- 28 Kasım 2024
- 458
- 281
- 18
- 24
Bende 23 de oldum hayırlı sonuçlar alabilriirz inşallahMerhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrr
Amin inşallahBende 23 de oldum hayırlı sonuçlar alabilriirz inşallah
A adaselinkaraSürekli idarara sıkışıklık oluyor ama çok su tüketiyorum ben kan akışı hizlansin diye 3-4 litre felan diğer türlü çok fazla olmuyor ama kalkmaniz daha iyi o kadarlikta kalk bence ki kan akışı için faydası çok bide yeme içme düzeni felan nasıl yapıyorsunuz
AminnYaa öylemi kolay gelsin Allah gücünüzü artırsın
Bence kan vermemelisin bi belirti de arama daha çok erken kan vermek için transfer günü sayılmıyor daha bu gün 3. Gün gününü bekle zaten şuan hormonlardan yüksekte çıka bilirrKızlar bende hiç bir belirti yok sizde var mı hele bugün bel ağrısı da yok birşey yok
İnsan yinede dayanamıyor yaa anladim bugün 3.günüm ilk günde sayiliyor diye okumuştum daBence kan vermemelisin bi belirti de arama daha çok erken kan vermek için transfer günü sayılmıyor daha bu gün 3. Gün gününü bekle zaten şuan hormonlardan yüksekte çıka bilirr
Ben sayılmıyor diye biliyorum ama bilmiyorum belirti bende de yok şuanİnsan yinede dayanamıyor yaa anladim bugün 3.günüm ilk günde sayiliyor diye okumuştum da
Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallahBen sayılmıyor diye biliyorum ama bilmiyorum belirti bende de yok şuan
4 ve 5 günde öğrenen çok fazla ama hep araştırdım okudumda çift embriyo gönderildi ya bana normal betanin iki katı olacak seni ikiside tutarsaBen sayılmıyor diye biliyorum ama bilmiyorum belirti bende de yok şuan
Amin inşallah çünkü ben ilkinde gidip kan verdim erkeden evde gebelik testi yaptım kan da pozitif çıktı test günü değerim bi düştü dünyam başıma yıkıldı onun için diyorumRabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Evet kocaman yazı yazmıştı kağıdıma cinsel ilişki yasak diyeBenim size sormak istediğim gebelikte cinsellik değil transferden sonra yasak koyuldu mu ilişkiye
Ben de 14. gün vereceğim kanı. 10. gün acaba erken değil mi. En az 12. gün görmüştüm kan verenler arasında. İdrar testi hiç yapmadınız değil miPozitife değer düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum kanda. 3.gun embriyosu ama doktor illa 10.gunde kan ver dedi.
Kaçıncı günde vermiştiniz ovetrilla kullanılmıyor nasıl pozitif çıktı kiAmin inşallah çünkü ben ilkinde gidip kan verdim erkeden evde gebelik testi yaptım kan da pozitif çıktı test günü değerim bi düştü dünyam başıma yıkıldı onun için diyorum
Yok hiç yapmadım daha beklemek istiyorum ama bekleyebilirmiyim bilmiyorumBen de 14. gün vereceğim kanı. 10. gün acaba erken değil mi. En az 12. gün görmüştüm kan verenler arasında. İdrar testi hiç yapmadınız değil mi
5 günü yaptım pozitifti sanırım ilk transferimde de vurdum çatlatma iğnesiKaçıncı günde vermiştiniz ovetrilla kullanılmıyor nasıl pozitif çıktı ki
Ben size değil lalis85 e yazmıstım o yorumu. Onun yazdıgına ithafenYok hiç yapmadım daha beklemek istiyorum ama bekleyebilirmiyim bilmiyorum
Ondandır o ovetrilla çift çıkartıyor testleri üzerinden 10 gün geçmesi lazim5 günü yaptım pozitifti sanırım ilk transferimde de vurdum çatlatma iğnesi
Tüm doktorların tedavisi o kadar farklı ki kime güveneceğimizi şaştıkEvet kocaman yazı yazmıştı kağıdıma cinsel ilişki yasak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?