Bende 7.aya girdiğimde erken doğum yaptım. 15 gün küvezde kaldı ama yaşayamadı. Doktor hataları çok fazla . O zamanlar düşünmemiştim ama sonrasında ihmalleri farkediyorsun. Hepimiz için güzeli olsun inşallahBen hemen geldim lavabo harıcı kalkmıyorum kalktığım zaman da ev içinde gezip öyle gelip geri uzanıyorum ilk hamıleligimde kızımı erken doğumdan kaybettim şimdi kalkmak istesem bile kaynanam ve annem kalkma dıyolar aynı acıyı yaşamamak için
Evet rabbim ne derse o olur ama işte annelerimiz kendı bildiklerini yaptıkları için yatıyorum kalp kırmamak için ne yapalım onların dualarıyla ayaktayızBanada yarın işine git. Yorulduğunu hissedersen otur dedi. Hatta ben ertesi gün rapor verseniz okula gitmesem dedim. Hayır hayır çalışmak kendini yormadan tabiki bu bizim istediğimiz dedi. Bende zaten öğretmenim. Ders saatlerinde rahat bakalım. Zaten Allah ol derse olur.
Vala bacım bende bugün transfer oldum ama 5 gün önceden ayaklarım ağrımaya başladı hemen etki bekleme dua edelim tutsun etki hissetmesekte olurKızlar bende hafif bel hafif kasik ağrısı var sizlerde var mı bugün 2.gun oluyor demi dün yapıldı transfer
Yok etki veya belirtisi için yazmadım normal mi acaba bel ağrısı onun için yazdımVala bacım bende bugün transfer oldum ama 5 gün önceden ayaklarım ağrımaya başladı hemen etki bekleme dua edelim tutsun etki hissetmesekte olur
Hee evet normalYok etki veya belirtisi için yazmadım normal mi acaba bel ağrısı onun için yazdım
Sizinki dondurulmuş muHee evet normal
Benım ilk transferım de olmustu agrılarımYok etki veya belirtisi için yazmadım normal mi acaba bel ağrısı onun için yazdım
evet 6. Gün embrıyosuSizinki dondurulmuş mu
Benım ilk transferım de olmustu agrılarım
evet 6. Gün embrıyoskaci
Kaçıncı buBenım ilk transferım de olmustu agrılarım
evet 6. Gün embrıyosu
İlk transfer pozitifi kaçıncı günde öğrendinizBenım ilk transferım de olmustu agrılarım
evet 6. Gün embrıyosu
İlk transfer pozitifi kaçıncı günde öğrendiniz
Bu ikinci transferim benim ilk transferım 5. Gün embrıyosuydu 5 aylıkken erken doğumdan kızımı kaybettim şimdi bu transferım de inşallah tutar servikal yetmezliğinden dikiş atılacak hep yatıcam artıkKaçıncı bu
6. Gün evde erken gebelik testınde öğrendim ben tabi sonra evdeki testlerle gün geçtikçe dahada koyu oldu sonra zaten kan verdıkİlk transfer pozitifi kaçıncı günde öğrendiniz
Dün yapıldıysa bugün 1.günKızlar bende hafif bel hafif kasik ağrısı var sizlerde var mı bugün 2.gun oluyor demi dün yapıldı transfer
İl gün sayılmıyor muDün yapıldıysa bugün 1.gün
Evetİl gün sayılmıyor mu
Benım kan günüm 3 ekimde ama ben bu ayın sonunda evde test yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum yinede
Kaçıncı günde tutunuyor acaba
İlk 48 saatde tutunma gerçekleşiyor canımKaçıncı günde tutunuyor acaba
O zaman benimkisinin 14 saati kaldiİlk 48 saatde tutunma gerçekleşiyor canım
Progestan testi verckmsnz betandan önceO zaman benimkisinin 14 saati kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?