- 1 Temmuz 2022
- 93
- 124
- 43
- 30
Bende bu sabah bi yapsam mı dedim ama 5. gün çok erken çıkmaz diye 7. Gün mü yapsam diyorumHiç yapmayın ben erkenbgebelik testi yaptım negatif ti hiç yapmayın
Aynen bende de öyle üzerinden bir gün geçiyor ama o tarafa dönerken falan çok acıyorVururken acıma yanma falan olmuyor ama karnımı sonradan acıtıyor dokunamıyorum bile o kadar. Umarım geçer. Soğuk kompleks çokta işe yaramadı maalesef
Mantıklı canım benimki negatif çıktı gün yaklaşınca tekrar yaparım bat 11 EylülBende bu sabah bi yapsam mı dedim ama 5. gün çok erken çıkmaz diye 7. Gün mü yapsam diyorum
Merhaba ben de dün transfer oldum. İnşaallah tutunurlar bize. Siz sürekli yatıyor musunuz, ben yattıkça daralıyorum ve dün gece sürekli sırt üstü yatmaktan uyuyamadım.5 Eylül de ben oldum yani dün inş bebeklerimiz tutunur
amin inşallah neler hissediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ilk transferiniz miMerhaba aynı gün transfer olmuşuz mi bebeklerimiz tutunur
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim 2. Transferim olduğu için yatmıyorum sürekli ev işimi bile yapıyorum dün transferden geldikten sonrada çok fazla yatmadım çünkü kan dolaşımı olması gerek biz yattıkça kan dolaşımı azalıyor yatma konusuna gelince yüz üstü yan her türlü yatıyorum yani kafamdan attımMerhaba ben de dün transfer oldum. İnşaallah tutunurlar bize. Siz sürekli yatıyor musunuz, ben yattıkça daralıyorum ve dün gece sürekli sırt üstü yatmaktan uyuyamadım.
Hayırlı olsun şimdiden güzel sonuçlar almanız dileğiyleMerhabalar arkadaşlar , bende bugün 6 Eylülde transfer olacağım. Dualarınızı bekliyoruminşlallah hepimiz sevinçli haberlerimizi yazarız
Cikolata kist i kaç cm di alındı sizdeBen 2024 Mayıs ayında opu oldum ama çikolata kistim vardı opudan 20 gün sonra çikolata kisti ameliyatı oldum toplam 12 yumurta toplandı 10 tanesi maalesef öldü kist yüzünden zehirlenmişler 2 tane kaldı embriyoları dondurduk ve 8 ay sonra yani 31 Ocak 2025 de 1 tanesi transfer edildi 5. Gün embriyosu 4aa kalitesindeydi fakat olumsuzlukla sonuçlandı bende doktorumdan çok memnun olmadığım için başka bi doktora gitmek istedim ve 5 ay içinde tekrardan opu oldum ve 3 gün sonra transferim gerçekleşecek Allah’ın izniyle yani kısaca eğer dondurulmuş embriyolarınız varsa transferden 1 ay sonra bile tekrar transfer olabilirsiniz eğer doktorunuzdan memnunsanız ara koymayın ve tekrar transfer olun tahminimce 2 ay sürer neden tutmadığıyla alakalı araştırma yaparlar kan tahlilleri isterler ve sonraki ay başka bi tedavi uygularlar bu tedavi ile transfer olursunuz tekrar diye umuyorum
8-10 cm arasıydıCikolata kist i kaç cm di alındı sizde
Baya büyükmüş bende de 5 cm cocik sahibi olamazsın tüp bebek direk dediler dış gebelik geçirdim sonrasında şimdi de korkuyorum8-10 cm arasıydı
Bence ameliyat olmalısın canım hamile kalsan bile çoçuk için zararlı olur zehirleyebilirBaya büyükmüş bende de 5 cm cocik sahibi olamazsın tüp bebek direk dediler dış gebelik geçirdim sonrasında şimdi de korkuyorum
Haklısınız gerçekten. Ben ani hareket etmekten kaçınmaya çalışıyorum bakalım inşaallah tutunurMerhaba hayırlı olsun öncelikle benim 2. Transferim olduğu için yatmıyorum sürekli ev işimi bile yapıyorum dün transferden geldikten sonrada çok fazla yatmadım çünkü kan dolaşımı olması gerek biz yattıkça kan dolaşımı azalıyor yatma konusuna gelince yüz üstü yan her türlü yatıyorum yani kafamdan attım
Devlet hastaneleri 8 10 cm olmadan almıyorlar ki özel de cok istediBence ameliyat olmalısın canım hamile kalsan bile çoçuk için zararlı olur zehirleyebilir
Bende aynı bu şekildeyimBir gün daha ilerledik
Bende aynı bu şekildeyim
İnşallah sizin ilk transferiniz miHaklısınız gerçekten. Ben ani hareket etmekten kaçınmaya çalışıyorum bakalım inşaallah tutunur
Ben özelde olmuştum devletten bi bilgim yok maalesefDevlet hastaneleri 8 10 cm olmadan almıyorlar ki özel de cok istedi
Evet ilk transferim. Bakalım inşaallah tutar sağlıklı olur.İnşallah sizin ilk transferiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?