Ya hem psikolojik hem de maddi aşırı zor bi süreç insanların ağzı torba değil ki büzesin bırak kim neyi düşünüyorsa düşünsün Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bende çok korkuyorum hatta test günü bile test veremeyeceğim belki öyle bir korkuBen Diyarbakırlıyım eşim mardınlı ve aile bınasındayım doğuluları az çok tahmın edersınız benim bıde erken doğumdan ölen kızımda var yani aradan 6 ay gecmıstı sezaryen olmustum bırde göbek kaldı yanı herkes dedı hamıledir söylemiyor ki ben kimsenin kalbını kırmam o kadar laf ettıler ki soda içerken gördüler hamılesın tabi miden yanıyor içiyorsun dedıler neler var daha rabbim bu emegımızı boş çıkarmasın maddi olarak da zor yani bazen ağlıyorum tutar mı tutmaz mı dıye sonra dıyorum nasip rabbım ol derse olur
Ay evet birisi olumlu haber yazsın yaaDoğru dıyosun vala ya aramızda hamıle olan çıkarsa bızede umut olurneyse kızlar dur kafayı dağıtalım bıraz kaç senelik evlısınız nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz yazın bakalım
Sizmiydi 22 Eylül de olan ben hep karıştırıyorum kfkfkfBende bu sefer bi umut bi sakinlik var ya ikinci transferim olduğu için ya da bilmiyorum
Yaaa bu iyiymişHiç sorma ev içinde anneme bulaşığa yardım ettım kıyamıyorum anneme baktım zil çaldı kaynanamın sesi hemen yatağa girdim elimde karnımda bı gülme krizine gırdımdedim allahım affet beni ama ona kalsa dıyo lavabo harici kalkma sakın dıyo kızıyor
Ay çok zor ama inşallah olsunda hayırlısıyla sayılı gün bi şekilde geçerHiç sorma vala bıde benım yolum uzun hamıle kalırsam 9 ay yatış erken doğum riskim olduğu için servıkal dikiş olcam
Ben ama yapmayacağımBenle birisi aynı gün yaptırmıştı o kimdi yarın yapacak mı test
Korkuyorum ya ilkinde erkenden yapıp pozitif olduğunu gördüm dünyam başıma yıkıldı sonraBuda benden yapmama taraftari
en yarında mi yapmayacaksınBuda benden yapmama taraftari
Evet yapma o zamanÇatlatma iğnesi yaptım bu gün zaten pozitif çıkar muhtemelen
Noldu negatif mi çıktı sonraKorkuyorum ya ilkinde erkenden yapıp pozitif olduğunu gördüm dünyam başıma yıkıldı sonra
Bende yapmayayım o zaman yarın herkes bekliyor bende bekliyeyimEvet yapma o zaman
Evet yapma benim doktorum bana çatlatma iğnesi hiç yapmadı ama bazılarına yapmış yapsanda ıgnenin etkısı çıkar bekle sendeBende yapmayayım o zaman yarın herkes bekliyor bende bekliyeyim
Banada hiç yapmadi catlatma iğnesiEvet yapma benim doktorum bana çatlatma iğnesi hiç yapmadı ama bazılarına yapmış yapsanda ıgnenin etkısı çıkar bekle sende
Kimyasal oldu değerim de yüksekti test günüm bi anda düştüNoldu negatif mi çıktı sonra
Anladım canm nasip işte insan bilemiyorKimyasal oldu değerim de yüksekti test günüm bi anda düştü
Benim mideme farklı bir şey oluyor acaba psikolojik mi bulaniyor gibi kalkıyor gibiAnladım canm nasip işte insan bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?