Evet moralini bozma daha çok erken çünkü daha yeni yeni yerleşmeye çalışıyorBen bu sabah yaptım negatif çıktı ama moral bozmadım nedense6. Gündeyim
@SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans @Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızdabeklemedeyüz
Ben dün gece idrar testi yaptım negatif çıkacağını bile bile 4. Gün yani@SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans @Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
Sen ne durumdasın nasıl gidiyorEvet moralini bozma daha çok erken çünkü daha yeni yeni yerleşmeye çalışıyor
Çok erken ama canım kendini üzüyorsun böyle daha yerleşmeye çalışıyor emin olBen dün gece idrar testi yaptım negatif çıkacağını bile bile 4. Gün yani
Benim 2. Günüm bugün günler geçmek bilmiyor inanki ayın 16 dı test günümSen ne durumdasın nasıl gidiyor
Allah sabır versin hepimize benim çoğu gitti azı kaldı. Çarşamba günü test günüm ama prolutex iğnem salı günü bitiyor. Salı gece acilde kan verip öğrensem negatifse çarşamba iğneyi almayıp yapmasam diye düşündümBenim 2. Günüm bugün günler geçmek bilmiyor inanki ayın 16 dı test günüm
Valla günler geçmek bilmiyor, test de yapmadım@SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans @Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
Benim de öyle biliyoe musun test günümden 1 gün eksik iğnem, senin gibi yapmayı planlıyorum ben deeAllah sabır versin hepimize benim çoğu gitti azı kaldı. Çarşamba günü test günüm ama prolutex iğnem salı günü bitiyor. Salı gece acilde kan verip öğrensem negatifse çarşamba iğneyi almayıp yapmasam diye düşündüm
Bence de öyle yapman daha mantıklı canım 1 günden zaten bişey olmazAllah sabır versin hepimize benim çoğu gitti azı kaldı. Çarşamba günü test günüm ama prolutex iğnem salı günü bitiyor. Salı gece acilde kan verip öğrensem negatifse çarşamba iğneyi almayıp yapmasam diye düşündüm
Evet canım belli, 5. Gün embriyosu muydu?Eki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Var gibi ben gördümEki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Kaçıncı günün canım seninValla günler geçmek bilmiyor, test de yapmadımSabah boğaz ağrısıyla uyandım o yüDen biraz gerginim
Aslında üzülmedim çok sık tuvalete gidiyorum dün gecede çıkmayacağını bilerek yaptım ama kimi durduramadıÇok erken ama canım kendini üzüyorsun böyle daha yerleşmeye çalışıyor emin ol
Var gibi ben gördümEki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Var sanki bende çok hafif hayalet çizgi görüyorum yarın bidaha yap istersenEki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Evet 5. GunEvet canım belli, 5. Gün embriyosu muydu?
Kaçıncı dakikada çıktıEki Görüntüle 3641583 fotoda çok belli olmuyor çok silik ikinci çizgi cikti transfer tarihim 2 Eylül
Benim bugün transfer sonrası 6. Günüm ama 3. Gün embriyosu olduğu için yapsam da bugün çıkmaz diye düşünüyorum. Salı veya çarşamba yapıcam. Kasıklarımda ağrı var dünden beri çekilme gerilme hissi, rahmim yanıyor gibi. Ama ilaçlardan da olabilir tabi@SeymaSevgi K kivircikbimuhendis @Ataabetull U umutlubiri23 @Macengcans @Zuzuzuzz A anonimkul @cemre0 @5361 @Ccelinee
D ddmmllss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?