Hayırlı olsunEvet ilk transferim. Bakalım inşaallah tutar sağlıklı olur.
33 yaşındayım ben Konya'da yaptırdım. Sizin yaşınız kaçHayırlı olsunYaşınız kaç İstanbul’da mı yaptırdınız belki doktorumuz aynıdır
25 yaşındayım bende33 yaşındayım ben Konya'da yaptırdım. Sizin yaşınız kaç
Ne kadar güzel :)25 yaşındayım bende
Zaman sanki durduBir gün daha ilerledik
Çok sağolun bekleyen herkes bu güzel haberi alsın biran önceNe kadar güzel :)
İnşaallah bu sefer tutar bebeğiniz :)
İlk değil benim ikinci olucak inş hayırlı olur ben emryo glue denedim bu kez Kocaeli de yaptırıyorum iğneleri kendim vuruyorm dünde bugünde yatıyorumamin inşallah neler hissediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ilk transferiniz mi
Rahim kalınlığınız kaç tıamin inşallah neler hissediyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ilk transferiniz mi
İlk değil benim ikinci olucak inş hayırlı olur ben emryo glue denedim bu kez Kocaeli de yaptırıyorum iğneleri kendim vuruyorm dünde bugünde yatıyorum
Hayırlı olsun öncelikle benim de 2. Transferim rahim kalınlığımı maalesef bilmiyorumRahim kalınlığınız kaç tı
Konya da kime yaptırdınız acaba33 yaşındayım ben Konya'da yaptırdım. Sizin yaşınız kaç
Başkent hastanesinde Mehmet Ufuk Ceran doktorumKonya da kime yaptırdınız acaba
Bende 6 eylülde oldum. Hayırlısı olsunMerhabalar arkadaşlar , bende bugün 6 Eylülde transfer olacağım. Dualarınızı bekliyoruminşlallah hepimiz sevinçli haberlerimizi yazarız
Teşekkür ederim ikimiz içinde umarım en güzeli en hayırlısı olurBende 6 eylülde oldum. Hayırlısı olsun
AminTeşekkür ederim ikimiz içinde umarım en güzeli en hayırlısı olur
Ben bu sabah yaptım negatif çıktı ama moral bozmadım nedenseS SeymaSevgi K kivircikbimuhendis A Ataabetull U umutlubiri23Macengcans Z Zuzuzuzz A anonimkul cemre0 5 5361 C Ccelinee
D ddmmllss
Kızlarrr ne durumdasınız nasıl geçiyor günler test yapan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?