Yap yaa çıkar senınkiYarın yapayım mı sence
Yarın yap sen ettesı gün gene benle yaparsınYada seninle cumartesi mi yapayım bekleyeyim de yarını da
Yaparsan buraya da yazzzzYada seninle cumartesi mi yapayım bekleyeyim de yarını da
Şimdi de çıkar o zamanYap yaa çıkar senınki
Kız dur sen niye böyle heyecanlisin çıkmasa insan çok etkilenir sırf ben onun için yapmıyorumŞimdi de çıkar o zaman
Doğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olurKız dur sen niye böyle heyecanlisin çıkmasa insan çok etkilenir sırf ben onun için yapmıyorum
İyi yaptın eve kapatcak halımız yok kı ben aile bınasındayım bacım kaçsamda yakalanırımAkşama kadar yatıp şuan yemeğe dışarı çıktım vicdan azabı çekmiyor değilim
Valla belim falan ağrımış bacağım da biraz da yürüdük yemekten sonra yatmaktan vücut iyice ağırlaşmışİyi yaptın eve kapatcak halımız yok kı ben aile bınasındayım bacım kaçsamda yakalanırım
Hiç sorma ev içinde anneme bulaşığa yardım ettım kıyamıyorum anneme baktım zil çaldı kaynanamın sesi hemen yatağa girdim elimde karnımda bı gülme krizine gırdımValla belim falan ağrımış bacağım da biraz da yürüdük yemekten sonra yatmaktan vücut iyice ağırlaşmış
3 yıl bitti evleneli 26 yaşına giricem belki girdim bilmiyorum kfkfkfk KahramanmaraşliyimDoğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olurneyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım
Ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyimmm Konya da yaşıyorum tüp bebeği de Antalya da yaptırdım hiç bir sıkıntı sorun yok eşimde de bende de evlendiğimden beri de korunmadık ama olmadı ama bu sefer olacak inşallah inanıyorumDoğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olurneyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım
Ama insan yattıkça ağırlık çöküyor valla ruhu daralıyor vakit de geçmiyorHiç sorma ev içinde anneme bulaşığa yardım ettım kıyamıyorum anneme baktım zil çaldı kaynanamın sesi hemen yatağa girdim elimde karnımda bı gülme krizine gırdımdedim allahım affet beni ama ona kalsa dıyo lavabo harici kalkma sakın dıyo kızıyor
Bende izmirdeyim 3 senelik evlıyım eşimde degıl bende polikistik over dedi doktor yumurta geliştiricilerle hamıle kalamadım direk tüp bebek dedi 31 yasındayımBen 26 yaşındayım 3 senelik evliyimmm Konya da yaşıyorum tüp bebeği de Antalya da yaptırdım hiç bir sıkıntı sorun yok eşimde de bende de evlendiğimden beri de korunmadık ama olmadı ama bu sefer olacak inşallah inanıyorum
Hiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcamAma insan yattıkça ağırlık çöküyor valla ruhu daralıyor vakit de geçmiyor
Aşılama falan da yaptırdım ilaç kullandım bene baktım olmayacak bi arkadaşımın önerisiyle başladım bide benden sonra evlenen herkes doğurdu onun da psikolojik etkilenmesi de var tabi yoksa daha çok ta geç değil ama işteBende izmirdeyim 3 senelik evlıyım eşimde degıl bende polikistik over dedi doktor yumurta geliştiricilerle hamıle kalamadım direk tüp bebek dedi 31 yasındayım
Hiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcam
ay olsun da tutsun keşke her şekil yatılır bişey olmaz işin sonunda seni güzel bi mucize bekliyor çünküHiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcam
Ben Diyarbakırlıyım eşim mardınlı ve aile bınasındayım doğuluları az çok tahmın edersınız benim bıde erken doğumdan ölen kızımda var yani aradan 6 ay gecmıstı sezaryen olmustum bırde göbek kaldı yanı herkes dedı hamıledir söylemiyor ki ben kimsenin kalbını kırmam o kadar laf ettıler ki soda içerken gördüler hamılesın tabi miden yanıyor içiyorsun dedıler neler var daha rabbim bu emegımızı boş çıkarmasın maddi olarak da zor yani bazen ağlıyorum tutar mı tutmaz mı dıye sonra dıyorum nasip rabbım ol derse olurAşılama falan da yaptırdım ilaç kullandım bene baktım olmayacak bi arkadaşımın önerisiyle başladım bide benden sonra evlenen herkes doğurdu onun da psikolojik etkilenmesi de var tabi yoksa daha çok ta geç değil ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?