun pozitif olup olmadığına bağlı yoksa hiç başlatmayacaklar o yüzden transfer+9 da kan testi vereceğim bu cumartesi

Haydi bakalım güzel haberler alalım cumartesi Bende inşallah Perşembe günü haber ederim

Kızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Ben Efa Mom kullanıyorum, çok yakın arkadaşım eczacı o önerdi, onu doktora sordum içeriği güzel dedi onayladı. Memnunum kan değerlerimi düzenledi halsiz hissetmiyorum. D vitamini takviyesi de ocean alıyorum ama genelde unutuyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…