Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya hem psikolojik hem de maddi aşırı zor bi süreç insanların ağzı torba değil ki büzesin bırak kim neyi düşünüyorsa düşünsün Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bende çok korkuyorum hatta test günü bile test veremeyeceğim belki öyle bir korku ama napalım bizimde sınavımız buymuş çok güzel olacak bu sefer inanıyorum olmazsa da nasip kısmet yapacak bişey yok herşey allahtan keşke kulun elinden bişey gelse ama işte veren de o alan da Allahım büyük emeklerimizi görüyor inşallah bu sefer hepimizin kucakları dolacak

Doğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olur neyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım
Ay evet birisi olumlu haber yazsın yaa 7. Yılın içindeyiz evlilikte diyarbakirliyim Adana'da yaşıyorum 27 yaşındayım ilk denemede 23 tüm bide unutmuşum polikistik over sendromum var hiç korunmadik çocuğumuz olmadı bekle olur dedi doktorlar Ama. Sabır etmedim tüp Bebek yaptım ilki olumlu oldu elhamdülillah sıra bunda ya sen ?

Yaaa bu iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…