Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bence gir bi rahatla stresini atBen girmedim saçlarım çalı süpürgesi gibi oldu
Daha hiç girmedim 10. Günüm bitlendim mi accabatransferden sonra bi kez duşa girdim başka giren var mı arka arkaya
Hahahha beni düşün bideYanıma kimse yaklaşmiyor sanırsam koktum 1 haftada jdkfkfk
Vaallla iyi durmuşsunDaha hiç girmedim 10. Günüm bitlendim mi accaba![]()
İnnovita test yaptım silik çıktı, 9. Gün laboquick yaptım çok daha silik çıktı. Bence innovita daha hassas daha iyiÇıktı mi
12 eylülde çatlatma iğnesi oldumÇatlatma iğnesi vurmuşmuydunuz
Ayyyy ben 10 gün duramam girdim dün valaDaha hiç girmedim 10. Günüm bitlendim mi accaba![]()
Vaallla iyi durmuşsun![]()
Mecbur ilk transferimde Adana'nın Haziran sıcağında durdum klimam bile yoktu hemde şimdi buz gibi geliyor hava o zamaana göre klimamda var hemAyyyy ben 10 gün duramam girdim dün vala![]()
Nasip degılmiş11 eylülde transferim oldu. 21 eylülde ilk beta testimi yaptı. 55 çıktı, 23 eylülde tekrar yaptırdım 54 çıktı, doktorum ne olur ne olmaz diye perşembe de test istedi, perşembe yaptırdığım test de 66 çıktı. İlaçları bıraktık, regl olmayı bekliyorum, çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik oldu.
Onlarca evde gebelik testi ve kan testi sonunda ilk defa yüksek bir beta değeri ve çift çizgili gebelik testi görmüştüm. Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Bekleyen herkese Allah olumlu sonuçlar almayı ve devamını da görmeyi nasip etsin.
Kız bence gir bi rahatla stresini at![]()
Ardmedi kullanKızlar bende artımed erken gebelik testi var ama yorumlara baktım netten doğru göstermıyormuş bırde avox marka var bu testleri kullanan var mı
Ama genelde baktım burda sayfalara yanıltıcı çıkmışArdmedi kullan
Diğerinj dene o zaman bir yap bakalım bende yapayım sende çıkarsaAma genelde baktım burda sayfalara yanıltıcı çıkmış
Onda kaçıncı gün de öğrendinizAwox u ben ilk transferimde kullandım doğru bence o
Ben sayılmıyor diye biliyorum amaKızlar ilk günü çoğu kişi sayıyor