EvettValla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sanki
Ben duş falan aldım ama o kadarının da zararı olacağını düşünmüyorum yaValla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sanki
Normaldede hani duş almak beli rahimi rahatlatır adetliyken felan ilk iki üç gün duş yok demisti doktorum ben kökten almadım valla bilmiyorum herkes her doktor herşeyi ayrı yapıyor ayrı söylüyorBen duş falan aldım ama o kadarının da zararı olacağını düşünmüyorum ya
Ben yarına gircem duşa valaBen duş falan aldım ama o kadarının da zararı olacağını düşünmüyorum ya
Kaç gün olduBen yarına gircem duşa vala
Yarın transferle 4. Gün olcak ilk gün sayılıyor mu bilmiyorum amaKaç gün oldu
Maalesef çok farklı bir süreç çalışan arkadaşlar falan var sürekli tempolu bir şekilde tutunacak olan bi şekil tutunuyor Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinNormaldede hani duş almak beli rahimi rahatlatır adetliyken felan ilk iki üç gün duş yok demisti doktorum ben kökten almadım valla bilmiyorum herkes her doktor herşeyi ayrı yapıyor ayrı söylüyor
Ben sayıyorum valla benim geçen hafta Perşembeydi bu gün haftası işte daha duş almadım düşünYarın transferle 4. Gün olcak ilk gün sayılıyor mu bilmiyorum ama
Öyle tabi nasip herşey hepimiz içimizi rahat etirecek kafamıza takilmayacak şekilde elimizden geleni yapıyoruz rabbim sonunu kolay ve güzel eylesin inşallahMaalesef çok farklı bir süreç çalışan arkadaşlar falan var sürekli tempolu bir şekilde tutunacak olan bi şekil tutunuyor Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Sizin şuan testte gözükür o zaman sonucunuz 8gün olmuşBen sayıyorum valla benim geçen hafta Perşembeydi bu gün haftası işte daha duş almadım düşün
Evet yapsam gözükür ama cesaretim yok yapmaya kanı bekliyeyim dedim ama bilmiyorumSizin şuan testte gözükür o zaman sonucunuz 8gün olmuş
Bence yapEvet yapsam gözükür ama cesaretim yok yapmaya kanı bekliyeyim dedim ama bilmiyorum
İnşallah seninledirEvet yapsam gözükür ama cesaretim yok yapmaya kanı bekliyeyim dedim ama bilmiyorum
Bilmiyorum ki bakalım olmazsa üzülürüm annem burda bilmiyorumBence yap
Evet yapsam gözükür ama cesaretim yok yapmaya kanı bekliyeyim dedim ama bilmiyorum
Besmele cek yap hadi mecbur yapacağız o testi cesaret etmen lazım olumlu düşünBilmiyorum ki bakalım olmazsa üzülürüm annem burda bilmiyorum
İnşallahİnşallah seninledir
Gizli yap canım lavabo girme bahanesıyleBilmiyorum ki bakalım olmazsa üzülürüm annem burda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?