Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

En az %60 olması yeterli iki kat olmadığı için endişe ediyorsanız canınızı sıkmayın yarın ki değer önemli sizin için
İşte ilk değerim erkendi 10 . Günde 228 ıkı gün sonra 362 oldu hemşire de orta bir değer dedi 1,5 artımış dedi benımde ilk tüp bebegım açıkçası korkuyorum işte yarını bekliyorum

İşte ilk değerim erkendi 10 . Günde 228 ıkı gün sonra 362 oldu hemşire de orta bir değer dedi 1,5 artımış dedi benımde ilk tüp bebegım açıkçası korkuyorum işte yarını bekliyorum
Benimde ilk tüp bebeğim anlıyorum seni inşallah yarın güzel bir artış olur

Kızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Özellikle sordum birşeye gerek yok dedi ama protein ağırlıklı beslenme işe yarıyor bence bu dönemde okuduğum çok çeşitli yerde de gördüm ve transferden sonra 2 gebeliğimde de ananas yedim abartmadan benim yaptığım bunlar ama doktorların hep dediği ne yaparsak yapalım bebeğin yerini sevmesi önemli

Moralini bozma tatlım daha 7 VI günün 12 güne hergun iki ye katla bakalım 12 gün sonucun o olacak 12 günü 180 olarak düşün onu daha kana yeni geçiyor gayet güzel bir değer 7.ci gün icin H Hayallerimsonbahar

Çok teşekkür ediyorum hayırlısı beklemek zorundayz artık yarın kan vercem yarında istedi 9.gunde

Valla beni baya geç çağırdılar şehir hastanesine mi gitsem cuma orta yerimden çatlamadan
Yolk kesesinide görmek istiyor bazı doktorlar 6-7 haftada net görüldüğü için öyle çağırdı belkide ozaman belki kalp atışı da duyarsın

Yarında Allah'ın izni ile 2 ye katlar tatlı annecik şimdi sen artık bebisini sev mutlu ol hamileligin tadını çıkar
Hep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…