Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kız dur sen niye böyle heyecanlisin çıkmasa insan çok etkilenir sırf ben onun için yapmıyorum
Doğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olur neyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım

Arkadaşlar selam, hepimiz için hayırlı haberler inşallah. Çok yeniyim süreci bilmiyorum, opu yapıldı 8 yumurta toplandı. Bugün 3.gündü hepsi 3. güne gitmiş. Değerlendirme sonucu 5e götürmeye karar vermişler. Yani bu iyi bir şey mi diye sordum, şimdilik gayet iyi ama neler olur bilemeyiz dedi. Ne demek yani? Hiçbirisi de dondurulmadı, biraz risk değil mi? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Valla belim falan ağrımış bacağım da biraz da yürüdük yemekten sonra yatmaktan vücut iyice ağırlaşmış
Hiç sorma ev içinde anneme bulaşığa yardım ettım kıyamıyorum anneme baktım zil çaldı kaynanamın sesi hemen yatağa girdim elimde karnımda bı gülme krizine gırdım dedim allahım affet beni ama ona kalsa dıyo lavabo harici kalkma sakın dıyo kızıyor

Doğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olur neyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım
3 yıl bitti evleneli 26 yaşına giricem belki girdim bilmiyorum kfkfkfk Kahramanmaraşliyim

Ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyimmm Konya da yaşıyorum tüp bebeği de Antalya da yaptırdım hiç bir sıkıntı sorun yok eşimde de bende de evlendiğimden beri de korunmadık ama olmadı ama bu sefer olacak inşallah inanıyorum

Ama insan yattıkça ağırlık çöküyor valla ruhu daralıyor vakit de geçmiyor

Bende izmirdeyim 3 senelik evlıyım eşimde degıl bende polikistik over dedi doktor yumurta geliştiricilerle hamıle kalamadım direk tüp bebek dedi 31 yasındayım

Bende izmirdeyim 3 senelik evlıyım eşimde degıl bende polikistik over dedi doktor yumurta geliştiricilerle hamıle kalamadım direk tüp bebek dedi 31 yasındayım
Aşılama falan da yaptırdım ilaç kullandım bene baktım olmayacak bi arkadaşımın önerisiyle başladım bide benden sonra evlenen herkes doğurdu onun da psikolojik etkilenmesi de var tabi yoksa daha çok ta geç değil ama işte

A
Hiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcam
Hiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcam
ay olsun da tutsun keşke her şekil yatılır bişey olmaz işin sonunda seni güzel bi mucize bekliyor çünkü

Ben Diyarbakırlıyım eşim mardınlı ve aile bınasındayım doğuluları az çok tahmın edersınız benim bıde erken doğumdan ölen kızımda var yani aradan 6 ay gecmıstı sezaryen olmustum bırde göbek kaldı yanı herkes dedı hamıledir söylemiyor ki ben kimsenin kalbını kırmam o kadar laf ettıler ki soda içerken gördüler hamılesın tabi miden yanıyor içiyorsun dedıler neler var daha rabbim bu emegımızı boş çıkarmasın maddi olarak da zor yani bazen ağlıyorum tutar mı tutmaz mı dıye sonra dıyorum nasip rabbım ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…