- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Bunu sormuştum Allah şifa versin inşallah bu yolu ancak gerçekten yaşayan bilir hepimize kolaylikla sağlıkla nasip olsunVala benım pcos eşimde sorun yok yumurta büyütme hapları bende etki etmeyınce doktorum tüp bebek dedi bizde öyle başladık
HoşgeldinnnKızlar benimde 30 Eylül Salı ilk transferim olacak.. 5 gün 2 embriyo. Neler yapmayalım yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim. Elimden ne gelirse yapmaya çalışacağım inşallahHoşgeldinnnvala 2-3 gün dinlen ama çokta sabit yatma ani hareketlerden uzak dur dolaplardan tabak bardak almak için uzanma yani ben öyle yapıyorum nasip yinede haslanmıs yumurta ye protein bol beslen kabız olmamaya dıkkat et
3. Gün dahaÇok teşekkür ederim. Elimden ne gelirse yapmaya çalışacağım inşallahsizin kaçıncı gün
Hayırla olsun inşallah sağlıklı temiz beslenmeye dikkat et bol su dinlenme ilaçlara dikkat gerisi Rabbimde inşallahKızlar benimde 30 Eylül Salı ilk transferim olacak.. 5 gün 2 embriyo. Neler yapmayalım yardımcı olur musunuz
Brnde nolur nolmaz diye erken gebelik testi aldım prodoktorunHayırla olsun inşallah sağlıklı temiz beslenmeye dikkat et bol su dinlenme ilaçlara dikkat gerisi Rabbimde inşallah
Ayy ben 3 tane aldım birdeBen erken gebelik
Brnde nolur nolmaz diye erken gebelik testi aldım prodoktorun
Ayy ben 3 tane aldım birde
Yarına erken test yapsan çıkar mı kii sendeBen erken gebelik
Yok yarın da hemen yapamam haralde pazarmi yapayımYarına erken test yapsan çıkar mı kii sende
Ben erken gebelik
Bi ben almamışım kızAyy ben 3 tane aldım birde
Gün boyu seni bekledik yarın al bari yada sagliocagina gitBi ben almamışım kız
Dur bakalım eşim ne derGün boyu seni bekledik yarın al bari yada sagliocagina git
Eeee daha ne kalcak test gününeYok yarın da hemen yapamam haralde pazarmi yapayım
Ayyy bence oda yap derDur bakalım eşim ne der
Bencede bencedeAyyy bence oda yap der
Evet ben cumartesi yapcam bakalım benim 6. Gün embrıyosu geç çıkar belki ilk transferımde 5. Günde hemen cıkmıstıÇoğu kişinin ki 5.günde belli olmuş
Transfer günü hariç mi 5.günEvet ben cumartesi yapcam bakalım benim 6. Gün embrıyosu geç çıkar belki ilk transferımde 5. Günde hemen cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?