- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Size ne dediTüm doktorların tedavisi o kadar farklı ki kime güveneceğimizi şaştık
Düzenli kan takibi yaptırdım test günümden bi gün önce de yüksekti test günüm bi anda düştüOndandır o ovetrilla çift çıkartıyor testleri üzerinden 10 gün geçmesi lazim
Evet o iğne öyle oluyorDüzenli kan takibi yaptırdım test günümden bi gün önce de yüksekti test günüm bi anda düştü
Transfer sonrası vurulan yarım doz. O yüzden kanda etkisini yitirmesi daha kısa sürede oluyormuş. 6-7 gün gibi.Ondandır o ovetrilla çift çıkartıyor testleri üzerinden 10 gün geçmesi lazim
Bana günlük hayatıma devam edebileceğimi cinsel ilişki de bi sıkıntı olmayacağını falan söyledi idrara sıkışık giriyoruz ya hemen yaptırtı bazıları hala bekletiyormuş bu sefer bana doğal transfer dedi ilkinde çok ilaç kullanmıştım şuan kullandığım ilaç sayısı azSize ne dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz yaptiniz mi hiç testBana günlük hayatıma devam edebileceğimi cinsel ilişki de bi sıkıntı olmayacağını falan söyledi idrara sıkışık giriyoruz ya hemen yaptırtı bazıları hala bekletiyormuş bu sefer bana doğal transfer dedi ilkinde çok ilaç kullanmıştım şuan kullandığım ilaç sayısı az
İlk transferim de vurdum mu vurmadım mı hatırlamıyorum ama bu gün yarım doz vuracağımTransfer sonrası vurulan yarım doz. O yüzden kanda etkisini yitirmesi daha kısa sürede oluyormuş. 6-7 gün gibi.
Yok hayır yapmayacağım benim de çift transfer oldu ama korkuyorum gene aynısı olur diye gününde bile yaptıramayacağım sanırımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz yaptiniz mi hiç test
Bazı doktorlar vermiyor belki vurmamış olabilirsiniz. Hayırlısı olsunİlk transferim de vurdum mu vurmadım mı hatırlamıyorum ama bu gün yarım doz vuracağım
Yakın bir arkadaşıma da vermemişler. Neden kimisine verip kimisine vermiyorlar bunu anlamadım.Bana hiç öyle bir iğne vermedi mesela
Evet daha çok erkenKızlar belirti aramayın zaten şuan kullandığımız ilaçlar yan etki yaptgından bende de adet ağrısı gıbı oluyor geçiyor yani bugün transferle beraber 3. Günüm Benımde evde yürüyüş yapıyorum hareket edıyorum ama egılme falan yok
Ben sadece lavabo yüksekte oldugu için sadece bugün onu yıkadım annem bende kalıyor ona kıyamadığım için kahveyi ben yapıyorum sadeceEvde günlük işlerini yapan var mı peki
Annemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acabaBen sadece lavabo yüksekte oldugu için sadece bugün onu yıkadım annem bende kalıyor ona kıyamadığım için kahveyi ben yapıyorum sadece
Yok yok çok yatmıyoruz doktorum bana dedi zaten 2-3 gün dinlen diye ama kalkıp yürüyüş yapıyorum zaten evde ufak ufak kan dolaşımı olsun dıye sabit akşam kadar yatmıyoruz sonuçtaAnnemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acaba
Aynısını yaptım Şuan tek başımayım kahvaltımı kendim hazırladım yavaş yavasAnnemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acaba
Valla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sankiAnnemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acaba
Mecbur yapcaz artık ama aile binasındayım ben kaynanam arada bir geliyor beni ayakta görünce yat kızım nıye ayaktasın kalkma ki tutsun ayaklarını sıcak tut uzun kollu giy dedim artık bır karışmayın benıde bogmayınAynısını yaptım Şuan tek başımayım kahvaltımı kendim hazırladım yavaş yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?