Sen yapacak mısın test son kararın nedirBenim mideme farklı bir şey oluyor acaba psikolojik mi bulaniyor gibi kalkıyor gibi
İlaçtan olabilir canm yada psikolojik çünkü şuan kanda olan beta varsa bile kusturup bulandiracak kadar degilBenim mideme farklı bir şey oluyor acaba psikolojik mi bulaniyor gibi kalkıyor gibi
Ben pazar direk kan vereceğim bu gün öğlen sonundan beri sol kasığımda aşırı derecede batma ve ağrı var yaBiri yapsa şimdi yapmiyorlar
İlaçtan olabilir canm yada psikolojik çünkü şuan kanda olan beta varsa bile kusturup bulandiracak kadar degil
İnşallah tutunmustur ve beta yüksektir ondandır canmYok kusma kadar değil çok hafif çok az
Batma sanki bende de oluyor gibi yaBen pazar direk kan vereceğim bu gün öğlen sonundan beri sol kasığımda aşırı derecede batma ve ağrı var ya
İnşallah ikiside tuttuysa belkiİnşallah tutunmustur ve beta yüksektir ondandır canm
Aa evet senin iki taneydi olabilir rabbim büyükİnşallah ikiside tuttuysa belki
Evet ikiside iyi kalitedeydiAa evet senin iki taneydi olabilir rabbim büyük
Embriyo yapıştırıcı ile transfer olduAa evet senin iki taneydi olabilir rabbim büyük
Hayırlısı olsun inşallah tutunurlar nasipte varsa 3 günde yada orta kalitede tutuyoEvet ikiside iyi kalitedeydi
Kimisi 2 günde diyorduHayırlısı olsun inşallah tutunurlar nasipte varsa 3 günde yada orta kalitede tutuyo
İlaçlardan dolayı oluyorBenim mideme farklı bir şey oluyor acaba psikolojik mi bulaniyor gibi kalkıyor gibi
Olabilir bugün kalçadan da iğne vuruldum promesterİlaçlardan dolayı oluyor
Hımm bekleyın kızlar az kaldı testımıze belirti aramayın bunlar illaki olcak sabır az kaldıOlabilir bugün kalçadan da iğne vuruldum promester
Daha 3de biri oldu benimkiHımm bekleyın kızlar az kaldı testımıze belirti aramayın bunlar illaki olcak sabır az kaldı
Aynen öyle bütün hepsi ilactanda olabilirHımm bekleyın kızlar az kaldı testımıze belirti aramayın bunlar illaki olcak sabır az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?